Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie trzeba expić bo eq na max level jest do poziomu 200 (który macie na start) odblokowany poziom to tylko dla tych którzy chcą wbić level gildii.

Chyba nawet idiota wie, ze z kazdym wiekszym poziomem postaci zwieksza sie takze minimalnie jej siła, nie wpominając już o dodatkowej ilości pż. Zreszta jezeli w pvp masz mniejszy lv niz przeciwnik to nie jestes w stanie w zaden sposob go utruc, a trucie na tym serwie przy takiej ilosci hp odgrywa znaczącą rolę. Nadal uwazasz, ze nie trzeba expic? ;)

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak teraz wyglada pvp, trwa dluzej niz 5 sekund? Mozna sie teraz oprzec w koncu bardziej na taktyce oraz strategii w pojedynku niz na tym, ze kto 1 zaatakuje ten wygra??

Opublikowano

Również serwer polecam i zapraszam. 

Grałem i było dobrze, te pvp, te masowe nawalanki w m1. Szkoda tylko, że te DDoS'y były :C

Miejmy nadzieje, że teraz tak nie będzie.

PS: Balans klas został prawidłowo zrobiony czy od razu mam startować ninją dagger? :P 

dddtly.jpg

Opublikowano

Czyli mam rozumiec ze serwer na 1-2 dni postawiony tylko po to zeby sie pobic troche? ;P

Zobaczymy czy to wypali :P pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na nukeya i jego kolege aniolka. ŻENADA ;3

Kolego nie wiem co masz do Nukeya ale on w przeciwieństwie do wielu Pseudo GM jest na serwie cały czas widoczny a nie tak jak inni.Serwer polecam bo zaje... pod względem PVP,sura niech będzie tak jak w filmiku na środku bo jak bezie w innym miejscu to znów będzie problem się do niego dobić,na pewno jutro zawitam .

Opublikowano

Cześć, sa potrzebne jakieś ulepszaczie, jeżeli tak to skąd?

Każdą postacią będzie easy o nie? :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Server sie fajnie prezentuje, bardzo miła odskocznia od tych hardów/medium-ów. Jednak o jedno się martwie. Czy jak w jeden dzien osiągne dosłownie wszystko na serverze, to nie znudzi mi się on za szybko? Troszke chyba nie przemyślane. Rozumiem, że to 4Fun, ale dosłownie wszystko dostajemy na start. Samym Pvp człowiek nie żyje. Ogólnie wbije i zobacze :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Jak teraz wyglada pvp, trwa dluzej niz 5 sekund? Mozna sie teraz oprzec w koncu bardziej na taktyce oraz strategii w pojedynku niz na tym, ze kto 1 zaatakuje ten wygra??

Odpowie mi kto laskawie z administracji na powyzsze pytania?

Opublikowano

zostala dodana jaks tarcza wojenna?

czy body bedzie ze tak napisze lepiej podrasowny niz na tantical 1

ile dni po starcie macie zamiar dac jakas aktualizacje

ogolnie serwer polecam gralem na pierwszej odslownie bylo bardzo fajnie ale niestety vps ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Clienta trzeba pobierac od nowa?

Tak znajdziesz go na stronie

Serwer oczywiście polecam fajnie się grało na pierwszej odsłonie tylko ten vps i balans 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Jak z tym balansem klas, bo się nie dowiedziałem?

Hełm naprawiony? 

Będzie tarcza wojenna? 

Będzie zmianka, która się nie kończy? 

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...