Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiesz oco mi chodzi po 2 jak mogę grać jak dziś było więcej of niż on a serwer nie stoj 24 godzin serwer mega coś ci się zwaliło w głowie jak tu nic nie robisz tylko pvp

giphy.gif

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy Gracze!
Wiemy że większości z was serwer przypadł do gustu ale niestety ataki go pochłonęły, z racji tego przenieśliśmy się na Dedyka.
Damy wam do dyspozycji forum oraz autopatchera, serwer niestety będzie musiał przejść twardy reset (usunięcie postaci).
Nazwa serwera ulegnie zmianie z Tantical -> Tantical2.
Mamy nadzieje że odwiedzicie nas poraz drugi, tym razem się nie zawiedziecie.
W niedziele prawdopodobnie zostanie otworzone: forum.tantical2.pl

Start prawdopodobnie w środę.
Pozdrawiamy.

Więcej informacji na 

Cracked-Facebook-Logo-.png

fb.com/TanticalMT2

Opublikowano

Nie wiesz oco mi chodzi po 2 jak mogę grać jak dziś było więcej of niż on a serwer nie stoj 24 godzin serwer mega coś ci się zwaliło w głowie jak tu nic nie robisz tylko pvp

Niby tylko pvp ale to ty się spinasz że cały czas off a nie on  :) 

IQ niektórych ludzi jest zadziwiające  o.O 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Wiemy że większości z was serwer przypadł do gustu ale niestety ataki go pochłonęły, z racji tego przenieśliśmy się na Dedyka.

Damy wam do dyspozycji forum oraz autopatchera, serwer niestety będzie musiał przejść twardy reset (usunięcie postaci).

Pozdrawiamy.

kiedy start Tantical 2? :P 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Pozdrawiamy.

to nawet lepiej :D

Kiedy reset ?

Ogarnijcie te eq bo niektóre klasy mają zbr do 180 a niektóre do 200 + nie ma ostatniego setu bronii :P 

Możecie dodać aby eq było odrazu na +9 albo aby wszystko ulepszało i przerabiało się metalem.

Ogarnijcie balans klas :D 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Pozdrawiamy.

a stary client starczy do gry? czy bede musial pobrac noweg?

Opublikowano

Ogarnijcie to żeby było eq po ulepszeniu odrazu na +9 bo ulepszanie wojennego + klasowego zajęło mi 1h :)

Opublikowano

Prawdopodobnie w środę. :)

Pytałem sie w zapowiedzi o zbrojki na 200 dla innych klas i mówiles że nie ma xD Widzisz? Trzeba lepiej sie w plikach gotowych obeznać :v Ale tak czy siak polecam serwer,administracja spoko D:

79160594027661829163.png

Opublikowano

prawilnie

jakbyscie mogli dodajcie jeszcze tarcze wojenne 

i eq do 250 ;D a nie tylko 200 ;)

czekamy w takim razie do srody

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Z jednej strony, trochę szkoda, ponieważ pobiłbym sobie trochę, ale do środy nie jest daleko. :)

W końcu nie będzie ddos, a tak wgl. to za co utrzymacie dedyka?

Mam nadzieję, że nie będzie żadnej płatnej reje ani żadnych ulepszeń w IS jak to jest na ha**er, bo w takim wypadku będzie dno.

Opublikowano
Ogarnijcie to żeby było eq po ulepszeniu odrazu na +9 bo ulepszanie wojennego + klasowego zajęło mi 1h 

Straszne.... Może od razu po założeniu konta niech dadzą wybonowane i ulepszone eq na 200 lvl? 

Nie dość, że wszystko pod nos dają to jeszcze im mało. 

Opublikowano

Z jednej strony, trochę szkoda, ponieważ pobiłbym sobie trochę, ale do środy nie jest daleko. :)

W końcu nie będzie ddos, a tak wgl. to za co utrzymacie dedyka?

Mam nadzieję, że nie będzie żadnej płatnej reje ani żadnych ulepszeń w IS jak to jest na ha**er, bo w takim wypadku będzie dno.

Mamy sponsora.

No ale oczywiśćie ItemShop nie będzie przesadny. :)

Opublikowano

Mamy sponsora.

No i tak powinno być, Nukey brawa dla Ciebie i reszty administracji, a no i dodajcie w końcu to 200 fasolek, bo niby jest, ale jak się kupuje jest 1, lub zróbcie 1, ale na zawsze.

Ps. Drodzy gracze, w środe zrobię z was dywan. :v

Opublikowano

Czyli będzie to samo w shopach czyli ten sam is ??

to w takim razie co bd w tym is'ie na stronie nukey zapodaj troche tematu bo jak będzie co innego to nawet nie wchodze z kumplami na ten serw :D . Ogólnie ten VPS miał więcej luda niż nie jeden dedyk :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

na tantical nie byłem, ale na tantical2 na 100% wbiję ! :)

słyszałem, że niby fajny serwer :)

Opublikowano

na tantical nie byłem, ale na tantical2 na 100% wbiję !  :)

słyszałem, że niby fajny serwer  :)

Żałuj, że Cie nie było :D Rozpiździec ładny xD każdy full eq i masowa nawalanka lub wojny 
Opublikowano

Myślę ,że na Dedyku nie będzie tak że teen kto ma is'a tez jest nie do zabicia . Myślę ,że będzie jak na tamtej odsłonie is w shopach eq w 1 h klasowe + wojenne i jazda na Jinno :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Myślę ,że na Dedyku nie będzie tak że teen kto ma is'a tez jest nie do zabicia . Myślę ,że będzie jak na tamtej odsłonie is w shopach eq w 1 h klasowe + wojenne i jazda na Jinno :D

shopy bez zmiam

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Myślę, że serwer będzie hitem z powodu @@Nukey.

Mój kolega tzn. YouTuber "Padek" z nim pisał i mi mówił, że dobrze się na tym zna.

Ale i ja grałem na Castiosie i widziałem jak się stara.

Myślę, że będzie warto wejść na serwer i pograć dla rozrywki.

Nukey pogadam z Padkiem może nagra pare odcinków.

Polecam

@Edit

Macie sygnatury dla graczy?

Opublikowano

­Serwer jest bardzo fajny, niech wszystko ustabilizują i będzie okej ;) Serwer bedzie na stabilnej maszynie o to możecie być pewny (metin2list). Ciekawe tylko jak is bd wygladac

Opublikowano

Może coś zaproponuję...
-dodajcie ostatni set na 250 ( jakiś ciekawy, bo te bronie co są teraz są brzydkie )
-bony jakie są niech zostaną
-tarcza wojenna by się przydała
-biżu niech zostanie tak jak jest
-ulepszanie niech będzie od razu na +9 / bez +, bo grałem 2h, a więcej się naciągałem na surę niż pograłem, dobra jest łatwo, ale bez przesady, żeby tyle ulepszać 

Ogólnie serwer polecam, ogarnięte w miarę, mam nadzieję, że w środę będzie dobrze :)
Będę Was wszystkich cisnął leszczyki <3 <3

Opublikowano

Może coś zaproponuję...

-dodajcie ostatni set na 250 ( jakiś ciekawy, bo te bronie co są teraz są brzydkie )

-bony jakie są niech zostaną

-tarcza wojenna by się przydała

-biżu niech zostanie tak jak jest

-ulepszanie niech będzie od razu na +9 / bez +, bo grałem 2h, a więcej się naciągałem na surę niż pograłem, dobra jest łatwo, ale bez przesady, żeby tyle ulepszać

Ogólnie serwer polecam, ogarnięte w miarę, mam nadzieję, że w środę będzie dobrze :)

Będę Was wszystkich cisnął leszczyki <3 <3

Zobaczymy, kto będzie leżał. ^^

Nukey, jeszcze jedno, podrasuj trochę skille u healera, ponieważ zwiększenie ataku przy full int daje 60, a powinno dawać o wiele więcej. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...