Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o legalizacji paramałżeństw w USA

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

albo jesteś chujowym trollem albo debilem. 

@cichy. nie, pozdro dla kumatych

jestem chujowym trollem bo co? bo mowie otwarcie o rzeczach w waszym jezyku ktore dla was sa tabu ? dojrzyjcie do dzisiejszych czasow 

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem chujowym trollem bo co? bo mowie otwarcie o rzeczach w waszym jezyku ktore dla was sa tabu ? dojrzyjcie do dzisiejszych czasow 

Jak dla Ciebie sukcesem człowieka (ludzkości) jest zaruchać i spłodzić dzieci, czego nie robi mała część społeczeństwa to gratuluję.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Wiesz, chodzi o to, by swoje racje przedstawić w jakiś kulturalny sposób, tak by swoją wypowiedzią nie urazić innych. :P

Jesteś inteligentną osobą, a ja rozumiem wszystko, ale trzeba się liczyć z innymi. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie obchodzi mnie, z kim ktoś sypia i w jaką dziurę wsadza.Myślę że homo związki powinny mieć prawo do zawierania PAŃSTWOWYCH małżeństw.Tym bardziej że małżeństwo ułatwia wiele rzeczy przynajmniej w kwestiach spadkowych.

Jednak nie można pozwolić na adopcję dzieci przez pary homoseksualistów.Coś takiego doprowadzi do katastrofy.Zaburzy rodzinne wzorce co w konsekwencji sprawi, że staniemy przed obliczem zagłady.Ktoś tu wspominał że to nie nasz problem.Zapewne ma rację, ale pamiętajmy że może być to problemem dla naszych potomków.

NIE BĄDŹMY EGOISTAMI!!!

Wychowanie dzieci w takich rodzinach jes ponad to sprzeczne z naturą człowieka, dziecko POTRZEBUJE matki i ojca jednocześnie.

Ktoś zaraz mi zarzuci, że adopcję dzieci przez homo określam jako coś sprzecznego z naturą zaś sam związek nie.Otóż przyznam że naturalne to do końca nie jest.Jednak homoseksualna para bez dziecka nie przekaże nikomu homoseksualizmu dalej, a przy parze z dzieckiem ten homoseksualizm najprawdopodobniej przejdzie na nie...

Opublikowano

Jednak homoseksualna para bez dziecka nie przekaże nikomu homoseksualizmu dalej, a przy parze z dzieckiem ten homoseksualizm najprawdopodobniej przejdzie na nie...

Pamiętaj, że to będzie adoptowane dziecko, które nie odziedziczy genów po tejże parze.

Być może to dziecko nie będzie idiotą.

ㅈㅈ.

Opublikowano

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Czyli zdelegalizujmy adopcje, bo przecież para hetero też może przeruchać dziecko xD

Jak dla mnie, to w sumie nawet spoko. To i tak, tak kurewsko nic nie zmienia. Przecież już wcześniej w połowie stanów mogli się chajtać 

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

­Czyżby kolejna gównoburza? Najwyraźniej. Trzeba jednak o wszystkim rozmawiać. Każdy ma prawo do swojego zdania ;)

Jestem w miarę tolerancyjny... staram się być. Co kraj, to obyczaj.  Takie coś chyba szybko w naszym kraju nie przejdzie. Myślę, że to powinno być jednak dozwolone wszędzie - małżeństwa homo. Takiego człowieka się już nie zmieni. Trzeba go w ogóle zmieniać? Co np. jak będziecie mieli kiedyś dzieci i będą one homo? Jasne, to może być ciężkie dla nas - jako rodziców, ale nawet jakby to nam bardzo przeszkadzało ( z początku nawet człowieka tolerancyjnego to by pewnie wkurzyło ) nic z tym nie zrobimy ... Teraz tak sobie piszemy, ale pewnie większość z Was ( w tym może i Ja ) z czasem, z biegiem lat najprawdopodobniej zmieni swoje zdanie. Niech sobie homo żyją. Jasne, mogą mi niektóre rzeczy przeszkadzać, ale nie mam prawda decydować o tym : co kto może robić, gdzie robić, w jaki sposób. Nie interesuję mnie to też jakoś specjalnie. Swoje mogę pomyśleć o kimś takim, ale zachowam to dla siebie...  Chociaż jak to mawiają - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie mam też z tym styczności na co dzień.

Wiele par homo pragnie mieć dzieci, ale czy to dobrze? Nie chciałbym, żeby geje miały dziecko. Chciałbym, żeby dziecko miało prawdziwego ojca i matkę - najlepsze rozwiązanie.
Opublikowano

Czyli zdelegalizujmy adopcje, bo przecież para hetero też może przeruchać dziecko xD

Jak dla mnie, to w sumie nawet spoko. To i tak, tak kurewsko nic nie zmienia. Przecież już wcześniej w połowie stanów mogli się chajtać

Tylko nikt chyba nie robił tak ogromnych afer z tego powodu. O to chodzi, że odmieńcy chcą sie pokazać, jacy to oni nie są oryginalni - i pokazują to jeszcze w dość niesmaczny sposób.

Też nikomu nie odwalało z jakimiś tęczami. Co będzie dalej? W imieniu solidarności z pedałami ludzie zaczną sobie wsadzać dwumetrowe, tęczowe dilda w dupę?

ㅈㅈ.

Opublikowano

Najeżdżacie na trolla ale on ma rację.

Co was obchodzi czy nasz gatunek wymrze, skoro i tak będziecie już dawno zakopani dwa metry pod ziemią?
Prędzej czy później i tak to wszystko pierdolnie, bo Ziemia nie będzie istnieć wiecznie.

Pomijając oczywiście fakt, że ludzi homoseksualnych żyje ok. 5% na świecie, więc niemożliwym jest to abyśmy przez nich wymarli.

Więc pytam się, co was to boli że za ileśtam czasu przestaniemy istnieć?

A co do parady równości - dla mnie większość ludzi tam to zjeby, które przyszły zrobić z siebie jak największego debila i krzyczeć "PRZECIEŻ JESTEM TAKI JAK WY!!!". Takich ludzi nie toleruję. Toleruję zwykłych homoseksualistów, których nawet nie rozpoznałbym na ulicy, bo są k***a normalnymi ludźmi, a że taki facet woli w łóżku drugiego faceta - jego sprawa. A jak was tak bardzo obchodzi kto z kim i kiedy, to współczuję wam braku własnego życia.

Opublikowano

Pamiętaj, że to będzie adoptowane dziecko, które nie odziedziczy genów po tejże parze.

Być może to dziecko nie będzie idiotą.

Tu nie chodzi o geny.Jeżeli taka para adoptuje powiedzmy 4 letnie dziecko i będzie ono dorastaćw ich towarzystwie to logiczne, że patrząc na miłość między dwoma osobnikami jednej płci będzie myślało że taki model rodziny jest prawidłowy i z pewnością SZYBCIEJ założy taką rodzinę niż heteroseksualną (co jednak też nie jest wykluczone).
Opublikowano

Tu nie chodzi o geny.Jeżeli taka para adoptuje powiedzmy 4 letnie dziecko i będzie ono dorastaćw ich towarzystwie to logiczne, że patrząc na miłość między dwoma osobnikami jednej płci będzie myślało że taki model rodziny jest prawidłowy i z pewnością SZYBCIEJ założy taką rodzinę niż heteroseksualną (co jednak też nie jest wykluczone).

Prędzej rówieśnicy tego dziecka je ustawią, jak na wywiadówkę przyjdzie dwóch tatusiów ubranych na różowo i trzymających się za rączkę.

Zwyczajnie szkoda by mi było tych gówniarzy wychowywanych w tęczowym domu.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Prędzej rówieśnicy tego dziecka je ustawią, jak na wywiadówkę przyjdzie dwóch tatusiów ubranych na różowo i trzymających się za rączkę.

Zwyczajnie szkoda by mi było tych gówniarzy wychowywanych w tęczowym domu.

Co ma bycie homo do różowych ubrań? I od kiedy na wywiadówkę chodzi się parami? 

@squah ;3 Nie znasz tych ludzi z parady więc dlaczego tak mówisz?

Mówię co widzę. Jestem bardzo tolerancyjnym człowiekiem, ale coś takiego

z11851330Q,Parada-Rownosci.jpg

jest dla mnie tylko beznadziejną próbą zwrócenia na siebie uwagi.

Opublikowano

To media kreują taki przekaz parady równości. Uwierz mi, takich ludzi jest tam może kilka na 20 tysięcy zgromadzonych.

Z ludźmi których poznałem na paradzie jeszcze niejednokrotnie miałbym chęć porozmawiać, są to bardzo mądre osoby z którymi można porozmawiać na każdy temat ;)

Opublikowano

Z*********e! Nie dotyczy mnie to w żaden sposób ale cieszy mnie fakt, że w takim dużym kraju respektuje się prawa wszystkich, nie wybiórczo tak jak u nas.

O dzieciach na razie nie ma mowy więc nie spinajcie dupek.

Uważam, że będzie to świetny eksperyment społeczny, który, realizowany na tak szeroką skalę dostarczy dowodów, które zamkną mordy gimboprawaków pierdolących bzdury o małżeństwach jednopłciowych.

Co mnie najbardziej ucieszyło to jednogłośny ból dupy wszystkich kuców w internecie, pyszne :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak dla Ciebie sukcesem człowieka (ludzkości) jest zaruchać i spłodzić dzieci, czego nie robi mała część społeczeństwa to gratuluję.

Nie, ale pozwolenie człowiekowi na to czego on chce już tak, pomimo tego iż nie ma to zbytniej aprobaty społeczeństwa, ale to się zmienia co widać w stanach.

Co mam się przejmować jakimś gatunkiem który wymrze od razu a nie w jakimś czasie, wiec watpie by pary homoseksualne przyczynialy się do wymierania gatunku ludzkiego. 

Serio, jak waszym celem w życiu jest przedłużenie gatunku to współczuje. 

Opublikowano

A co heteroseksualnemu facetowi do tego z kim chce żyć i się pieprzyć inny facet? Nic na tym nie tracicie, homoseksualiści byli od zarania dziejów, a jakoś istniejemy xD, nie lepiej mieć wyjebane i zająć się sprawami istotnymi?

Nie przekaże gej swoich genów dalej, jego geny jego sprawa  ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Ja tylko przypominam, że w stanach nie zalegalizowano adopcji dzieci przez pary homo, nie zalegalizowano jebania w dupę na ulicach ani nie zdelegalizowano małżeństw hetero.

Zalegalizowano małżeństwa par homoseksualnych, małżeństwo to wyraz przywiązania i miłości do drugiej osoby. Przeszkadza wam to w czymś? To widać nigdy w życiu nikogo nie kochaliście kuce, przegrywy, onaniści :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co do sprawy adopcji dzieci to powiek tak

Dziecko zawsze ale to ZAWSZE woli matkę niż ojca, jeśli nie to coś z matką jest nie tak.A jeśli dziecko miało by 2 ojców nie było by tej matczynej miłości ale za to była by ojcowska  surowość podwójnie co mogło by negatywnie wpływać na psychikę dziecka 

Opublikowano

Zwisa mi to co się dzieje w tym kraju.

Ogólnie takie małżeństwa niech sobie będą, ale adopcja przez takie osoby nie powinna być dozwolona ze względu na to, że dzieci z ów rodzin mogłyby być później prześladowane w szkole przez dzieci z normalnych rodzin.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

398201435526701917524.jpeg

1. Skoro jest homoseksualistą to kobiece ciało go nie pociąga?

2. gej=/=pedofil

Nie jest może dobre adoptowanie przez nich dzieci, ale twoje argumenty w tym temacie są chłopie o kant dupy potłuc xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...