Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafie czytac. To daj chociaz jakies info. Ludzie czekaja jak edebile na serwera ty siedzisz i czytasz nasze komentarze. Pomyslowy jestes.

Opublikowano

K***a Dlaczego mi ta J****a Strona nie działa no dobra Serwer na Propsie ale chce zagrać a tu c***a nie pomalujesz strona ni c***a nie odpali się pomocy !!!!

Opublikowano

K***a Dlaczego mi ta J****a Strona nie działa no dobra Serwer na Propsie ale chce zagrać a tu c***a nie pomalujesz strona ni c***a nie odpali się pomocy !!!!

czlowieku ezaria2.eu ......

Opublikowano

powiem mi jaki link jest w prezentacji ! na c**j k***a takie jebane Fake dajecie ?

Tam jest Tantical.com.pl

Opublikowano

Namówiłem mamę żeby nie robiła dziś prania bo chce z pralki troszkę serwer poturbować. Chociaż w sumie.. serwer sam jebnie jak wjedzie 100 graczy a nugej i imagus was ojebia bo zrobicie takie same passy jak na innych serwerach i portalach :D Tylko zeby potem nie bylo ze zostaliscie okradzeni na innych serwerach.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­

Namówiłem mamę żeby nie robiła dziś prania bo chce z pralki troszkę serwer poturbować. Chociaż w sumie.. serwer sam jebnie jak wjedzie 100 graczy a nugej i imagus was ojebia bo zrobicie takie same passy jak na innych serwerach i portalach :D Tylko zeby potem nie bylo ze zostaliscie okradzeni na innych serwerach.

Do tej pralki to Cie matka wpierdolić powinna może by Ci się coś w tej głowie przestawiło na dobre truskulu

20:50 serwer podobno startuje, ciekawe jak to wyjdzie na tym VPS.... wbijać na ts3 :3

Opublikowano

­

Do tej pralki to Cie matka wpierdolić powinna może by Ci się coś w tej głowie przestawiło na dobre truskulu

Bardzo duży poziom sb reprezentujesz ;) Splyn dziecko jak twoje serwery a bd okej.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Super, serwer działa ale jak sie loguje to wywala z postaci Gratuluje

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...