Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przerwa czy DDOS??

Obawiam się, że konkurencyjne serwery mają ból dupska ;/

Serwer bardzo fajny, ludzi trochę gra i jest z kim pvp robić i mam nadzieje, że już dzisiaj uda się jakieś wojenki. 

Wymixowanie perfekcyjnego eq zajmuje około 1h, a ulepszenie jednego setu to kwestia kilku minut więc zrobienie całego eq zajmuje max 1h30min. (Dla tego pana u góry)

Opublikowano

Gotowiec Xantis`a/Deili 

ale Serwer Spoko sam gram z nudów 

więc mogę polecic ;]

A tak ogólnie to na Dedyka polecam bo widze ze ludzi graa ;] Jak coś PW Możemy się jakoś dogadać i dedyka mogę zakupić ;]

Opublikowano

Gotowiec Xantis`a/Deili 

ale Serwer Spoko sam gram z nudów 

więc mogę polecic ;]

A tak ogólnie to na Dedyka polecam bo widze ze ludzi graa ;] Jak coś PW Możemy się jakoś dogadać i dedyka mogę zakupić ;]

Dokładnie to Castiosa bo inne pliki są niż te z prezki :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Serwer mnie zainteresował jednak wiem że szybko mi się znudzi . Chętnie zagrałbym na projekcie który jest prosty ale na którym tez trzeba coś robić i na którym postaci by się trochę różniły bo tu chyba nie ma żadnych misji  które by jakoś wzmacniały postaci . Dostaje sie lev na start, klepiesz eq i jazda ? 

Opublikowano

Da się jakoś konto założyć? Bo strona nie działa :/

niom ja tu zasysam klienta a stronka off:/

Konta macie zakładać na Ezaria2.eu :D

sorry to juz nie dziala jakiś błąd xDe

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Bo smiecie z ProMT2 ddosują konkurencje ;)

oni myślą że bd mieli więcej graczy na tym dnomt2 jak tu bd ddosoać haahah tam jest tyle bugów że ujj 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey

Co się dzieje co chwile wywala miał być ox za te lagi itp a mam w nagrodę off serw :D

bo ku*wa smiecie z dnomt2 ddosuja cały czas.. Aniołek powiedział na filmie że za kilka dni te lagi itp się skończą :P

­

Opublikowano

Tak jak zawsze czyli czarna dupa wychodzi

To nie graj, nie wchodź tu. Ku**a ludzie wam to zawsze źle. Wyjdź na dwór człowieku, a no tak zapomniałem metin życiem? ;)

Serwer mega, to że czasem lagi są to nic. Konkurencje z innych gówien atakują bo VPS ma więcej ludzi niż niektóre dedyki haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...