Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Autoclicker - Wszystkie Wersje

Se7enn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Włączam tego autoclickera, wlaczam mu, ide na devias 3, wszystko ok, dziala atoclicker ale jest jeden problem z nim. Nie podnosi itemów. Jak klikam f9 + shift wchodzi mi to okno gdzie podaje sie rase postaci i te kilka pozycji do zaznaczenia. Jak klikam f9 to to samo jest. Jak wejsc w okno w ktorym jest pokazane co ma podnosic ?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pewien problem. Włączam tego autoclickera, wlaczam mu, ide na devias 3, wszystko ok, dziala atoclicker ale jest jeden problem z nim. Nie podnosi itemów. Jak klikam f9 + shift wchodzi mi to okno gdzie podaje sie rase postaci i te kilka pozycji do zaznaczenia. Jak klikam f9 to to samo jest. Jak wejsc w okno w ktorym jest pokazane co ma podnosic ?

może ściągnąłeś avante, upewnij się że masz wersje elite

Opublikowano

przypal raz dziala a raz nie wtf zmienialem protokoly na japonskim dzialal teraz nie dziala korzystam z niego na pewnym privie ... zadnych paczy nic dodatkowego nie ma wie ktos ocb?

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja sciagnalem ta wasza wersje i jak ja probuje odpalic to sie w ogole nie wlacza, nic sie nei dzieje na pulpicie. w dodatku blokuje gre, ne ida sie uruchomic i trzeba zrobic reset.

sciagnalem tez nowa wersje MU AutoClicker Elite v3.0400 , tu juz jest lepiej, bo program sie odpala, ale jak wybieram maina i naciskam start to pokazuje sie tylko ladowanie gameguarda, zacina sie jakies okno niewidome, po czym naciskam myszka na srodek pulpitu i wyskakuje okno informacyjne, rozwiaz problem w trybie online, zamknij program, anuluj. mowa tu oczywiscie o serverze prywatnym. moze cos na to poradzic?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaglada tu ktos jeszcze?

Mam problem z tym clikerem mianowicie nie pojawia mi sie to okienko z wyborem co ma zbierac itd...

mam tylko w prawym dolnym rogu ikonke z programem i moge wybrac client type, protocol type, help i about. Mam windowsa 7.

Wie ktos jak rozwiazac ten problem?

Opublikowano

masterczen - polecam ściągnąć nową wersję ac ze strony ktemelkova.

Jeśli ktoś nie zna kodów itemków do auto pick to polecam stronkę muonlinehelp.com

Wie ktoś czz jest sposób na ominięcie blokady w nowym ac(wyłączanie niektorych funkcji po ok 15 min)?

Pozdrawiam

CesioSUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...