Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To mój przyjaciel.  B)

Okey tak z ciekawości pytam . No nic czekam do środy bo i tak nie ma ciekawych serwerów ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Zróbcie błagam dobry balans klas, żeby każdą klasą gracze grali. Bo jak na razie to grali albo BM, albo Dagger

dddtly.jpg

Opublikowano

Polecam serwer, nie wiem po raz który, ale grało się fajnie :D 
Pvp było spoko, ale poprawcie balans.. 
Dodajcie ostatni ładny set ( biżu niech zostanie ) i wpadnie na start 500 osób na pewno :)) <3 
3majcie się, powodzenia <3

Opublikowano

Start na pewno w środę?

Wbijajcie wszyscy!!! Nie zawiedziecie się

Skoro Tak pisali to na pewno w środę ;]

Opublikowano

Mam propozycję: 

-Jeśli byłby ranking pvp na stronie jak i w grze to zróbcie osiągnięcia, np. za zabicie 100 graczy otrzymujemy 5% na ludzi itd. Było by to ciekawe jak i orginalne, albo np. co 10 zabitych graczy otrzymujemy po 1x ulepku wymaganego do ulepszenia zbroji na 250 itd. Myślę, że byłaby to ciekawa propozycja. 

Opublikowano

Mam propozycję: 

-Jeśli byłby ranking pvp na stronie jak i w grze to zróbcie osiągnięcia, np. za zabicie 100 graczy otrzymujemy 5% na ludzi itd. Było by to ciekawe jak i orginalne, albo np. co 10 zabitych graczy otrzymujemy po 1x ulepku wymaganego do ulepszenia zbroji na 250 itd. Myślę, że byłaby to ciekawa propozycja. 

To z tym bonem na ludzi do x100 zabic jest ciekawe i bylo by to na jakis czas ten bon z 2h 

Ale to że z tymi ulepkami to już lipa nie potrzebne nie dość że i tak musisz stac przy tej surze tyle czasu i ulepszać o +0 do +9 kilka setów to to juz jest męczące + jeszcze ulepki ? eh bez sensu 

Opublikowano

To z tym bonem na ludzi do x100 zabic jest ciekawe i bylo by to na jakis czas ten bon z 2h 

Ale to że z tymi ulepkami to już lipa nie potrzebne nie dość że i tak musisz stac przy tej surze tyle czasu i ulepszać o +0 do +9 kilka setów to to juz jest męczące + jeszcze ulepki ? eh bez sensu 

To tylko propozycja ;)

Opublikowano

Mam propozycję: 

Na nie.. ludzie by tworzyli inne postacie i je zabijali, więc bez sensu. Ranking pvp ok, żeby gildijny też działał dobrze.

Ulepki nie potrzebne, jak to serwer pvp, to niech będzie pvp .. ;)

Opublikowano

miał być start w piątek widzę że teraz nagle w środe ok ok to  w środe bez bugów?

Dla waszego dobra poprawcie chmure dagera i ochronke bm inaczej gracze uciekną to wiadome błęd/bugi klasowe nie wiem jak to nazwać w sumie.

bm nie do zabicia bo ochronka za duza a dger z chmury takie kryty że aż nienormalne

oraz polecam usunięcie KD W STRZAŁACH bo dekle będą to wykorzystywać;)

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...