Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askeria2.PL [Dedyk] [Hard/Medium]

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet spokojnie o 6 rano nie program bo wywala do menu :v

Opublikowano

Nie absolutnie wyłączenie serwera nie wchodzi w grę :)

Zaczniemy go reklamować :)

Starać się z całych sił, cały czas siedzimy i robimy plany jak wdrożyć w życie większą liczbę graczy.

Usunięte postacie to fake błąd z tabelek w bazie :)

Fałszywa liczba.

Nie kłam :) Jest tyle postaci usuniętych ponieważ ludzie robili postacie otwierali prezent dzienny z którego może polecieć bryłka 250kk metal zamianki dodania ataki boga smoków x15 :) Sami widzicie administracja kłamie :)

Kilka sscrenów :

http://www.fotosik.p...da837c6033.html

http://www.fotosik.p...46e4e91e7c.html

http://www.fotosik.p...ad68cc3978.html

Nie polecam tego gówna !! za przeproszeniem :)

@Jeszcze bana za darmo dostałem :D

Opublikowano

@JakubEden

f577887457_bol_dupy.jpg

Zarabiałeś w niezbyt dobry sposób to masz za swoje ;)

Haha ale to dalej działa i każdy może i to nie jest bugowanie ani nic z tym związanego :D Kto daje bryłki po 250kk na hardzie?

Opublikowano

Może to jest powód banów ?

t7xd7e.jpg

Bug z bryłkami został dawno naprawiony już wczoraj i nie sprawia żadnego problemu tak sam jak z tombolą - to były dwa jedyne bugi na serwerze. 

Channele padają bo maszyna z niewiadomych przyczyn zrywa nam połączenie z channelami i po prostu się wyłącza.

Naprawiamy błąd z tym związany, dodatkowo startujemy powoli z reklamą:) Jeszcze się wybijemy.

Spam związany z BANAMI jest tutaj bezpodstawny nie chcę zamieszczać dowodów bo moim zdaniem te są wystarczające :)

Pozdrawiam

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Może to jest powód banów ?

t7xd7e.jpg

Bug z bryłkami został dawno naprawiony już wczoraj i nie sprawia żadnego problemu tak sam jak z tombolą - to były dwa jedyne bugi na serwerze. 

Channele padają bo maszyna z niewiadomych przyczyn zrywa nam połączenie z channelami i po prostu się wyłącza.

Naprawiamy błąd z tym związany, dodatkowo startujemy powoli z reklamą :) Jeszcze się wybijemy.

Spam związany z BANAMI jest tutaj bezpodstawny nie chcę zamieszczać dowodów bo moim zdaniem te są wystarczające :)

Pozdrawiam

Tyś to k***a matol jesteś admin mi napisał że to nawet nie bugh ahhaha

Opublikowano

Tyś to k***a matol jesteś admin mi napisał że to nawet nie bugh ahhaha

Nie muszę komentować :)

---

Dnia 05.07.2015r o godzinie 1:00 w nocy zostanie przeprowadzony globalny update.

Wszystkie błędy zostaną naprawione oraz propozycje zostaną wzięte pod uwagę i tego samego dnia youtuberzy zaczną nagrywać serię z serwera.

Dla osób siejących rozgłos za falę banów - proszę dajcie sobie spokój :)

Bo na prawdę nie dajemy banów za nic - sami się o to prosiliście.

Nie chcę wstawiać więcej SS'ów bo to nic nie zdziała :)

Serwer będzie stał, a liczba graczy za parę dni wzrośnie. Tylko naprawimy wszystko co potrzeba.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie muszę komentować :)

---

Dnia 05.07.2015r o godzinie 1:00 w nocy zostanie przeprowadzony globalny update.

Wszystkie błędy zostaną naprawione oraz propozycje zostaną wzięte pod uwagę i tego samego dnia youtuberzy zaczną nagrywać serię z serwera.

Dla osób siejących rozgłos za falę banów - proszę dajcie sobie spokój :)

Bo na prawdę nie dajemy banów za nic - sami się o to prosiliście.

Nie chcę wstawiać więcej SS'ów bo to nic nie zdziała :)

Serwer będzie stał, a liczba graczy za parę dni wzrośnie. Tylko naprawimy wszystko co potrzeba.

Wziąłeś tą pożyczke w providencie?

Podobno na serwery metin2 też daja i z małym procentem

:D

Jak dropia truty?

ma juz ktos?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Chciałem zagrać a zobaczyłem gdzieś tam na dole, że 10% na ulepszenie z ulepszaczami i zwątpiłem, a szkoda, bo ładny ekwipunek

Opublikowano

Miałem zassać clienta ale faktycznie 10% na ulepszenie to padaczka  ^_^ nie wliczając ulepek . Podkręćcie do 25% i będzie git + kowal gildyjny niech daje te  10% więcej i jest cacuchnie

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Chciałem zagrać a zobaczyłem gdzieś tam na dole, że 10% na ulepszenie z ulepszaczami i zwątpiłem, a szkoda, bo ładny ekwipunek

Miałem zassać clienta ale faktycznie 10% na ulepszenie to padaczka  ^_^ nie wliczając ulepek . Podkręćcie do 25% i będzie git + kowal gildyjny niech daje te  10% więcej i jest cacuchnie

Pisałem o tym adminom w dzień startu serwera że tak będzie z tym 10% że ludzie przez to nie zagrają ale admin pisze że nie zmienią tego no to pisze mu to serwer dłużej niż tydzień nie postoi z braku ludzi o takie gówno  to admin się ze mnie zaśmiał i mówi że prawie na każdym hardzie jest  10% na +9,a ja wiem że nie bo gram od 2008 roku w metka znam 99% prywatnych serwerów i na jednym tylko hardzie było 10% na+9 i padł po niecałym tygodniu z braku ludzi o to zwykle jest na hardach 20%/25% a to jest hard/medium więc 25% to minimum na+9 no ale to decyzja adminów teraz ja się zaśmieję z admina haha mówiłem.

zxc

Opublikowano

Serwer nasz ^_^

Technik może lekko szurnięty ale zna się na rzeczy (nie nie posiada 14 lat :P) Jesteśmy wszyscy pełnoletni i podchodzimy do tego profesjonalnie

W item_shopie posiadamy kostiumy, ulepszacze etc. Jednakże na prawdę wszystko można zdobyć w grze, nie ma rzeczy z IS'u której nie może normalny gracz dostać na serwerze. Dodatkowo oferujemy SM za reflinki - nie nasz serwer nie jest pod item shop :)

Fryzy/Kostiumy/Pety na stałe , wierzchowce - 30 dni

Wojny gildii posiadają nową mapę, oraz można rozpoczynać wojnę już od 3 osób online w gildii, ziemie gildii itp...

Nie nie planujemy na miesiąc:)

boże po co piszesz ze nie pod item shop skoro każdy kto ma serwa liczy na zysk.

Opublikowano

System furi to jest nowatorskie? Chyba nowatorskie na zagranicznych forach :)

@topic: na serwie nie zawitam, wszystko dodane z mpc i innych for

Opublikowano

Ile tutaj gra ludzi? Opłaca się zacząć?

Edit, nie wszedłem na strone:

• ~ Serwer Gry ~
  • Graczy Online: 0
  • Graczy wciągu 24h: 4
  • Graczy wciągu 48h: 10
  • Ilość kont: 1202
  • Ilość postaci: 804
  • Ilość gildi: 0
  • Usunięte postacie: 406
  • Przedmiotów: 19748
  • Rozegrane wojny: 0
  • Małżeństw : 0

• ~ Strona ~
  • Osób na Stronie: 10
  • Dzisiaj na stronie było: 10
  • Stronę Odwiedziło: 2104
Opublikowano

Przerwa miała być około 2 dni, a nadal jest wyłączony :/ Ale poczekam bo to jedyny hard/medium który mnie zaciekawił.

AFoiitm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...