Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Już widze jak ten serwer bedzie poprawnie działać skoro stoi na VPS a w prezce 360 osób, brawo.  Jeżeli nie kupią dedyka to nie pogracie z pewnością. Chyba, ze to jest jakiś w c**j mocny vps.

No vps z biznes host, jeśli mają ten najdroższy to spoko, ale czepię się do tego, że ma 100 mb/s... 

Opublikowano

Po co komu wbijać robic eq i się cały czas bic ? Może dlatego że wiele ludzi za tym przepada a nie cały czas jakieś jeb**e Hardy coś się nie podoba to wyjdz z tego tematu na ch*j tu siedzisz ?

­

Bo mi się tak podoba i będę siedział dalej ;)

Są jakieś urozmaicenia wgl? Czy postawiony gotowiec by się napierdalać?

Opublikowano

Administracja może coś by wypowiedziała dlaczego nic nie działa ??? ludzie czekają.

Ps. Może myślą że będzie za dużo osób to już kupują dedyka i wszystko przenoszą. xD

Opublikowano

Administracja może coś by wypowiedziała dlaczego nic nie działa ??? ludzie czekają.

Ps. Może myślą że będzie za dużo osób to już kupują dedyka i wszystko przenoszą. xD

Japierdole baranie wejdź na ts'a admin powiedział,

Opublikowano

strona już stoi jeszcze tylko rejestracja  B)

#potwierdzoneinfo

ps.

ratatata #grubaimpra

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

można sie już rejestrować na ezaria2.eu??

Ja próbuje cały czas i wyskakuje mi Nie wszystkie dane zostały wysłane. Spróbuj ponownie  <_<

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja próbuje cały czas i wyskakuje mi Nie wszystkie dane zostały wysłane. Spróbuj ponownie  <_<

­

wiem tyle że jakiś ziomek poprawia rejestracje więc trzeba te 15/10 minut poczekać hehe

Opublikowano

Jebne zaraz z tostera to się cały vps posypie.... Gdzie tu k***a logika? Rusza serwer mangozjebów w prezce ponad 300 osób a jak rusza serwer ogarniętych ludzi to max 100...

Nie polecam ;) PS Nie róbcie takich samych passow jak na innych serwerach / poratalach bo imagus was ojebie. ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Przecież było powiedziane, że ezaria2.eu to jest tylko tymczasowa strona do rejestracji - jutro będzie tantical.com.pl normalnie - pisali wcześniej .__.

Liar

Opublikowano

Od kiedy serwer zmienil nazwe na ezaria ?

nie jest zmieniona, tantical.com.pl czeka na dnsy więc aktualnie ezaria2.eu na jakieś 24h

@EasyEasyEasy DZIĘKI DZIĘKI, ZA WASZ HAJSSS DZIĘKI, JESTEŚCIE WSZYSCY ŚWIETNI

Opublikowano

­Już widze jak ten serwer bedzie poprawnie działać skoro stoi na VPS a w prezce 360 osób, brawo.  Jeżeli nie kupią dedyka to nie pogracie z pewnością. Chyba, ze to jest jakiś w c**j mocny vps.

Hah, o tym samym pomyślałem.

Przecież jak na ten serwer wpadnie ponad 500 osób to on od razu je**ie. :D

No cóż, tak czy siak wypróbuję. :)

Opublikowano

Mam takie pytanie bo na start jest max lvlczyli kto pierwszy wbije na serwer ma TOP1 ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ­

dobra niestety muszę poprosić aby co najmniej 30% ludzi co czyta ten temat nie wbijała na serwer bo padnie a ja chce grać :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czepiacie się, że to jest serwer pvp, trochę pomyślcie cebulaki i może czepiajcie się harda, że jest trudny   F**K LOGIC  WELCOME TO POLAND​

Opublikowano

Jebne zaraz z tostera to się cały vps posypie.... Gdzie tu k***a logika? Rusza serwer mangozjebów w prezce ponad 300 osób a jak rusza serwer ogarniętych ludzi to max 100...

Nie polecam ;) PS Nie róbcie takich samych passow jak na innych serwerach / poratalach bo imagus was ojebie. ;)

Dokładnie serwer jest zrobiony po to by ojebać Was z Waszych loginów i haseł. Także jeżeli zakładacie konto to zróbcie inne passy :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wyskakuje wam cokolwiek jak wchodzicie na ezaria.eu? Bo u mnie pokazuje sie jedynie, ze strona jest niedostępna.

Opublikowano

Dokładnie serwer jest zrobiony po to by ojebać Was z Waszych loginów i haseł. Także jeżeli zakładacie konto to zróbcie inne passy :)

człowieku to zrób inne passy i napisz mi za tydzień czy ktoś cie okradł ok, nie rozumiem polskiej cebuli:

serwer bez is = do ojebania haseł

serwer z drogim is = pod zarobek

z tanim is = do ojebania haseł i pod hajs

z normalnym isem = pewnie jebnie po tygodniu

no człowieku pomyśl co piszesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...