Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Crime. @harnaś @1373230489-U611928.pngNukey teraz Twój kolega mi płacze o to abym naprawił Wam rejestracje, role się zmieniają? :)

Tylko, że on naprawdę płacze :)

// REJESTRACJA ZA 2-3 MIN BĘDZIE DZIAŁAŁA ;)

Czekam na tą rejestracje i dalej jej nie widzę.

Opublikowano

Działa normalnie usuwanie postaci.

I po co kłamiesz?xD 

Teee ala hacker @ Quentis. bonzo włącz mi rejestracje... 

Opublikowano

Kocham Cię przyjacielu :)

Macie sprawiedliwość skurwysyny jebane <3 <3 <3 <3

Było być grzecznym panie @1373230489-U611928.pngNukey

No spierdalaj.  <3  <3  <3  <3

PS. Za chwilę odbędzie się chwilowa przerwa.

Opublikowano

Jak mówiłem syf  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  gimbusie pozdro dla ciebie i dla twojego pana srakusia

Dobra, wyjdź stąd ziomek bo nic nie wnosisz do tematu.

Opublikowano

Przecież mówiłem że Nukey aka gówno sobie nie poradzi nawet na gotowcu, haha dostał pasy u mnie na Tesori do GM i pierdolił że się włamał a tutaj SMY już w dzień startu latają haha.

Nukey pipko mówiłem że to gówno i upadnie, trzeba było dalej nie wymieniać Game itd, zostawić wszystko jak na Deili. :)

Dobrze wiesz że sporo osób zna luki na te pliki to ty żeś ich zero edytował, brawo, brawo!  xD  :O

53594961070274399019.png

Opublikowano

Przecież mówiłem że Nukey aka gówno sobie nie poradzi nawet na gotowcu, haha dostał pasy u mnie na Tesori do GM i pierdolił że się włamał a tutaj SMY już w dzień startu latają haha.

Nukey pipko mówiłem że to gówno i upadnie, trzeba było dalej nie wymieniać Game itd, zostawić wszystko jak na Deili. :)

Dobrze wiesz że sporo osób zna luki na te pliki to ty żeś ich zero edytował, brawo, brawo!  xD  :O

edytował... dodał skille by GAnara

Opublikowano

serwer pociągnie max 2 miechy. panie jak 4funmt2 nikt tam juz nie gra.

mylisz się bo już padł xD oj srukej srukej słabo słabo 

@skąd truta na serwerze ???

Opublikowano

pozdro te łaki z asfen team ze klient jest moj (castios) game tez jest stabilne i nikt do bazy sie nie włamał tylko flou zapewne zapomnial zmienic passow do maszyny gdzie jest strona a ten pies co tak szczeka wyzej udaje hakiera bo index.php umie edytowac, bol dupy bo na vpsie jest wiecej online niz na waszych dedykach?

zeby ktos wam sis nie odwdzieczyl w przyszlosci, w sumoevlolowa z was i tak prezki nie moze wstawić xD

mam info ze po przerwie zostaną dodane do bojownikow bony w socketach # @Tesoria

pisze z tel sora za błedy laski

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­Polecam bo Nukey, a jak Nukey to beka na serwerze. Do tego git pliki, na których się grało na Cas*iosie. xD

Opublikowano

Nukey osmieszyles się robiąc prezentacje sety broni są inne niż na ssach .Ślepy byłeś jak je robiles?

Opublikowano

Na c**j wy niszczycie jakieś serwery z lukami prosami nie jesteście zhackujcie stronę rządu to wtedy będziecie tymi "prosami". Ogólnie na serwer nie wbiję za dużo się dzieje nie dobrego i z tego co widzę serwer dobrych zabezpieczeń nie ma ;/

Opublikowano

Nukey osmieszyles się robiąc prezentacje sety broni są inne niż na ssach .Ślepy byłeś jak je robiles?

bo w ostatniej chwili klient był zmieniany na tego z castiosa? w dodatku sa o wiele lepsze

Opublikowano

mylisz się bo już padł xD oj srukej srukej słabo słabo 

@skąd truta na serwerze ???

Grafiese wejdź na GG parówko. :P :D

pozdro te łaki z asfen team ze klient jest moj (castios) game tez jest stabilne i nikt do bazy sie nie włamał tylko flou zapewne zapomnial zmienic passow do maszyny gdzie jest strona a ten pies co tak szczeka wyzej udaje hakiera bo index.php umie edytowac, bol dupy bo na vpsie jest wiecej online niz na waszych dedykach?

zeby ktos wam sis nie odwdzieczyl w przyszlosci, w sumoevlolowa z was i tak prezki nie moze wstawić xD

mam info ze po przerwie zostaną dodane do bojownikow bony w socketach # @Tesoria

pisze z tel sora za błedy laski

Ale ty jesteś dobry Imaguś boże!!! I co chwalisz się? I tak za parę dni tutaj nikt nie zagra, lepiej zróbcie restart serwera.

Nie ma cię w Teamie tylko pomaga ci w pizdu osób haha beka. :)

Ty przecież mi się włamałeś z Nukejem na Tesorię bo dostaliście pasy od Inesta to już mi się włamałeś na konto GM przecież beka..  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

Serwer spoko, tylko szkoda że po zalogowaniu wywala...­

bo masz konto w shinsoo

Grafiese wejdź na GG parówko. :P :D

Ale ty jesteś dobry Imaguś boże!!! I co chwalisz się? I tak za parę dni tutaj nikt nie zagra, lepiej zróbcie restart serwera.

Nie ma cię w Teamie tylko pomaga ci w pizdu osób haha beka. :)

Ty przecież mi się włamałeś z Nukejem na Tesorię bo dostaliście pasy od Inesta to już mi się włamałeś na konto GM przecież beka..  xD

lecz sie psycholu tobie jest potrzebny specjalista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...