Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Autoclicker - Wszystkie Wersje

Se7enn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa mi na prywacie 5* leci

Sprawdzałeś czy jest niewykrywalny na globalu?

Oczywiście polecam DZIAŁA ZMINIMALIZOWANY! Podnosi zeny (bez podchodzenia i z podchodzeniem) :]

Na globalu nie podnosi item ani nie klika spacji :[ nie da sie 2 kont wlaczyc

Opublikowano

Dzięki za bota, działą na globie. Gram MG chciałbym prosić o SS z ustawieniami, z którymi postać na AFKU by mi zbierała ZEN i itemy, bo nei wiem dokładnie co zaznaczyć. Pozdro.

Opublikowano

Exit game on 400 lvl - Czyli dostanę 400 lvl jak wyjdę? xD

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

"KIS'em można zablokować mainowi wszczepienie się w te procesy przez co nie może wykryć tego, a gra się uruchamia "

Jeśli mozna to cos blizej ,bo zainstalowałem KIS-a i wlączyłem Pro-aktywną ochronę tylko nie wiem co dalej ustawiać w opcjach by blokowało ingerencje w procesy systemowe.

Opublikowano

Witam z botem mam taki problem że właczam bota grę i wciskam f6 nic sie nie dzieje nie moge go ustawić wogóle nie moge wywołac okienka opcji którym kolwiek z klawiszy F

Opublikowano

taknaciskam f6 i blokuje sie myszka potrm naciskam chyba f12 zeby sie zminimalizowal i jak go wlanczam spowrotem po paru min stroi w tym miejscu w kurym stal a lvl ciagle taki sam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po co wam bot jak mozna uzywac tylko minimalizera i blokowanie myszki to sciagnijcie sobie minimizer ja gram na privie na freedom mu naciskasz f11 przytrzymumjesz ppm ze skillem ktorego chcesz uzywac naciskasz f12 i on ciagle sam atakuje... jak ten bot nie dziala nawet w 1/4 opcji tylko opcje minimalizera to sciagnijcie minimalizer...

Opublikowano

a czy jest opcja zeby zbieral serca , pudelka??? to wazne prosze odpowiedziec i napisac ktora to jest opcja

@edit

a i jeszcze cos : czy mozna ustawic zeby ten kto mi daje party automatycznie akceptuje a jak ktos ma mi dac trade to zeby odrzucal??? jak tak to jak to moge ustawic

Opublikowano

@up2

chyba f12?;] f11 służy do zmieniania okienek

@up

robisz tak ooo

wyszukujesz tuutaj

http://muonlinehelp.com/items

itemka np. hear of love

i to będzie taka linijka

14 11 3 Heart of Love

wiec wchodzisz w mu i piszesz

//pick 14 11 3

i za każdym razem gdy wyłączysz mu to musisz to wpisać

2. w bocie jak klikasz f9 to ci wyskakuje request off czy cos takiego i zaznaczasz ptaszka

Opublikowano

Aktualizacja do nowszej wersji.

A Wy paralitycy umysłowi jak nie potraficie obsłużyć nawet tak prostego programu dla debili - nie pytajcie o nic.

35590.gif

Opublikowano

Konieczne jest wlaczenie bota przed wlaczeniem Mu? Bo na prywatnym servie wykrywa bota jak sie wpisuje passy.

Jaki to serwer?

Spróbuj ukryć proces rundll32.exe HideWizardem.

35590.gif

Opublikowano

i jeszcze jedne pytanie czemu jak zaznaczam tam opcje : move to . To nie idzie mi po ten itemek tylko odlacza mnie od servera??? ;/

@edit

ktos mi poda jakie numerki ma :piorko , dark reven spirit ??? bo nie ma tego w tych itemkach co podal kolega "jackraymund"

Opublikowano

Może to ja robię coś źle ale nie podnosi itemów. Nie klika spacji ani do nich nie podchodzi.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

Może to ja robię coś źle ale nie podnosi itemów. Nie klika spacji ani do nich nie podchodzi.

No bo ta funkcja w tym bocie chyba jednak nie dziala. Ja jak zaznaczam zeby mi zbieralo same kamyki i ancienty to DC dostaje. Ten bot to lipa:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak chcecie żeby Wam zbierało kamyki bez DC, to ustawcie wersje klienta. I polecam ściągnąć nowszą wersję.

35590.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...