Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o legalizacji paramałżeństw w USA

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On dał tylko Tb porównanie ale chyba nie zrozumiałeś...  No to teraz sobie pomyśl gdyby ludzie na całej ziemi byli homoseksualistami co by się stało ? Jedynie zwierzęta pozostałyby przy życiu.  Harmonia musi zostać zachowana.

Jaka harmonia. Kiedy dinozaury żyły nie było ludzi i była harmonia xD

Nie powstały byt nie może wyrazić woli życia :)

bez gif

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@charlie120 I taka harmonia jest właśnie dzięki orientacjom seksualnym. 

Zaznaczam, że mówimy o mniejszośći seksualnej, heteroseksualizm zawsze będzie większością bo tak stworzyła to natura.

I nie wiadomo jak będziecie krzyczeć w końcu ktoś zadba o to żeby każdy człowiek bez względu jakie poglądy wyznaje będzie szanowany na tym świecie.

Opublikowano

A więc to nie ma sensu na dłuższą metę ,bo po co się rozmnażać ? Żeby nasze dzieci mogły się rozmnażać ? I tak dalej. Macierzyństwo to tylko zachcianka.

ty tak serio czy cały czas trollujesz? ludzie żyją po to aby się rozmnażać, aby gatunek ludzi przetrwał.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wiem, nie jestem ekspertem, by stwierdzić czy homoseksualizm to choroba psychiczna. 

Jeśli Ty tak uważasz i przedstawisz jakieś poparcie tej tezy to z pewnością z mojej strony nie ucierpisz. 

Przecież naukowcy już dawno temu to udowodnili, zostało jedynie przegłosowane dlatego aby  homosie nie byli napiętnowani i mogli się normalnie leczyć.

Deus vult

Opublikowano

Przecież naukowcy już dawno temu to udowodnili, zostało jedynie przegłosowane dlatego aby  homosie nie byli napiętnowani i mogli się normalnie leczyć.

Mogę prosić o źródło? Wyniki badań, opinie psychiatrów, cokolwiek?

ㅈㅈ.

Opublikowano

Heteroseksualna para która nie chce mieć dzieci - ok, fajnie, spoko.

Homoseksualna para która z przyczyn naturalnych nie może mieć dzieci - wypierdalać, przez was nasz gatunek wymrze, człowiek został stworzony do rozmnażania, wy działacie wbrew naturze!!!!

K***a, kocham czytać takie tematy. Jedyne argumenty tych groźnych przeciwników homoseksualizmu to

1. nie mogą się rozmnażać, więc zagrażają naszemu gatunkowi

2. to wbrew naszej religii (co z tego, że w innym temacie taka osoba wypowiadała się jakim to ona jest oświeconym ateistą)

3. homoseksualiści to pedofile

Ewentualnie wklejenie zdjęcia jakichś debili z parady równości i podpisanie tego "typowa para homoseksualna".

Rozumiem, nie każdy musi ich tolerować, ale jak ktoś nazywa ich podludźmi, których powinno się leczyć kulką w łeb to sorry, dla mnie taka osoba jest gównem.

Opublikowano

@TheJeron78 Nie obraź się, ale zacięła Ci się płyta.

Mówicie o dzieciach jak o jakiejś produkcji, to jest niesmaczne. 

nie mówie o żadnej produkcji, tylko o tym, że aby gatunek ludzki przetrwał, ludzie muszą sie rozmnażać. Jeśli to jest dla ciebie nie smaczne to współczuję.  

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Sorry bardzo ale tak to brzmi, jesteś tak utwierdzony w swoim przekonaniu, że już nawet nie masz pojęcia co piszesz. Muszę Cię pocieszyć, ludzie nie przestaną się "rozmnażać". Np. w Chinach są już nawet ograniczenia co do ilości dzieci ;)

Opublikowano

Tak ogólnie to nie argumentujcie tutaj nic religią ponieważ taki argument kompletnie bezsensowny.

"No, nie wolno być gejem bo jakiś żyd 2000 lat temu tak powiedział i tak ma być."

Opublikowano

Mówisz, jakby człowiek był stworzony tylko do "produkcji" dzieci :)

buaahha no a nie jest?

Jestesmy po to by żyć i przetrwać dalej (jako gatunek ludzki) 

Reszta to tylko i wyłącznie dodatki typu przyjemnosci takie jak narkotyki itd 

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

buaahha no a nie jest?

Zamknij się, człowiek żyje po to, aby głosić słowo boże, przciwdziałać złu wszelkiemu oraz nieść dobrą nowinę. Rozmnażanie, to tylko właśnie ten dodatek, ta przyjemność. Gdybyśmy się sami nie rozmnażali, to istota wszechmogąca pomnożyłaby nas, jak biblijną mannę.

top kek

ㅈㅈ.

Opublikowano

wlasnie ide ruchac swego partnera a wam c***a do tego

bardzo podoba mi sie ze USA idzie do przodu i widzi ze celem swiata nie jest jakies glupie "przetrwanie gatunku"

do średniowiecza

Opublikowano

wlasnie ide ruchac swego partnera a wam c***a do tego

bardzo podoba mi sie ze USA idzie do przodu i widzi ze celem swiata nie jest jakies glupie "przetrwanie gatunku"

do średniowiecza

k, niech wszyscy zostaną pedałami i jakimiś kurwami lesbami, j**** nasz gatunek, umrzyjmy. 

Opublikowano

Zamknij się, człowiek żyje po to, aby głosić słowo boże, przciwdziałać złu wszelkiemu oraz nieść dobrą nowinę. Rozmnażanie, to tylko właśnie ten dodatek, ta przyjemność. Gdybyśmy się sami nie rozmnażali, to istota wszechmogąca pomnożyłaby nas, jak biblijną mannę.

top kek

Jak chcesz katolić to do kościoła zapierdalaj.

Jestem ateistą, wiec mi o bogu nie pierdol.

Tak fajne mam priorytety, c**j ci do tego :)

btw

Zaraz bany sie posypią, polowa pisze nie na temat, na c**j offtop robimy?

@Edit

k***a mac czy wy zawsze musicie sie przypierdalac do narkotyków?

Do c***a same katole ruchane przez księdza...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A czemu nie zrobi się tematu o głodnych dzieciach, czy o barszczu sosnowskiego - to są bardziej ciekawe tematy, a odpowiednia interwencja w nie może uratować komuś życie.

Co do USA to guzik mnie obchodzi, bardziej bym się przejmował grafenem, czy inną rzeczą.

A co do homoseksualistów to jakoś u zwierząt również takie coś występuje, a człowiek przecież też jest zwierzęciem.

buaahha no a nie jest?

._. Człowieku co Ty piszesz?

Już wolę człowieka, który coś odkrył niż jakieś małżeństwo idiotów, które płodzi idiotów.

pyhvh7E.png

Opublikowano

k, niech wszyscy zostaną pedałami i jakimiś kurwami lesbami, j**** nasz gatunek, umrzyjmy. 

jestem takiego zdania, co mnie interesuje jakies przetrwanie skoro moge ruchac swego partnera bez przeszkod i jeszcze widzac ze ludziom w XXI wieku sprawia bul dupy tak samo jak mojemu partnerowi

a wy dalej czekajcie na okres godowy

Opublikowano

jestem takiego zdania, co mnie interesuje jakies przetrwanie skoro moge ruchac swego partnera bez przeszkod i jeszcze widzac ze ludziom w XXI wieku sprawia bul dupy tak samo jak mojemu partnerowi

a wy dalej czekajcie na okres godowy

albo jesteś chujowym trollem albo debilem. 

@cichy. nie, pozdro dla kumatych

Opublikowano

Gorąca dyskusja. Mam propozycje. Może zamkniemy ten temat ponieważ z dyskusji w której każdy podaje swoje argumenty przemienił się on w gównoburzę w której każdy obrzuca drugiego gównem ?

Opublikowano

Gorąca dyskusja. Mam propozycje. Może zamkniemy ten temat ponieważ z dyskusji w której każdy podaje swoje argumenty przemienił się on w gównoburzę w której każdy obrzuca drugiego gównem ?

Zamknij ryj

Opublikowano

Jak chcesz katolić to do kościoła zapierdalaj.

Jestem ateistą, wiec mi o bogu nie pierdol.

Tak fajne mam priorytety, c**j ci do tego :)

btw

Zaraz bany sie posypią, polowa pisze nie na temat, na c**j offtop robimy?

I to jeszcze masz czelność tak się oddzywać w stosunku do mnie. 

"Jestem ateistą", i jeszcze się chwalisz? Taki jesteś z tego dumny? Tfu. Będę się modlić w twojej intencji szatański pomiocie. 

W dupach wam się poprzewracało od tego jabłka.

top kek x2

@antyban:

Niech ci homoseksualiści robią, co chcą, byle nie na moich oczach, i żeby już wszyscy skończyli o tym trąbić. Przecież od tego robi się niedobrze.

Przepraszam za poprawność polityczną, ale regulamin.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...