Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askeria2.PL [Dedyk] [Hard/Medium]

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy projekt jestem mile zaskoczony ale coś czuje że bd przesada z hardem .. ;<

byle do jutra o której godzinie start? ;P i skąd bronie 30 ?

Start 18/19

Bronie z besta

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Projekt upadnie przez małą ilość graczy. Wygląda świetnie, nawet zakładając że wszystko działa to ludzie nie wybierają już hardów. Wbiję, życzę powodzenia.

Opublikowano

Projekt upadnie przez małą ilość graczy. Wygląda świetnie, nawet zakładając że wszystko działa to ludzie nie wybierają już hardów. Wbiję, życzę powodzenia.

Ludzie sami nie wiedzą czego chcą, grają na Medium/Easy i zaraz wymieniają eq do czego innego. Stało to się to bardziej formą korzyści/zarobku niż przyjemności z grania...

Opublikowano

Ludzie sami nie wiedzą czego chcą, grają na Medium/Easy i zaraz wymieniają eq do czego innego. Stało to się to bardziej formą korzyści/zarobku niż przyjemności z grania...

Zgadzam się. Mało kto teraz spędza na serwerze więcej niż miesiąc. Kiedyś ten serwer miałby tłumy graczy (gdyby był w czasach Avalona, to byłby top jeden przez bardzo długi czas). Teraz niestety może być słabo- było już kilka fajnych hardów które upadły przez małą liczę graczy.

@topic- co ile medale się czyt, bo chyba nie doczytałem.

Opublikowano

Co do ulepek, to żeby nie było tak, że do zrobienia miecza na +9 trzeba bedzie dropic jakies skory wilka czy cos. Niech zostaną perły potem, ale juz bez tych wszystkich smieci.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Skąd zdobyć rekawice/pd i czy jest to już oficjalny start?

Tak to oficjalny start.

Rękawice / PD dropią z metinów / bossów od poziomu 45lv+ im wyższy poziom tym większa szansa :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Tak to oficjalny start.

Rękawice / PD dropią z metinów / bossów od poziomu 45lv+ im wyższy poziom tym większa szansa :)

Dodatkowo !

Jeżeli użyjecie tego kodu przy rejestracji:

Polec-MPCForum-Askeria.pl

Otrzymacie 200 SM ! Na start! :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

@вℓυє

Jak mogę mieć z Tobą kontakt bo mam parę ważnych rzeczy do przekazania.

Anty Warn.

Ten kod nie działa, wklepałem go przed chwilą i na koncie mam 0 SM

Opublikowano

Dodatkowo !

Jeżeli użyjecie tego kodu przy rejestracji:

Polec-MPCForum-Askeria.pl

Otrzymacie 200 SM ! Na start! :)

Ten kod jest za dlugi, nie da sie go wpisac.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

nie mozna pobrac. jak klikam na kazdy download to caly czas strona z downloadingiem gdzie sie wybiera hosta

Download będzie po godzinie 16:00 :)

Pozdrawiam

D2Pq2tR.png

Opublikowano

czytałem prezke i już miałem zagrać a tu nagle 10% na +9 hahahahaha a na +8 pewnie z 15/20% zawyżone jak h*j na żadnym hardzie nie ma tak małego % był taki co mijał 15% na +9 i  upadł po tygodniu bo administracja była uparta i nie zmieniała tego  i gracze opuściły serwer o takie g***o a na starcie było ponad 600 graczy

sam nie zagram ale życzę powodzenia.

zxc

Opublikowano

czytałem prezke i już miałem zagrać a tu nagle 10% na +9 hahahahaha a na +8 pewnie z 15/20% zawyżone jak h*j na żadnym hardzie nie ma tak małego % był taki co mijał 15% na +9 i  upadł po tygodniu bo administracja była uparta i nie zmieniała tego  i gracze opuściły serwer o takie g***o a na starcie było ponad 600 graczy

sam nie zagram ale życzę powodzenia.

Tak kolego. Ale ulepszacze łatwo dropią i nie jest ciężko ulepszać:)

Zaufajcie nam, sprawdziliśmy to niejednokrotnie.

Jeżeli będą jakieś problemy z tym po prostu zwiększymy lekko %. Ale raczej w to wątpimy :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie działa ten kod :)

Wpisałem przy reje i nie dodało 200SM

Opublikowano

Nie działa ten kod :)

Wpisałem przy reje i nie dodało 200SM

Dodaje kolego :)

Może nie wyświetlać, jednakże w bazie danych liczba SM jest zwiększana +200 SM.

D2Pq2tR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...