Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o legalizacji paramałżeństw w USA

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko przypominam, że w stanach nie zalegalizowano adopcji dzieci przez pary homo, nie zalegalizowano jebania w dupę na ulicach ani nie zdelegalizowano małżeństw hetero.

Zalegalizowano małżeństwa par homoseksualnych, małżeństwo to wyraz przywiązania i miłości do drugiej osoby. Przeszkadza wam to w czymś? To widać nigdy w życiu nikogo nie kochaliście kuce, przegrywy, onaniści :D

@hrabia14 "bul" dupy to dopiero bedzie po nocy poslubnej, milego lapania hiva a i nie zapomnij zrobic sobie lewatywy bo podobno dobrze robi na glowe i sobie paly nie pobrudzisz xdd caluski dobranoc <3

Deus vult

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@hrabia14 "bul" dupy to dopiero bedzie po nocy poslubnej, milego lapania hiva a i nie zapomnij zrobic sobie lewatywy bo podobno dobrze robi na glowe i sobie paly nie pobrudzisz xdd caluski dobranoc <3

Kurde, patrzę "Wojciech" zacytował twój post, spodziewałem się czegoś mądrego, jakiejś tyrady rodem z Frondy i powtarzania twoich starych argumentów a tu tylko pseudocwana gimboprawacka odzywka z "całuskiem".

Nie żebym oczekiwał po tobie jakiegokolwiek poziomu ale znowu mnie zawiodłeś.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kultury osobistej w tym temacie trochę, bo go zamknę i pobanować nie omieszkam.

Można się z czymś nie zgadzać, ale nazywanie homoseksualistów podludźmi to już nie jest przedstawianie swojej opinii, a sączenie jadu. 

Wyjebane mam na Ciebie i napisze to co bede chciał, h3hz.

C**j mnie oni obchodzą, byle się do mnie nie zbliżali. Tolerancja też ma swoje granice jakbym widział pedała paradującego na ulicy jak to oni mają w zwyczaju to nie zawahałbym się dać w mordę. A jak lubią w dupę to ich sprawa, nikomu nie bede wchodził w sprawy łóżkowe. (Chociaż nawet anal z kobietą jest obleśny, ble).

Opublikowano

Ja się bardzo cieszę z tego, że w końcu mogą się cieszyć. :) Tutaj liczy się szczęście obywatela. Nikomu nie przeszkadzają, nikogo tym nie krzywdzą, zasługują na swoje prawa.
A osoby które tak bardzo to boli - powinniście się udać do lekarza, bo interesowanie się cudzymi preferencjami seksualnymi jest... po prostu chore.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

@hrabia14 Widzę, że nie tylko mi czytając niektórych wypociny przychodzi na myśl Fronda. Ja bym nawet nie miał tyle energii na agresję jaką przejawia większość tutaj osób.

Mniejszości seksualne to taki 1-2% społeczeństwa i to dobry krok USA. Pokazują, że tak duże państwo dba o każdą grupę społeczną, nawet tę najmniejszą. W Polsce też powinny być uregulowania prawne które by zakazywałyby prześladowań/szykanowania/przemocy na tle orientacji seksualnej.

Opublikowano

Zgadzam się z @Valze bo co właściwie interesuje mnie USA. Mogę tylko dodać, że nawet i lepiej że takie związki są zalegalizowane, a dlaczego? Niech ludzie zaczną się przyzwyczajać, Ameryka i Irlandia poszły w jednym roku więc niebawem zawita i w Europie. Dalej nie będę kierował się w Europe bo mowa jest o USA, bynajmniej nic przeciw nie mam. Jestem do takich osób tolerancyjny tak jak murzynów. Nie ma sensu nikogo zmieniać, kto co woli. Byle nie działa się nikomu krzywda, co do adopcji dzieci przez takie pary to mam mieszane uczucia. Faktycznie mogą mieć potem tzw zaburzenia psychiczne choć wiem że homoseksualizm nie jest chorobą ale może takie dziecko też mieć skłonności homoseksualne. Z resztą pomyślcie, po co takim parom dziecko skoro wolą być sami. Gdyby je chcieli to mogliby przecież być z dziewczyną a nie z taką samą płcią. Krytyki wobec mojej opinii się pojawia znając życie, niech piszą co chcą.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Fajnie. Liczę, że Polska w przyszłości również pójdzie w tym kierunku. A co do tych argumentów o przedłużaniu gatunku to gadacie tak jakby ludzie mieli zaraz zniknąć przez homoseksualizm, beka :3

Opublikowano

Nic nie sądzę o legalizacji tych małżeństw w USA bo mnie to po prostu nie dotyka.

Jeśli miało by to miejsce w Polsce to byłbym jak najbardziej przeciw temu w końcu homoseksualizm to dewiacja mózgu.

Póki się nie wezmą za dzieciaki i większe przywileje bo są "inni" to niech sobie żyją ale patrzcie co się dzieje na świecie, że 2 gości jest razem.

Paranoja.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Skoro homoseksualizm jest spoko to odpierdolcie sie od tego, że lubie sobie czasem wygrzmocić kangura. Nie wchodzcie mi do łóżka wy pełne nietolerancji gówna!!!

Opublikowano

Ja osobiście nic do tego nie mam. Skoro oni sie kochają, to niech się kochają co mi do tego. Człowiek jak człowiek, każdy jest inny, każdy ma inne gusta i zdanie. Jestem za legalizacją, ale mam nadzieje, że nie przyniesie to parad tak jak to było w przypadku acta.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ja jestem przeciwko :P jak w USA to spoko może być, ale daleko z tym ode mnie :P co jak co, ale takich rzeczy akurat nie jestem w stanie tolerować 

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Zgadzam się z @Valze bo co właściwie interesuje mnie USA. Mogę tylko dodać, że nawet i lepiej że takie związki są zalegalizowane, a dlaczego? Niech ludzie zaczną się przyzwyczajać, Ameryka i Irlandia poszły w jednym roku więc niebawem zawita i w Europie. Dalej nie będę kierował się w Europe bo mowa jest o USA, bynajmniej nic przeciw nie mam. Jestem do takich osób tolerancyjny tak jak murzynów. Nie ma sensu nikogo zmieniać, kto co woli. Byle nie działa się nikomu krzywda, co do adopcji dzieci przez takie pary to mam mieszane uczucia. Faktycznie mogą mieć potem tzw zaburzenia psychiczne choć wiem że homoseksualizm nie jest chorobą ale może takie dziecko też mieć skłonności homoseksualne. Z resztą pomyślcie, po co takim parom dziecko skoro wolą być sami. Gdyby je chcieli to mogliby przecież być z dziewczyną a nie z taką samą płcią. Krytyki wobec mojej opinii się pojawia znając życie, niech piszą co chcą.

a co ma tolerancja murzynów do homoseksualistów? Mowimy o orientacji seksualnej, a nie o kolorze skóry.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Skoro homoseksualizm jest spoko to odpierdolcie sie od tego, że lubie sobie czasem wygrzmocić kangura. Nie wchodzcie mi do łóżka wy pełne nietolerancji gówna!!!

Kangur nie jest świadomy i nie odwzajemnia twoich uczuć jego względem. Nie jest w stanie tego zrobić żadne zwierze dlatego zoofilia jest z definicji niemoralna.

Homoseksualizm natomiast to stosunek między dwoma, świadomymi, w założeniu dorosłymi i chcącymi tego osobami. Dlatego jest jak najbardziej dobry.

A żeby uświadomić absurd twojego idiotycznego porównania to seks z osobą, która tego nie chce/nie jest tego świadoma to gwałt. Moralnie zły czyn.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kangur nie jest świadomy i nie odwzajemnia twoich uczuć jego względem. Nie jest w stanie tego zrobić żadne zwierze dlatego zoofilia jest z definicji niemoralna.

Homoseksualizm natomiast to stosunek między dwoma, świadomymi, w założeniu dorosłymi i chcącymi tego osobami. Dlatego jest jak najbardziej dobry.

A żeby uświadomić absurd twojego idiotycznego porównania to seks z osobą, która tego nie chce/nie jest tego świadoma to gwałt. Moralnie zły czyn.

TY NIETOLERANCYJNA ŚWINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Gatunek który nie przedłuża gatunku zanika/

Zanim stanie się takie coś jak "spedalenia" całego świata ktoś wpadnie na pomysł innego sposobu zapłdnienia, rozmnażania na maswą skalę, wkońcu nasz mózg umie wszystko i nic

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

TY NIETOLERANCYJNA ŚWINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Właśnie dlatego twierdzę że dyskusje na temat homoseksualizmu nie mają sensu, bo osoby przeciwne w 90% przypadków mają inteligencję na poziomie gówna. Argumenty się skończyły to czas robić z siebie debila, gratuluję.

Opublikowano

Właśnie dlatego twierdzę że dyskusje na temat homoseksualizmu nie mają sensu, bo osoby przeciwne w 90% przypadków mają inteligencję na poziomie gówna. Argumenty się skończyły to czas robić z siebie debila, gratuluję.

natomiast popierający to zwykli prowokatorzy, którzy również są przeciw temu, wystarczy popatrzeć na kilka postów, żeby to stwierdzić.

Opublikowano
a co ma tolerancja murzynów do homoseksualistów? Mowimy o orientacji seksualnej, a nie o kolorze skóry.

Stary, jakiś jesteś tępy albo takiego udajesz. Dobrze wiesz że to jest porównanie, homofobie to grupa społeczna która nienawidzi homoseksualistów a rasista murzynów a to wychodzi na jedno. Jesteście jako naród nietolerancyjni, nic z takimi ludźmi się nie zrobi.

@down nie pogrążaj się już bardziej

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Stary, jakiś jesteś tępy albo takiego udajesz. Dobrze wiesz że to jest porównanie, homofobie to grupa społeczna która nienawidzi homoseksualistów a rasista murzynów a to wychodzi na jedno. Jesteście jako naród nietolerancyjni, nic z takimi ludźmi się nie zrobi.

Mówisz, że tolerujesz kogoś przez coś na co nie mial wpływu tak? On nie mial wpływu na to czy bedzie czarnoskóry czy biały. Homfobie jak już, to nie toleruja homosekualistów a nie nienawidzą. Własnie widać kto tutaj jest "tępy albo udaje". ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spoko, mnie to mało obchodzi bo w kraju kwitnącej cebuli przecież jest nie do pomyślenia jak facet z facetem coś ten tego... ale lesbijki lubią oglądać ;) 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Mówisz, że tolerujesz kogoś przez coś na co nie mial wpływu tak? On nie mial wpływu na to czy bedzie czarnoskóry czy biały. Homfobie jak już, to nie toleruja homosekualistów a nie nienawidzą. Własnie widać kto tutaj jest "tępy albo udaje". ;)

Nie tyle nie tolerują, a się chorobliwie boją. Nie muszę chyba przypominać znaczenia słowa "fobia". :p

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Boże, jak ja się cieszę że Polska jest uznawana za najbardziej ksenofobiczny i rasistowski kraj w UE. Mam nadzieję że tak zostanie.

linki w górę

Opublikowano

Nie obchodzi mnie kto się z kim dupi. No ale k***a, po co z tym się tak nosić? Po co j**** na każde rondo tęczę, tworzyć pedalskie fanpejdże, lizać się na środku ulicy, organizować i uczestniczyć w jakiś pierdolonych paradach równości? Na c**j to wszystko? Naprawdę, pedały sami są sobie winni, że rośnie homofobia w Polsce. Gdyby siedzieli cicho, gdyby nie wyzywali każdego, kto ma odmienne zdanie od nich, nie wkurwiali innych, byłoby zupełnie inaczej. 

Opublikowano

Nie obchodzi mnie kto się z kim dupi. No ale k***a, po co z tym się tak nosić? Po co j**** na każde rondo tęczę, tworzyć pedalskie fanpejdże, lizać się na środku ulicy, organizować i uczestniczyć w jakiś pierdolonych paradach równości? Na c**j to wszystko? Naprawdę, pedały sami są sobie winni, że rośnie homofobia w Polsce. Gdyby siedzieli cicho, gdyby nie wyzywali każdego, kto ma odmienne zdanie od nich, nie wkurwiali innych, byłoby zupełnie inaczej.

Ciekawi mnie kiedy ostatnio widziałeś takiego "pedała".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...