Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askeria2.PL [Dedyk] [Hard/Medium]

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawajcie start dzisiaj i lecimy z tematem.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

W końcu jakieś dobre połączenie starych czasów z teraźniejszością, najlepiej prezentujący się serwer z pierwszej strony zapowiedzi. Dalej juz chyba nie muszę zaglądać.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Przesada te 10% na +9

O to chodzi :)

Ponieważ cały  system ulepszeń został przerobiony i początkowe % zostały bardzo zawyżone a te wyższe zaniżone :)

Łatwiej broń wbić do +7/8 ale na +9 już ciężej

D2Pq2tR.png

Opublikowano

kogo serwer? 

jak z technikiem?

co w is?

fryzy pety itp na czas?

co z wojnami gildii?

serwer na miesiac?

Serwer nasz ^_^

Technik może lekko szurnięty ale zna się na rzeczy (nie nie posiada 14 lat :P) Jesteśmy wszyscy pełnoletni i podchodzimy do tego profesjonalnie

W item_shopie posiadamy kostiumy, ulepszacze etc. Jednakże na prawdę wszystko można zdobyć w grze, nie ma rzeczy z IS'u której nie może normalny gracz dostać na serwerze. Dodatkowo oferujemy SM za reflinki - nie nasz serwer nie jest pod item shop :)

Fryzy/Kostiumy/Pety na stałe , wierzchowce - 30 dni

Wojny gildii posiadają nową mapę, oraz można rozpoczynać wojnę już od 3 osób online w gildii, ziemie gildii itp...

Nie nie planujemy na miesiąc:)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Strasznie podobna nazwa do mojego nie wypału Asheria.. lecz mam nadzieję że wam się uda i gracze nie będą kojarzyć Askeri z [ gównem ] asherią. 

jedyne co mi się nie podoba to ten interface.. 

Ale fajnie się zapowiada i dlatego polecam. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Strasznie podobna nazwa do mojego nie wypału Asheria.. lecz mam nadzieję że wam się uda i gracze nie będą kojarzyć Askeri z [ gównem ] asherią. 

jedyne co mi się nie podoba to ten interface.. 

Ale fajnie się zapowiada i dlatego polecam. 

O proszę! :) Witam kolegę.

Dziękuję będziemy starać się z całych sił tyle ile możemy dajemy z siebie, wkładam w serwer każdą moją możliwą chwilę dnia :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Jak z metalami do ulepszania?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jak z metalami do ulepszania?

Metale możemy wymienić 30 bodzi = 1 metal

Co z forum ?

Forum już stoi, tylko dodajemy działy i kategorię wszystko będzie na dniach do startu serwera  :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Biolog co dwie godziny ale dopiero od poziomu 50+. Co do ulepszaczy to Tak. Jednakże dropia one na prawdę przyjemnie :)

Chcieliśmy zachować tradycje

D2Pq2tR.png

Opublikowano

No to z*********e co do ulepszaczy bo nie ma to jak sklep na ch1 wypełniony oczami pająków, żabimi udkami itp jak za dawnych czasów.  Zobaczymy jak to będzie bo mam dwa serwery na oku - wasz i jeden inny :P

Opublikowano

Ciekawy projekt jestem mile zaskoczony ale coś czuje że bd przesada z hardem .. ;<

byle do jutra o której godzinie start? ;P i skąd bronie 30 ?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Forum będzie aktywne dziś ok. godziny 22 lub jutro w godzinach porannych :)

Opublikowano

Nie jestem hejterem, ale czy naprawdę sądzicie że na rynku potrzebny jest jeszcze jeden stabilny hard? Może tu być nawet pierdyliard nowości, ale jednak to będzie nudny hard z pierdyliardem misji :D Nie jeden taki serwer stał i stoi do dzisiaj, ale ilu miewał max graczy? 200? (może za wyjątkiem Bal**raMT2 czy cuś). Na rynku moim zdaniem potrzeba jakiegoś konkret easy, tak jak kiedyś był Camerion czy może serwer Surka zaczynający się na Lan.... Osobiście na serwer wbiję, choć wieeeeeelkim minusem dla mnie jest duża ilość misji, 11poziom konia, wbijanie skilli M ---> G ----> P ręcznie (nie dość że ręcznie to jeszcze dropiąc KU itd..)  czego osobiście mam dość po PLu + ulepy tradycyjne (powód ten sam co ze skillami).
Jednakże powodzonka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...