Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Files by vasisek69

vasisek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za kradnięcie czyjejś pracy ? Chyba tylko ty. A pozatym nie zrobiłbyś nic samemu więc dlatego tak mówisz ;).

Masz rację. Te pliki zrobił mannik, bo pisał je pod serwer on-rain.org. Właściciel serwera - Krejcomut (?) dał vasikowi pliki, ten zepsuł w nich co można było i prosił gila o naprawę, gilu nie naprawił, to ten udostępnił.

Krejcomut i Vasiek to dwaj debile równi sobie.

Właściwie to ten dekl próbował zrobić z tych wojen lochy gildii....

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Najlepiej wyzywać kogoś, kto udostępnił gotowe skrypty, nie widzę nic złego w udostępnianiu plików.

W tych pikach jest wiele rzeczy które nie tylko mi się przydadzą.

Nie, ja nie wyzywam. Ja mówię prawdę. Co, mam się cieszyć, że udostępnił nie swoją pracę, przy czym oszukał kogoś? 

Pomyśl, cieszyłbyś się gdybyś siedział nad skryptami kilka miesięcy, a Twój wspólnik by rozdawał te pliki na prawo i lewo? Po czym osoba która je otrzymała je udostępniła?

Nie sądzę. To jest żałosne. No ale cóż - takie jest życie. Wredne. Teraz każdy (prawie) będzie miał te fixy i właściciele (nie plików, ale serwera) będą twierdzili, że sami robili.

Nie polecam plików, nie ma sensu tego odświeżania, lepiej niech przepadną w nicość. Chociaż czasu się już nie odwróci. Eh... Pzdr.

Opublikowano

Jak mówiłem kwestia czasu:

zc9q33.jpg

7qcn0s.jpg

5t8m9z.jpg

Dopisać 30 linijek. ;p

Ale zbugowane to jest i tak, musisz response od chatu komunikatu z honorem poprawić.

Opublikowano

To z "Utracona częśc gildi" to błąd w sfgame_pl.txt . A honor to kwestia mojego ustawienia.

Mylisz sie, wystarczy zmienic jeden znaczek w skrypcie od komuniaktow :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...