Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Files by vasisek69

vasisek69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że cała patologia zbiera się w tym temacie. Mam nadzieję, że szybko ktoś ogarnięty z epvp to złapie i zrobi 100% globala + udostępni swoje dzieło.

To i tak totalna porażka. Te pliki dopiero po 3 miesiącach ujrzały światło dziennie, nie mówię już o tym że ten kretyn zepsuł całe wojny gildii.

Zapewne teraz pojawi się masa serwerów na tych plikach, a pozostałe stojące ścierwa podmienią req. Dowody kilka postów up.

Osobiście liczę, że ktoś w końcu ukończy te pliki w 100%.

Te wszystkie ścierwa są lepsze od alexandrine, wystarczy spytać losowego gracza.

Opublikowano

3/4 tego co tu jest mam na swoim s2, a 2/4 na s1.

Wg żenada, tak zje... te pliki. Nie wiem czy wiecie, ale na tych plikach prawie all działało, ale zepsuł je typ.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Jeśli tak twierdzisz to podaj linka do oryginalnych plików :) !

Oryginalne pliki ma Ondrej i nie udostępni ich, bo pisał je sam 2 miesiące. Jak widzisz ten głupek udostępnił jego dzieło i przypisuje sobie całą sławę. Na dodatek pliki są zniszczone, a wojny gildii które tam były są zabugowane. Ty i połowa pro koderów jesteście tylko hienami, które czekają aż ktoś coś udostępni. Z tego co wiem nawet nie potrafisz zmienić danych do db, więc po co ci pliki? 6 osób, łącznie ze mną z tego forum miało te pliki od 3-4 miesięcy. Nikt ich nie udostępnił, bo prosił nas o to Ondrej, ale zawsze znajdzie się jakiś głupek, który nie doceni cudzej pracy. Jeśli tego byłoby mało, to chyba cyfra "69" w jego nicku pokazuje na jakim jest poziomie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Jeśli tak twierdzisz to podaj linka do oryginalnych plików :) !

Linka? Ten zj*b dostał pliki od mannika po czym je totalnie zje... 

Po czym prosił mnie o pomoc przy naprawie plików i nagle przez miesiąc nie odpisywał i je udostępnił.

On nie jest autorem plików, są to pliki z on-rain.org czy jak to tam...

Autorem jest Ondrej (mannik).

Opublikowano

Pliki są mega, nawet nie wiecie ile tu jest fixów. Req można podmieniać, nikt nam nie zabroni, w końcu po to udostępniono te pliki.

Zgadzam się z tobą, teraz twój serwer będzie top 1 :D !

Ps. Vasisek pisał kiedyś w moim temacie, o jego plikach, nie wierzyliście mu.

Opublikowano

GiluxDilu

Płaczesz, ponieważ twój serwer jest co raz bardziej dnem, tak jak ty ?

Nie obrażaj użytkowników.

Nie mam żadnego serwera? Wyczuwam upośledzenie.

Plików nie polecam, za kilka dni pojawią się lepsze.

Opublikowano

Nie mam żadnego serwera? Wyczuwam upośledzenie.

Plików nie polecam, za kilka dni pojawią się lepsze.

Ahahaha, czy na napisałem, że nie masz żadnego serwera ?

Wyczuwam debilizm.

Co do tematu, jest tam coś oprócz tego co opisał vasisek69 ?

Opublikowano

Pliki są mega, nawet nie wiecie ile tu jest fixów. Req można podmieniać, nikt nam nie zabroni, w końcu po to udostępniono te pliki.

Co racja to racja .. Ale pliki i te .. zenada

Like it +

Opublikowano

Ahahaha, czy na napisałem, że nie masz żadnego serwera ?

Wyczuwam debilizm.

Co do tematu, jest tam coś oprócz tego co opisał vasisek69 ?

twm5nz.jpg

Na ciebie już nie mam słów, nawet nie potrafisz przeczytać tego, co napisałem. Ja nie mam serwera.

Jeszcze dzisiaj na Norbisf ukażą się pomocnicy w wieży i portal 100%!

I może lustro(zastanawiam się czy jest potrzebne).

Nie spamuj tutaj tym gównem. Każdy serwer teraz to będzie miał.

Opublikowano

Lepiej żeby te pliki nie były udostępniane. Teraz będzie w ..j serwerów, tworzonych przez takich ciołków co php nie znają i jeszcze będą sobie przypisywali że sami je napisali.

Opublikowano

Chętnie zobaczę co w tym jest, na pewno część zobaczycie na moim serwerze. Myślę że nic się nie zmieni. I tak z tego co widzę jest mało serwerów a osooby ktore nic nie potrafia dalej nie beda potrafiły postawić serwera nawet na tych plikach

Opublikowano

twm5nz.jpg

Na ciebie już nie mam słów, nawet nie potrafisz przeczytać tego, co napisałem. Ja nie mam serwera.

Nie spamuj tutaj tym gównem. Każdy serwer teraz to będzie miał.

Zdanie twierdzące piszesz poprzez zakończenie go znakiem zapytania ?

Inteligenta jesteś.

Nie spam już tutaj.

@GrabsonPL dlaczego tak ?

Opublikowano

Zdanie twierdzące piszesz poprzez zakończenie go znakiem zapytania ?

Inteligenta jesteś.

Nie spam już tutaj.

@GrabsonPL dlaczego tak ?

Przynajmniej odróżniam płeć. Istnieje również coś takiego jak pytanie retoryczne, ale co ty o tym możesz wiedzieć.

@Ponieważ skrypt rejestracji jest zepsuty w tych plikach, tak jak 50% skryptów.

Opublikowano

haha, great joke @1361622928-U485574.pngvasisek69 I knew that it is wrong, when you were spamming me to give you the files for free (btw are you mad or just stupid) and telling me that you won't share it, so I decided to not to give you that... and here it is..  (I don't know where did you get it, but I have some suspection and noone will belive "some friend gave me it")

I left the SF some time ago and if gilu didn't tell me that I wouldn't even know that you shared it.. but what drives me mad is that you say that this is all your work and gives all credits to you, so you stole the files that doesn't belong to you and says that you made it? are you fu** serious? I hate spammers like you, so I blocked you, but I can't belive what I see..

Just die, I spent a lot of time with it and this is what I get... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...