Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Autoclicker - Wszystkie Wersje

Se7enn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Soul Mu nie działa zrobiłem go i teraz mam problem nawet po uruchomieniu ponownie komputera mu nawet bez tego bota nie chce się włączyć wywala mnie z gry a jest gra w okienku nawet od nowa ściągnąłem mu i jest to samo ;/ co teraz ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecej tu pytan niz odpowiedzi. Mam podobny problem wszystko niby robie dobrze a i tak nic nie podnosi na zadnym protocole

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem ( z obiema wersjami Mu AutoClicera) ,że gdy odpalam gre, wchodzi mi normalnie ,wszystko niby dobrze, ale gdy już sie pojawia okienko serwera to na sekunde wywala mnie do pulpitu ,a potem ponownie wraca do gry (tak jakbym raz wcisnął przycisk windows na klawiaturze) a potem gra wraca , widze okienko serwera, ale nie da sie w nie kliknąc ,nie da sie nić zrobić ,nawet dać ESC i exit sie nie da, moge wtedy jedynie zamknąc ALT+F4 i tyle.. dodam że gram na 800x600 ,wie ktoś w czym może być problem ? mam tak na każdej wersji...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wpisze //pick 14 11 to dostaje dc;/

Grasz na GMO? Zmień w PPM menu w trayu Protocol Type na "Philipines".''

A jak mam to zmienić??? Możesz dokładniej??

• 1 miesiąc temu...
Gość malutki688
Opublikowano

chlopaki mam pytanie,czy bot dzila na win7?Wlaczam go i niby sa niektore opcje,ale zadnego okinka itp nie mam.

Opublikowano

Osobiście nie polecam nakładek...

Te wszystkie nakładki na Viste/XP itp są tandetne wg mnie ...

Lepiej byś zainstalował XP'ka a nie z nakładkami się bawisz :'p

Mniej roboty i windows wg mnie dużo lepszy do gier i programów tego typu .

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Gość malutki688
Opublikowano

Czy program dziala na viscie?

Opublikowano

@UP

Nie wiem dokładnie ale :

Na Win7 Ciezko Ten System Jest Felerny Do Takiego Typu Programow smile.gif

Chyba Ze Sciagniesz Nakladke Z WinXP smile.gif Wtedy Powinno Dzialac Poprawnie smile.gif

Czyli jak na win 7 tak jest to 80% daje, że też tak jest i z Vista

A najlepiej pobierz i sprawdź sam.

W końcu to nie jest duży plik...

Gość malutki688
Opublikowano

Gdzie tam, na Win7 chodzi bez problemu i na x32 i na x64.

Normalnie wlacza ci sie wszytko?Wie ktos jaki kod jest do lucky coin tak btw.Za chiny nie mogr go znalesc:/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

instrukcja:)jest w samym bocie klik prawym na ikone w trayu, a co do id itemkow wystarczy wpisac //itemcode on wyswietla id kazdego podniesionego itemku, //itemcode off wylancza ta funkcje,moze sie komus przyda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Skoro w tym bocie działa obsługa skryptów to może dałoby radę napisać skrypt który robiłby za nas pewne rzeczy np.

Po dobiciu do pewnego lvla wpisuje /Move <mapka> potem pisze //gt x y bije do jakiegos lvla i znów /move /gt i tak do 400. Opcja która wyłącza grę po dobiciu do 400 już jest więc z tym nie byłoby problemu. Jestem bardzo ciekawy czy da radę coś takiego zrobić. Niestety ja na pisaniu skryptów się kompletnie nie znam, chociaż wiele ludzi mówi że jest to prosta rzecz. Może ktoś z was kumaty w tych sprawach napisze coś takiego?

Pozdrawiam

CesioSUM

Opublikowano

mam problem z oknem opcji gdy naciskam f9 żeby tam wejść pojawia mi się kursor myszki ale okna nie widać. Jest tam na pewno bo jak trafie w zamknij to zniknie kursor. Czym to może być spowodowane? Server Overmu

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...