Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askeria2.PL [Dedyk] [Hard/Medium]

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O której start? 

Start przewidywany jest i odbędzie się o godzinie 19:00

Okej Mam nadzieje ze zdarze pobrac transferem 100kb

Spokojnie :) będziesz 3h na pobranie clienta.

D2Pq2tR.png

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś widzę że tłumów na serwerze nie będą. :D

Max 200 osób lipa bo brak reklam. :/

Staramy się jak możemy ale niestety też nas budżety ograniczają w pewnym stopniu.

Działa kod, dostałem 200 SM.

Innego wyjścia nie miał ^_^ 

Cieszymy się.

Mamy chociaż nadzieję iż serwer wam się spodoba i będziecie chętnie na nim grali :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Przepraszamy za lekkie opóźnienia, ale hostingi dzisiaj nam nie sprzyjają... Albo wrzucanie jest zatrzymane albo się zacna ...

Za jakieś 30 min powinien być. 

Wynagrodzimy to wam eventami już na starcie serwera.

Pozdrawiam, Administracja Askeria2.pl !

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Dodaj do panelu miejsca na wpisanie kodu bo zapomniałem podać :v

Opublikowano

­

Dodaj do panelu miejsca na wpisanie kodu bo zapomniałem podać :v

To tylko przy rejestracji , więcej razy się nie da... C:

Opublikowano

­

To tylko przy rejestracji , więcej razy się nie da... C:

Tak dokładnie.

Client będzie już lada czas. Jest 70% - jeszcze raz przepraszam, ale sam zarządzam całym projektem. Jednoosobowa drużyna. Staram się jak mogę, pot leci strumieniami :)

Ale za parę minut będzie można pobierać clienta.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, tak na sile chcecie start zrobić a polowa graczy nie zdazy sciagnac clienta. Brawo ^^

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, tak na sile chcecie start zrobić a polowa graczy nie zdazy sciagnac clienta. Brawo ^^

Spokojnie w razie czego jesteśmy w stanie przesunąć start jeżeli gracze nie będą zadowoleni i nie będą posiadali clienta już u siebie na komputerze.

Client waży tylko 750mb+

Nie jest duży.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Czekałem za czymś takim! Serwer się zapowiada super! Mam nadzieje, że będzie stał przynajmniej te 2 miesiące przez wakacje bo już mam dosyć tych pseudo serwerów na tydzień :> Chciałbym gdzieś zostać na dłużej i mam nadzieje, że to będzie ten serwer :)

Życzę chociaż tych 500 graczy!

Opublikowano

Czekałem za czymś takim! Serwer się zapowiada super! Mam nadzieje, że będzie stał przynajmniej te 2 miesiące przez wakacje bo już mam dosyć tych pseudo serwerów na tydzień :> Chciałbym gdzieś zostać na dłużej i mam nadzieje, że to będzie ten serwer :)

Życzę chociaż tych 500 graczy!

Dziękuję.

Staram się na prawdę z całych sił robiąc dziesięć rzeczy czasami na raz.

Client już lada chwilka :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Skoro 200 sm to 2,46 to nwm czy coś się kupi ;p Ale z tego co widziałem to będą 2 losy w tym kole losu więc spoko.

Jeżeli chodzi o bronie 75, to dropimy je z szkaty ripa czy jak? I czy % szans jest spory czy malutki? ;/

Opublikowano

Skoro 200 sm to 2,46 to nwm czy coś się kupi ;p Ale z tego co widziałem to będą 2 losy w tym kole losu więc spoko.

Jeżeli chodzi o bronie 75, to dropimy je z szkaty ripa czy jak? I czy % szans jest spory czy malutki? ;/

Spokojnie :)

Koło losu zostało zwiększone do 250SM - ponieważ są inne nagrody.

Dodakowo za 200 SM jesteśmy w stanie kupić sobie PD na start na 30 min :) Oraz parę innych ciekawych rzeczy.

---

Bronie 75lvl możemy wydropić tylko ze szkaty ripa oraz z metinów z red lasu oraz metinów w atlantydzie V1. Szansa jest w miarę duża.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Czy w IS będą dostępne kupony SM? Jak tak to w jakich kwotach?

U kogo macie reklamę wykupioną?

Niestety kuponów IS nie będzie.

Ponieważ wszystko co jest w IS jest do zdobycia w grze :)

A nawet powiem wam szczerze, w grze jest więcej rzeczy niż w samym IS ... ale ciiii... nikt nie może się dowiedzieć.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale strasznie się napaliłem na ten serwer. Przeglądam tę prezentację raz jeszcze i bardzo mi się podoba, chyba takiego serwera szukałem. Oby obyło się bez problemów. Parę nowości jest, fajnie biolog zrobiony, ciekawy system z tytułami broni. Mam nadzieję, że wszystko przetestowaliście, żeby nie było klapy.

Teraz odwieczny dylemat, kim zagrać. Ciągnie do archera, ale to się wyjaśni dopiero, kiedy zobaczę IS:D

Opublikowano

Czy na serwerze występuje szkatułka serwerowa?

Czy jest jakiś drop dodatkowy z mobków typu sztabki szkatułka czy coś?

Występuje, ale nie dropi zawsze tylko wtedy gdy zostanie ogłoszony ich drop.

Szkaty te będą dropić w wyznaczonych dniach i porach.

--

Cały drop z mobów oraz bossów został przez nas stworzony od zera. Sztabki dropią z metinów oraz szkaty jak np: (Szkata Besta) czyli potworek z którego zdobywamy bronie na 30lvl.

Dostajemy z niego szkatę otwieramy ją i mamy szansę na losową broń na 30lv - jest to naszym zdaniem lepsze rozwiązanie niż mozolne dopienie FMS'ów z Best'a :)

Nie wiem dlaczego, ale strasznie się napaliłem na ten serwer. Przeglądam tę prezentację raz jeszcze i bardzo mi się podoba, chyba takiego serwera szukałem. Oby obyło się bez problemów. Parę nowości jest, fajnie biolog zrobiony, ciekawy system z tytułami broni. Mam nadzieję, że wszystko przetestowaliście, żeby nie było klapy.

Teraz odwieczny dylemat, kim zagrać. Ciągnie do archera, ale to się wyjaśni dopiero, kiedy zobaczę IS:D

Uwierz mi, też mam taką cichą nadzieję gdyż czasami sprawdzaliśmy coś dziesięć razy nawet pod rząd aby mieć to 101% pewności. Jesteśmy pozytywnie nastawieni :)

I to nawet bardzo nie mamy żadnych - "ALE" ani nic w deseń , że coś nie zostało dokończone. Jesteśmy świadomi tego iż skończyliśmy wszystko co było zamierzone z góry.

Dodatkowo na serwerze ruszył support !

www.askeria2.pl/support

Który jest nadzorowany 24/7 abyście mieli pełne wsparcie od nas Administracji :)

D2Pq2tR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...