Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Files by vasisek69

vasisek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha, great joke @1361622928-U485574.pngvasisek69 I knew that it is wrong, when you were spamming me to give you the files for free (btw are you mad or just stupid) and telling me that you won't share it, so I decided to not to give you that... and here it is..  (I don't know where did you get it, but I have some suspection and noone will belive "some friend gave me it")

I left the SF some time ago and if gilu didn't tell me that I wouldn't even know that you shared it.. but what drives me mad is that you say that this is all your work and gives all credits to you, so you stole the files that doesn't belong to you and says that you made it? are you fu** serious? I hate spammers like you, so I blocked you, but I can't belive what I see..

Just die, I spent a lot of time with it and this is what I get... 

Spokojne, noobków zawsze będzie na tym świecie dużo. Nie przejmuj się, ja siedziałem od roku nad plikami i jak widzisz noobek udostępnił. Najwidoczniej jest za dużo fałszywek na tym świecie, nie zadawaj się z nim. Teraz popieram gila, nic za darmo.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdziłem pliki. 100% działa: Rejestracja, logowanie, portal, portal w gildii (statystyki potworków w portalach do naprawy), chat w gildii.

W 70% działa: Pomocnicy(można tylko szczęście i wytrzymałość im dodawać), itemki dla pomocników działają.

Nie działa: Zmiana herbu, opis gildii, lochy gildii, Wiedźma.

baner.png

Opublikowano

Sprawdziłem pliki. 100% działa: Rejestracja, logowanie, portal, portal w gildii (statystyki potworków w portalach do naprawy), chat w gildii.

W 70% działa: Pomocnicy(można tylko szczęście i wytrzymałość im dodawać), itemki dla pomocników działają.

Nie działa: Zmiana herbu, opis gildii, lochy gildii, Wiedźma.

Sprawdzałem i nie wiesz co uważać za bug.

Zmiana herbu działa, opis też.

Pomocnicy działają 100%, zresztą są zrobieni podobnie jak moi.

Kupują się tylko 2 statystyki, bo kupują się statystyki w zależności od profesji. Czyli dla woja jest to siła i wytrzymałość.

Wiedźmy nigdy nie będziecie mieć (3 osoby tylko mają: Zeus, ja i Gilu).

Opublikowano

K***a, zostały udostępnione pliki i zamiast się cieszyć to się wyzywacie i oceniacie swoją inteligencję a nie owe pliki...

A żeby nie było, że nic nie wnoszę do tematu, pliki okej, napewno coś skorzystam :)

Opublikowano

@Norbertsons

Dziękuję.

Wystarczy podmienić request i to database ?

Resztę z innych plików?

Zmieniamy linki, potem baza i gramy ?

Jakiego masz xamppa ?

Weź ty lepiej się tym nie zajmuj.

Jak parę postów wyżej mówiłem, będzie dużo .ujowych serwerów i właścicieli co bazy danych podłączyć nawet nie umieją.

Opublikowano

Haha! Myślicie, że te pliczki są takie super? Zajrzyjcie w kod poczty lub funkcji związanych z gildią :)
Załatałem tam ponad 60 bugów.

Oczywiście dla takich talentów jak wy to nie problem ;)

Opublikowano

Weź ty lepiej się tym nie zajmuj.

Jak parę postów wyżej mówiłem, będzie dużo .ujowych serwerów i właścicieli co bazy danych podłączyć nawet nie umieją.

Dlatego ja swoich plików nie chciałem udostępnić, dobrze że Gilu też nie udostępniał, ale ten dekl musiał... ;/

Osobiście nawet tego nie będę używał, 3/4 tego co tam jest miałem kilka miesięcy temu, a 1/4 pisałem pod s2.

Zresztą i tak mam więcej skryptów niż tam. Np. wiedźma, octobeerfest, grzybiarz z eventami, prawie wszystko, ale przynajmniej bez bugów.

P.S Jak można było tak rozj***ć pliki on-rain?

Opublikowano

Haha! Myślicie, że te pliczki są takie super? Zajrzyjcie w kod poczty lub funkcji związanych z gildią :)

Załatałem tam ponad 60 bugów.

Oczywiście dla takich talentów jak wy to nie problem ;)

Dlatego ja swoich plików nie chciałem udostępnić, dobrze że Gilu też nie udostępniał, ale ten dekl musiał... ;/

Osobiście nawet tego nie będę używał, 3/4 tego co tam jest miałem kilka miesięcy temu, a 1/4 pisałem pod s2.

Zresztą i tak mam więcej skryptów niż tam. Np. wiedźma, octobeerfest, grzybiarz z eventami, prawie wszystko, ale przynajmniej bez bugów.

P.S Jak można było tak rozj***ć pliki on-rain?

Nie straszcie bo się zesracie, sami wykorzystacie innym nie dacie polaczki cebulaczki:*

Opublikowano

Nie straszcie bo się zesracie, sami wykorzystacie innym nie dacie polaczki cebulaczki:*

Masz rację, nikomu nie dam moich plików, bo w przeciwieństwie do vasika (czy jak mu tam...) pracowałem nad plikami ponad rok. Mam prawie całego sf. Teraz udało mi się z gilem zrobić wiedźmę, jeszcze album został (właściwie go już mam, samo wejście i oglądanie).

A vasiek dostał pliki od krejcomuta, gorszego debila.

Ondrej (tak się pisze jego imię?), czyt. mannik pracował długo na plikami, a nie chciał by zostały udostępnione, przynajmniej do tego czasu aż je całe skończy. Ale zawsze jakiś idiota się znajdzie.

Polecam pliki dla osoby, która czyha z gotowca na gotowiec.

@Nitr0o, akurat ja z Thecry nie mam nic wspólnego, jedynie z weekerem i gilem.

Opublikowano

Powiem tak, całego req nie opłaca się brać.

Najlepiej wziąć potrzebne tabelki z db oraz potrzebne skrypty z req.

Na razie bawię się z tym na localhost bo kilka rzeczy do naprawy jest ;).

Nikt nie może wyzywać kogoś, kto pobrał te pliki ponieważ po to te pliki udostępniono.

A koledze można tylko podziękować za upload.

Jeśli ktoś ma jakieś problemy z plikami zapraszam na GG, Skype.

baner.png

Opublikowano

Co do plików: kto normalny robi "odstępy" spacją?!

Losowy fragment kodu wygląda tak i w żadnym miejscu nie użył tabulatora.

case $ACT_QUEST_CANCEL:

$db_data = loadDefaultData();

$qry = $db->prepare("UPDATE user_data SET status = '0', status_end = '0' WHERE ssid = :ssid");

$qry->bindParam(':ssid', $SSID);

$qry->execute();

$ret[$SF_STATUS] = 0;

$ret[0] = $RESP_QUEST_STOP . $ret[0];

break;
PODZIWIAM

Przecież to mogło wyglądać tak:

case $ACT_QUEST_CANCEL:
	$qry = $db->prepare("UPDATE user_data SET status = '0', status_end = '0' WHERE ssid = :ssid");
	$qry->execute();

$ret[$SF_STATUS] = 0;
break;

lub tak:

case $ACT_QUEST_CANCEL:$db_data = loadDefaultData();$qry = $db->prepare("UPDATE user_data SET status = '0', status_end = '0' WHERE ssid = :ssid");$qry->bindParam(':ssid', $SSID);$qry->execute();$ret[$SF_STATUS] = 0;$ret[0] = $RESP_QUEST_STOP . $ret[0];
break;

Hejo

Opublikowano

Co do plików: kto normalny robi "odstępy" spacją?!

Losowy fragment kodu wygląda tak i w żadnym miejscu nie użył tabulatora.

case $ACT_QUEST_CANCEL:

$qry->execute();

$ret[$SF_STATUS] = 0;

break;
PODZIWIAM

Przecież to mogło wyglądać tak:

case $ACT_QUEST_CANCEL:
	$qry->execute();

$ret[$SF_STATUS] = 0;
break;

lub tak:

case $ACT_QUEST_CANCEL:$db_data = loadDefaultData();$qry = $db->prepare("UPDATE user_data SET status = '0', status_end = '0' WHERE ssid = :ssid");$qry->bindParam(':ssid', $SSID);$qry->execute();$ret[$SF_STATUS] = 0;$ret[0] = $RESP_QUEST_STOP . $ret[0];
break;

Są to pliki On-Rain, ale Vasiek je przerobił "na swoje potrzeby". Myślisz dlaczego nie chcą działać wojny gildii?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Odziwo wczoraj, zaraz po wgraniu requesta raz zadziałały wojny gildii i to nie 1 vs 1, bo specjalnie sprawdzałem z wieloma członkami gildii, a później dupa i zaczęło się coś bugować :(

Opublikowano

Najlepiej jak zamknięcie ten temat... Nie ma sensu się tu kłócić... Powiedzmy krótko "Przerobione Pliki i tyle". 

Na 99% nikt nie skorzysta z tego...

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Powinniście dziękować mu za udostępnienie...

Nie krytykować.

Za kradnięcie czyjejś pracy ? Chyba tylko ty. A pozatym nie zrobiłbyś nic samemu więc dlatego tak mówisz ;).

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...