Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbije napewno, takie serwery lubie, no bo szczerze to się gra w metka ,aby robić PVP xD

Dodajcie ranking pvp na stronę główną oraz liczbę: 

-zabitych graczy

-śmierci postaci (w cliencie metka)

Oczywiście jeśli to jest możliwe :D Powodzenia ;)

PS: Gildie w shinsoo grające zapodajcie Pw ;P 

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

shopy bez zmiam

tak myśląc będzie to samo co wtedy czyli lecisz do shopa po bizu i kujesz tylko bez bugów ( mam na myśli 5b hełm ) tylko wprowadzenie is'a lepszego na serw ? Dobrze myślę czy się myle :D

Wbije napewno, takie serwery lubie, no bo szczerze to się gra w metka ,aby robić PVP xD

Dodajcie ranking pvp na stronę główną oraz liczbę: 

-zabitych graczy

-śmierci postaci

Oczywiście jeśli to jest możliwe :D Powodzenia ;)

PS: Gildie w shinsoo grające zapodajcie Pw ;P 

Nie było shinsoo ;D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Zobaczymy, kto będzie leżał. ^^

Nukey, jeszcze jedno, podrasuj trochę skille u healera, ponieważ zwiększenie ataku przy full int daje 60, a powinno dawać o wiele więcej. :)

Dawało 80* :D

Z tego co wiem klasy mają być zbalansowane, więc wystarczy teraz tylko czekać aż serwer na nowo wystartuje :)

Opublikowano

Nie ma co tylko czekać do środy.. jak chcę ktoś zagrać razem zapraszam na gg ;)  40806664 :P 

jak coś to pisz PW :D będzie można pograć razem jak masz ts'a :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

W środę będzie moc :)

W Jinno tworzę gildię iNvisible, więc zapraszam każdego ogara który lubi się napierdzielać ^^ Trzeba zebrać ekipe na wojenki! :)

Opublikowano

Proponuje usunąc limit ladowania sie wszystkich skili takich jak np. aura czy silne, zeby dzialaly na zasadzie czarowanego u wp

Opublikowano

zostaną dodane misje do biola i nagrody za nie ??

zostanie naprawiony bon w butach który dawał 1k wartości magicznego ataku zamiast ponad 3k??

Opublikowano

zostanie naprawiony bon w butach który dawał 1k wartości magicznego ataku zamiast ponad 3k??

Po co Ci biolog?

Nie dość, że musisz się trudzić z robieniem eq, to jeszcze chcesz dropić do biologa?

To jest serwer dla zabawy, jeśli chcesz biologa to jakiś easy/medium wzywa. :)

Opublikowano

po co wam te misje to jest 4fun wbijasz robisz eq i się nawalasz a nie latasz do biologa co chwile -_-

Po co Ci biolog?

Nie dość, że musisz się trudzić z robieniem eq, to jeszcze chcesz dropić do biologa?

To jest serwer dla zabawy, jeśli chcesz biologa to jakiś easy/medium wzywa. :)

tak naprawdę nie trudzisz się z robieniem eq bo to chwilka 1h i masz all klase i wojenne :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

To działa ten serwer czy trzeba czekać jak otworzą od nowa ?|

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

dobrze jest

1500 online

wbijajcie koledzy

nikey zrobil dobry sewrwer

1490 oonline obecnie

wbijac

do

jinno

gang plebani zaprasza

Dzięki Filipku za miłe słowa :*.

Opublikowano

­

Wzięli kasę , zwróciło się za ten marny vps i napisali że to ddosy xDDD

Nie polecam  !

Jak tu IS nawet nie było cielaku. Serwer jest przenoszony na maszyne do kretovskiego i wystartują jak tylko skończą wszystko, bedzie zwiekszony ekwipunek itd

Opublikowano

Ten serwer ma więcej problemów niż wszystkie serwery asfena na raz taka prawda. Każdy się uczy na błędach asfen już ok a wy go dalej gnębicie :) Pozdro Nie polecam / Join. Skad ta truta dropi bo nie wiem...

Opublikowano

Ten serwer ma więcej problemów niż wszystkie serwery asfena na raz taka prawda. Każdy się uczy na błędach asfen już ok a wy go dalej gnębicie :) Pozdro Nie polecam / Join. Skad ta truta dropi bo nie wiem...

Jedna jest różnica, asfen zdziera kase z ludzi i server pada po 2dniach, a my nie. ;)

ps.jedyne problemy to były ataki

ps2. z dupy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...