Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o legalizacji paramałżeństw w USA

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to w naszym interesie leży to, aby przedłużyć gatunek ludzki.

Ciesze się, że w Polsce nie toleruje się tych podludzi i mam nadzieję, że nigdy nie zostanie to zalegalizowane. 

pozdrawiam.

Możesz mi wytłumaczyć dlaczego to aby mieć dzieci lezy w naszym interesie ? :)

bez gif

Opublikowano

Homoseksualizm to nie jest choroba psychiczna. @TheJeron78 To nie jest temat w którym możesz sobie obrażać innych ludzi.

Właśnie tak się objawia nie doinformowanie, czytanie tych wszystkich bzdet pisanych na różnych konserwatywnych portalach.

Opublikowano

Homoseksualizm to nie jest choroba psychiczna. @TheJeron78 To nie jest temat w którym możesz sobie obrażać innych ludzi.

Właśnie tak się objawia nie doinformowanie, czytanie tych wszystkich bzdet pisanych na różnych konserwatywnych portalach.

Homoseksualizm już od dawna jest chorobą psychiczną, wykreśloną pod wpływem lobby dewiantów.

Deus vult

Opublikowano

Wszystkie istoty na tym świecie są stworzone po to aby przedłużać populację swojego gatunku....

Opublikowano

Przez 2000 lat nikomu nie przeszkadzał związek dwóch mężczyzn, po prostu się cofnęliśmy, na szczęście sukcesywnie to naprawiamy.

Homoseksualiści byli popierani już w starożytnej Grecji.

5IksMk4.jpg

Opublikowano

Przez 2000 lat nikomu nie przeszkadzał związek dwóch mężczyzn, po prostu się cofnęliśmy, na szczęście sukcesywnie to naprawiamy.

Homoseksualiści byli popierani już w starożytnej Grecji.

5IksMk4.jpg

sukcesywnie pogarszamy

Ja na prawdę nie rozumiem co tutaj tolerować... Człowiek ma prawo do kochania się z kim chcę.

pedofil też? 

Deus vult

Opublikowano

Po wczorajszej decyzji - wątpię :)

Świat wychodzi z tego ograniczonego myślenia, następuje postęp.

@charlie120 Nie odnosiłem się do zwierząt, proszę Cię abyś wypowiadał się w kontekście wątku ;)

Opublikowano

Kolega @KLATKER wytłumaczył. 

Skąd Ty wiesz co ja czytam? Dla mnie takie osoby, to właśnie podludzie. Jak chcą paradować sobie po ulicach i j**** sie w dupe to spoko, ale nie w Polsce. 

Trochę odbiegnę do tematu, ale wiesz kto bedzie pracowac na emeryturę takiego homosia? Moje dziecko, które będzie pochodzić ze związku mężczyczny i kobiety. A co jest w stanie taki homoś dać? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

A jak jest w tym sens ?

Skąd niby mam to wiedzieć. Jestem tylko człowiekiem, nie mam pojęcie dlaczego cały świat działa w taki a nie inny sposób.

Opublikowano

@TheJeron78 Przepraszam Cię bardzo ale osoba homoseksualna także będzie zapieprzać na Twoją emeryturę żeby się utrzymać.

I mi nie przeszkadza jak idzie heteroseksualna parka i liże się na środku ulicy. Nie znam żadnego homoseksualisty który by tak postępował, bo to są zwykle związki stałe, długie i oparte na prawdziwej miłości. 

Opublikowano

Skąd niby mam to wiedzieć. Jestem tylko człowiekiem, nie mam pojęcie dlaczego cały świat działa w taki a nie inny sposób.

A więc to nie ma sensu na dłuższą metę ,bo po co się rozmnażać ? Żeby nasze dzieci mogły się rozmnażać ? I tak dalej. Macierzyństwo to tylko zachcianka.

bez gif

Opublikowano

Kultury osobistej w tym temacie trochę, bo go zamknę i pobanować nie omieszkam.

Można się z czymś nie zgadzać, ale nazywanie homoseksualistów podludźmi to już nie jest przedstawianie swojej opinii, a sączenie jadu. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A więc to nie ma sensu na dłuższą metę ,bo po co się rozmnażać ? Żeby nasze dzieci mogły się rozmnażać ? I tak dalej. Macierzyństwo to tylko zachcianka.

Tak, tylko po to. Ewolucja mój drogi. Rozmnażanie się to nie żadna zachcianka. Gdyby komórki w twoim ciele się nie rozmnażały to byłbyś już dawno martwy.

Opublikowano

Kultury osobistej w tym temacie trochę, bo go zamknę i pobanować nie omieszkam.

Można się z czymś nie zgadzać, ale nazywanie homoseksualistów podludźmi to już nie jest przedstawianie swojej opinii, a sączenie jadu. 

czy osoba chora psychicznie to odpowiednie słowo?

Deus vult

Opublikowano

Tak, tylko po to. Ewolucja mój drogi. Rozmnażanie się to nie żadna zachcianka. Gdyby komórki w twoim ciele się nie rozmnażały to byłbyś już dawno martwy.

Ewolucja ? Znowu who cares ? Poza tym nie zmieniaj tematu rozmawiamy o prokreacji ludzi nie komórek w naszym ciele.

bez gif

Opublikowano

Ewolucja ? Znowu who cares ? Poza tym nie zmieniaj tematu rozmawiamy o prokreacji ludzi nie komórek w naszym ciele.

On dał tylko Tb porównanie ale chyba nie zrozumiałeś...  No to teraz sobie pomyśl gdyby ludzie na całej ziemi byli homoseksualistami co by się stało ? Jedynie zwierzęta pozostałyby przy życiu.  Harmonia musi zostać zachowana.

IDcncno.png

Opublikowano

czy osoba chora psychicznie to odpowiednie słowo?

Nie wiem, nie jestem ekspertem, by stwierdzić czy homoseksualizm to choroba psychiczna. 

Jeśli Ty tak uważasz i przedstawisz jakieś poparcie tej tezy to z pewnością z mojej strony nie ucierpisz. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Widzisz, gdyby nikt się nie rozmnażał to w końcu wszyscy ludzie by wymarli. A wola życia jest najsilniejsza. Seks jest tak przyjemny nie bez powodu. Jest on tak przyjemny aby zwierzęta rozmnażały się jak najczęsciej . Wszystkie zwierzęta mgną to rozmnogu oraz obrony swoich dzieci ponieważ jest to ich pierwotny instynkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...