Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer ma więcej problemów niż wszystkie serwery asfena na raz taka prawda. Każdy się uczy na błędach asfen już ok a wy go dalej gnębicie :) Pozdro Nie polecam / Join. Skad ta truta dropi bo nie wiem...

Możesz sobie przybić z nim piątkę pseudo youtuberze, to że ktoś zamiast mózgu ma wodę no to niestety, wracaj do shaggiego, kiedy Dracos v5?

/z piesków w m1

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer ma więcej problemów niż wszystkie serwery asfena na raz taka prawda. Każdy się uczy na błędach asfen już ok a wy go dalej gnębicie :) Pozdro Nie polecam / Join. Skad ta truta dropi bo nie wiem...

a tak ogólnie to nie wiem po co Ci truta jak masz mieczyk na 115 w shopie

ogólnie to czekam na tego dedyka bo nie ma takich serwerów już :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Truty nie wydropisz..

Wyjdź z tego tematu i nigdy nie wracaj, znając życie za miesiąc nawet nie przyjdziesz sobie pograć na serwer.

Nie rozumiem co niektórzy mają do administracji?

No tak, zazdrość cebulandii, bo na ich VPS'ie grało więcej ludzi niż na ich serwerach razem wziętych. ^^

No tak, ale tu przynajmniej nie biorą od cb pieniędzy od razu przy rejestracji, tak czy siak nawet jeśli będzie ten IS, to załaduję chociaż w metina nie pakuje kasy od czasów pl, bo wiadomo czego się nie robi dla zabawy, a nie tylko monotonnego expa. :)

Tak wgl. jest już to forum, o której będzie?

Opublikowano

Po co Ci biolog?

Nie dość, że musisz się trudzić z robieniem eq, to jeszcze chcesz dropić do biologa?

To jest serwer dla zabawy, jeśli chcesz biologa to jakiś easy/medium wzywa. :)

Moim zdaniem przyda się kilka misji u biologa, a nagrodami mogłyby być bonusy do pvp lub jakieś itemki z ludem, ponieważ po zrobieniu eq zostaje Ci tylko bicie się i szybko serwer się znudzi, a takie misje zawsze urozmaica granie

Nie wiem czy już wiecie o tych błędach, ale przyda się je poprawić przed startem: 

- Brak możliwości dodania 5 bonusu w hełmie 

- Fasolki niby 200, a po kupieniu była 1

- Pieczęć wierzchowca nie dawała bonusów oraz moglibyście dać możliwość jej założenia razem z pierścieniem, ponieważ 2 slot i tak był wolny

- Leczenie oraz zwiększenie u healera do poprawienia zdecydowanie za mało dawały leczenie 10-18k hp przy 600k pż zdecydowanie za mało to samo 80 wartości gdzie w naszyjniku chyba było 2k 

- Wojny o ile wiem nie działały

- Ogólnie poprawienie balansu klas 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey

Z tego co pamiętam na Castiosie były drinki możecie i tutaj wprowadzić a widzę ,że chyba tutaj tylko pliki są z Castiosa ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Z tego co pamiętam na Castiosie były drinki możecie i tutaj wprowadzić a widzę ,że chyba tutaj tylko pliki są z Castiosa ;)

Są drinki na serwerze.

Opublikowano

Nie ma balansu klas i jak na castiosie był, tak jest i tu, że przy full absach ninja dagger ciągle składał jednym skillem (trutką)

Będzie to poprawione na nowym starcie.

Opublikowano

Będzie to poprawione na nowym starcie.

No mam nadzieje ;]

Jeśli trzeba wam pomocy z jakiej kolwiek strony piszcie ;] chętnie wam pomogę ponieważ pracowałem juz na tych plikach

Opublikowano

Grałem na serwerze z jakieś 2/3 h  przypadł mi do gustu podoba mi się tylko szkoda że VPS i co chwile wywalało ;/ 

No ale czekam do środy ;]

Opublikowano

Grałem na serwerze z jakieś 2/3 h  przypadł mi do gustu podoba mi się tylko szkoda że VPS i co chwile wywalało ;/ 

No ale czekam do środy ;]

Teraz będzie dedyk. ;)

Opublikowano

dodacie jakieś nowe sety ? I najlepiej z ulepkami (latwymi do zdobycia ) 

bo co ulepy lepiej tak jak było idziesz do Handlarza potem do sury i ulepszasz aż do skazy :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

to nie są pliki castiosa tylko klient

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że surą BM też coś zrobicie bo wygrać z tą klasą jest bardzo ciężko. :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że surą BM też coś zrobicie bo wygrać z tą klasą jest bardzo ciężko. :)

bm był mocny ,ale dagger mocniejszy :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Forum do 1 godziny będzie online jak coś.

będziesz miał Gm'a czy pomagasz Nukeyowi z dobrej woli tak się pytam z ciekawości :D

49945496407446987479.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...