Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nabijanie postów

Gość Fallen Angel.

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym myślisz

• jestem an tak
      97
    • jestem na nie
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt, była już taka propozycja i to nawet nie jeden raz chyba.

W każdym razie ogromne tak, bo:

• ułatwiłoby to i zautomatyzowało proces odświeżania tematów, prezentacji serwerów;
  • zmniejszyłoby spam;
  • nie byłoby nabijania postów;
  • nie byłoby pod sobą 1000 identycznych postów z identyczną treścią jak w niektórych tematach.

5465845486.png

Opublikowano

tak.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A co to komu przeszkadza? Mnie na przykład nie. A niech sobie ma milion postów. Kolejny ma ból dupy o nic! Może sam napisałeś temat by nabijać posty. Nie potrzebne. Przecież każdy tylko po to zakłada temat by nabijać posty.... Będziesz teraz płakał, że masz ich mniej?

Opublikowano

Tak, kiedyś nie przeszło, a powinno, nabijanie postów, np. w publikacjach taki autor potrafi 30 razy refnąć temat.

Opublikowano

Chyba było i nie przeszło, nie pamiętam czemu. Mi sie pomysł bardzo podoba, ograniczy spam i ostrzeżenia­ za przedwczesne refreshe. Jestem za ;)

Opublikowano

Oczywiście, że na tak. Fajny pomysł. Ogólnie można by było wykorzystywać również takie przyciski do oceniania sugestii, byłby przycisk "TAK" i przycisk "NIE", a dodanie postu to ewentualne rozwinięcie swojego wyboru lub propozycja dodania czegoś do sugestii, ponieważ jakby nie było tutaj też łatwo nabić sobie posty pisząc tylko słowo "tak" jak niektórzy to robią :P.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Tak, będzie dużo częściej na giełdzie, publikacjach serwerów itp

Opublikowano

Najlepiej to wyłączyć całkiem nabijanie postów w takim razie.

Kogo to obchodzi czy ktoś sobie nabija posty czy nie. To jest forum, więc każdy robi to co lubi. Jeden nabija sobie posty odświeżając, drugi pomagając.

Opublikowano

Temat był poruszany, ale sugestia została odrzucona tylko i wyłącznie ze względu na sprawy techniczne. Były problemy z poprawnym funkcjonowaniem tego dodatku.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...