Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a  MaC ja nie pogram bo mi antywirus blokuje dostep do clienta 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

szkoda ze rejestracja nie dziala wyskakuje mi

"Pozdrawiam Twoj kolega Sheila :)
Chce Ci tylko pokazac jak jestes c*****y, taki kozaczek byles :)
Z pozdrowieniami dla Harnasia Crime. Nukey
Pozdrawiam Harnasia : )"

Opublikowano

­

To nie są ataki kolego, do jest głupie niedopatrzenie przez administratorów serwera.

Szkoda ze taki cwaniak nie byłeś jak latałem z 50k SM na Twoim serwerze tylko płakałeś na gg bym Ci powiedział teraz udajesz idiote c**j wie po co

Opublikowano

­

Szkoda ze taki cwaniak nie byłeś jak latałem z 50k SM na Twoim serwerze tylko płakałeś na gg bym Ci powiedział teraz udajesz idiote c**j wie po co

Latałeś, może jeszcze fruwałeś na smokach? :C Hahahaah płakałem o k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szkoda, że po wyeliminowaniu dziury już tak nie umiałeś XDDDDDDDDDDDDDDD #Dziura_Flourine XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja p******e człowieku, napisałem "Albo powiesz gdzie jest dziura i masz ub albo masz bana i nie masz nic" ~ coś w ten design

hahahah k***a wariat XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

­

Daj mu spokój, @1373230489-U611928.pngNukey @Crime to najbardziej niedoje*ne osoby na tym forum :) Przykro mi to mówić, ale serwer to pliki mortyriusza przerobione na 4fun.

Tak to jest jak jakiś no name stawia serwer :)

Bardzo dobrze Sheila i szacun :)

9pn889.png

Opublikowano

bo konto w shinsho masz dlatego nie wejdziesz a kretyn zamiast dodać miasto to je usuwa.. 

Opublikowano

naprawcie usuwanie postaci bo już komedia się robi.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...