Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askeria2.PL [Dedyk] [Hard/Medium]

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to o 19:00.

Tak jeżeli gracze będą za godziną 19:00 czyli będą mieli już clienty z zapałem do gry - czemu nie :) jesteśmy za

Wybór należy do was.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Regulamin skopiowany w 100% z serwera dreik*n.pl, darmowe sm na start, na stronie głównej kanał który nie działa już od 8 miesięcy, brak reklamy yt, brak forum i ts3. To raczej nie będzie jeden z lepszych serwerów.

Opublikowano

Regulamin skopiowany w 100% z serwera dreik*n.pl, darmowe sm na start, na stronie głównej kanał który nie działa już od 8 miesięcy, brak reklamy yt. To raczej nie będzie jeden z lepszych serwerów.

Regulamin serwerowy jest domyślny - nie różni się niczym.

Nie jest skopiowany gdyż działa całkowicie na innej zasadzie  ;)

+ DODANY został kolejny hosting na clienta! :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start <3 Mam zamiar kręcić serię z tego serwera, co prawda mam dopiero 290 subów jednak mam nadzieje że ten serwer nie padnie i uda mi się zrobić dłuższą serię, na której może mi przybędzie trochę widzów :) W ile wbiję 75? Po ile zmianek leci z tych metków? Na 30lvl będę w stanie wybonować eq? ;x

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start <3 Mam zamiar kręcić serię z tego serwera, co prawda mam dopiero 290 subów jednak mam nadzieje że ten serwer nie padnie i uda mi się zrobić dłuższą serię, na której może mi przybędzie trochę widzów :) W ile wbiję 75? Po ile zmianek leci z tych metków? Na 30lvl będę w stanie wybonować eq? ;x

Nie mogę ci powiedzieć w ile wbijesz 75lv bo to jest zależne od umiejętności, startu etc...

Zmianek/Dodań leci od 2szt do 30szt zależnie z jakich metinów :) Jednakże ich resp został zwiększony.

Na 30 poziomie myślę iż spokojnie :) Dodatkowo zmianki i dodania ze szkaty ucznia.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

IS miał być godzinę przed startem więc gdzie on jest? Chyba, że start przełożony

Właśnie za chwilkę będzie dostępny :)

Kwestia max 5 min.

---

edit

---

Item Shop jest włączony  :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie ma to jak pet na hardzie dający 5k hp 20% potwory 300 wartość i podobne wierzchowce, kostiumy, fryzury, bronie.

Dwa miało być za te 200 sm dostępne w is pd na 30 min i pare innych ciekawych rzeczy i gdzie są te "pare innych ciekawych rzeczy"?

Opublikowano

Jeśli chce wam się grać z kimś kto ma dodatkowe 20k hp 60% potwory i 1000 wartości ataku dzięki is to powodzenia, ja po zobaczeniu is odpuszczam.

Opublikowano

Jeśli chce wam się grać z kimś kto ma dodatkowe 20k hp 60% potwory i 1000 wartości ataku dzięki is to powodzenia, ja po zobaczeniu is odpuszczam.

Ale kto każe ci kupować ?:)

W grze możesz identycznie to samo zrobić.

Pozdrawiam :) Musisz wejść na serwer i sam się przekonać w czym jest ukryty haczyk .

D2Pq2tR.png

Opublikowano

IS przesadzony w wartosciach bonusów i w koszcie za 20zl kupie peta / wierchowca / kostium / bron 45lv  1 rzecz za 20 zl troche za drogo ...

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

IS przesadzony w wartosciach bonusów i w koszcie za 20zl kupie peta / wierchowca / kostium / bron 45lv  1 rzecz za 20 zl troche za drogo ...

Czy gra obowiązkowo musi być z IS'em ? :)

Niech to będzie do zachęta grania normalnie na serwerze i zdobywania wszystkiego ;)

Czyli 19:00 start ? :) 

My jesteśmy gotowi

D2Pq2tR.png

Opublikowano

100SM to cena losu w tomboli ?

zwiększyli do 250 bo dostajesz 200SM za free na które stać Cię na aż PD 30 minutowy, który jest przypisany do postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...