Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nabijanie postów

Gość Fallen Angel.

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym myślisz

• jestem an tak
      97
    • jestem na nie
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak bardzo masz problem, że ktoś sobie napisze więcej postów? Widzę, że ilość pisanych postów powiększa e-penisa... Wyjdźcie z internetu na kilka godzin.

Nie.

@Istny Diabel

Autorowi tematu na pewno chodzi o nabijanie postów, tak mówi treść tego tematu jak i jego tytuł. Gdyby Lord Green napisał to w taki sposób, jak Ty to bym wtedy nie miał nic przeciwko, ale widać, że On bierze udział w jakimś wyścigu szczurów.

Nie chce, by ktoś mnie zrozumiał, zwyczajnie sposób przedstawienia sprawy jest nieadekwatny do problemu, który tak na prawdę istnieje.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak bardzo masz problem, że ktoś sobie napisze więcej postów? Widzę, że ilość pisanych postów powiększa e-penisa... Wyjdźcie z internetu na kilka godzin.

Nie.

@NopeDotAvi2 nie chodzi o nabijanie postów, a o komfort w przeglądaniu przydatnych treści na naszym forum. Jeśli przykładowo temat składa się z 50 postów odświeżających, a tylko 10 postów wnosi coś konkretnego to jednak jest to w pewnym sensie utrudnienie w szukaniu merytorycznych treści.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie.

@Istny Diabel

Autorowi tematu na pewno chodzi o nabijanie postów, tak mówi treść tego tematu jak i jego tytuł. Gdyby Lord Green napisał to w taki sposób, jak Ty to bym wtedy nie miał nic przeciwko, ale widać, że On bierze udział w jakimś wyścigu szczurów.

Nie chce, by ktoś mnie zrozumiał, zwyczajnie sposób przedstawienia sprawy jest nieadekwatny do problemu, który tak na prawdę istnieje.

Nie widzę problemu w tym, aby ulepszyć forum.

@down @Lord Green

Że się wtrącę, właśnie dlatego właśnie wskazane jest, aby wprowadzić takie odświeżanie (o ile to możliwe), ponieważ same forum będzie lepiej już wyglądać.

To już nie 2007 gdzie niczego nie było, to 2015 gdzie wszystko jest ulepszane.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

­Tak!

Zakaz spamowania "@ref"/"ref" w tematach! - Ten sposób jest o wiele profesjonalny. :)

Opublikowano

Dodam, że ułatwi to raczej warnowanie gości, nie autorów, podbijających temat pisiont razy w tym samym temacie, przykładów nie będę podawać, by nikogo nie ośmieszać.

Jak mówiłem tak.

Opublikowano

Tak.

Wprowadzenie tej sugestii przyczyni się wyeliminowania odświeżania tematów przed upływem 24h, a tym samym ułatwi pracę moderacji.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak.

Wprowadzenie tej sugestii przyczyni się wyeliminowania odświeżania tematów przed upływem 24h, a tym samym ułatwi pracę moderacji.

To nie ma na celu ułatwić pracę moderatorom. Tu chodzi o komfort dla użytkowników.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To nie ma na celu ułatwić pracę moderatorom. Tu chodzi o komfort dla użytkowników.

Tym bardziej jestem na tak.

Nikt nie będzie miał pretensji za warna przed upływem 24h i nie trzeba będzie przeglądać już 10 stron z postami o treści Refresh.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Chyba już było i nie przeszło.

Wiemy, że moderatorom to jest na rękę bo lubią dawać warny, by nabić sobie statystyki i wewnętrzny prestiż wewnątrz teamowy, co dodatkowo daje 0,00000000001% więcej szans do awansu na global moderatora, ale forum (w założeniu) jest dla użytkowników, nie moderatorów, a to nam jako użytkownikom by na prawdę było na korzyść.

1. Mniej warnów za dbl

2. Przejrzyste tematy, bo szukając opinii trzeba się przez refy przebijać

3. Koniec z nabijaniem postów

4. Mniej raportów, moderatorzy będą mieć więcej czasu na samodzielne poszukiwania :)

Wielkie TAK dla tej propozycji!

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Według mnie nie pomoże to w żaden sposób. Tematy będą odświeżane poprzez ten "magiczny" przycisk i posty dodawane w odstępie 24h.

Nie

To nie działa tak jak myślisz... Post nie jest dodawany automatycznie tylko temat 'przerzucany' na górę tak jak ktoś dodałby posta to działa na zasadzie 'podbijania ankiety'.

Opublikowano

Wiemy, że moderatorom to jest na rękę bo lubią dawać warny, by nabić sobie statystyki i wewnętrzny prestiż wewnątrz teamowy, co dodatkowo daje 0,00000000001% więcej szans do awansu na global moderatora, ale forum (w założeniu) jest dla użytkowników, nie moderatorów, a to nam jako użytkownikom by na prawdę było na korzyść.

1. Mniej warnów za dbl

2. Przejrzyste tematy, bo szukając opinii trzeba się przez refy przebijać

3. Koniec z nabijaniem postów

4. Mniej raportów, moderatorzy będą mieć więcej czasu na samodzielne poszukiwania :)

Wielkie TAK dla tej propozycji!

Ale ja nie mówię, że jestem na nie, po prostu była już taka sugestia i w kwestii technicznych była niemożliwa do zrealizowania, jeśli to by się zmieniło to jestem na tak.

Opublikowano

Jeżeli ma to ułatwić użytkownikowi odświeżanie tematu i zmniejszyć łapanie punktów ostrzeżeń, to czemu nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...