Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Autoclicker - Wszystkie Wersje

Se7enn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio odpalalem Arieth Talo, to dzialal tam. Moze Nebo jest lepiej zabezpieczone pod tym wzgledem.

35590.gif

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i jeszcze jedne pytanie czemu jak zaznaczam tam opcje : move to . To nie idzie mi po ten itemek tylko odlacza mnie od servera??? ;/

@edit

ktos mi poda jakie numerki ma :piorko , dark reven spirit ??? bo nie ma tego w tych itemkach co podal kolega "jackraymund"

naprawde nie ma?

http://muonlinehelp.com/items/13

13 14 Lochs Feather

reven spirit nie ma ale spróbuj 13 31 Dark Horse Spirit

weźmy że 13 to grupa a 31 to okres

to jak ustawimy //pick 13 31

to będzie podnosiło wszystkie itemy z okresu 31. np. wszystkie symbole of kundun są w jednym okresie więc przy wpisaniu 14 29 będzie wszystkie symbole podnosiło

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema wszystkim .....jak komus nie zbiera blessow i souli to wcisnijcie shift+F9 i tam zaznaczacie.....

a ja mam problem bo jak wypadnie soul to on idzie po niego potem np stanie gdzies i juz tam nie ma stworkow moze da sie zapisac jakos zeby stal w jednym miescu zebral soula i wrocil na to miejsce ?

Opublikowano

Ok, w folderze z gra mamy plik notatnika "picks", piszecie ze za kazdym razem 3eba wpisywac np :say //pick 14 11 7 ; pick Bok of Heaven

a nie moge w tym pliku wpisac

;

; MU AutoClicker //pick commands example

;

:msg script started

:say //pick clear ; clear autopick-up list

:say //pick 15 16 ; pick Scroll of Decay

:say //pick 14 41 ; pick Gemstone

:say //pick 13 17 ; pick Gemstone

:say //pick 14 11 6 ; pick Gold Medal

:say //pick 14 11 3 ; pick Heart of Love

:say //pick 14 11 7 ; pick Bok of Heaven

:say //pick 13 14 ; Lochs Feather

:msg script finished.

tak? nie bedzie wtedy samo wpisywalo?

widze tez ze bot ma opcje pisania jak gm/admina widzi (wykrywa graczy w poblizu)

jakos 3eba dodac tego gm/admina gdzies w jakims pliku?

jesli ktos ma dodane itemki do pliku "pick" prosze o wklejenie bo moze cos mi umknelo z prv serverow a warto dopisac:)

EDIT, ok widze ze pododanie pickow do notatnika "pick" nie wczytuje ich w grze, sperajac dalej doszedlem do tego ze mozna plicki scriptem wczytac //run nazwa , wpisywalem //run pick ale nie dziala, moze ktos ma odpowiednio napisany pick? bo tak bardzo juz nie kumam tych scryptow co i jak to napisac i w jakim rozszerzeniu.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie dlaczego bot (na globalu) nie wlacza 2klienta Mu, pyta sie czy odpalic klikam yes pozniej pojawai sie ten poczatkowy ekran w mu i klikam zebyt wlaczyl mu i nic:> wie ktos moze o co chodzi mam windows 7

Opublikowano

Potrzebuje pomocy... Gram na highexp.mornia.com na drugim servie lowexpie dziala mi auto clicker bez problemow ale na tym guard mi ciagle wywala gre ma ktos na to jakis sposob pomijajac kis2010...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z oknem opcji gdy naciskam f9 żeby tam wejść pojawia mi się kursor myszki ale okna nie widać. Jest tam na pewno bo jak trafie w zamknij to zniknie kursor. Czym to może być spowodowane?

Opublikowano

ładnie podnosi zen ale gdy wpisuje //pick 14 11

czyli aby podnosil serca meadle etc i gdy dropnie takowy item dostaje dc ktos wie jak to mozna rozwiazac lub co jest tego powodem?

Opublikowano

Witam. Gram na privacie i mam problem z podnoszeniem rzeczy a konkretnie nie chce mi nic samo podnosic. Napisze od początku 1.włączam autoclickera 2.włączam MU 3.wbijam na spot 4.wciskam F6 i zaczyna bic 5. wciskam enter i wpisuje komende //run pick.txt i koncze enterem, nic sie nie zmienilo, nie pokazalo, bije tak samo caly czas nie zbierając niczego. Dodam jeszcze ze reszta opcji działa. Co może byc nie tak?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego jak włączam grę ładuje się i od razu zamyka mi grę co teraz mam zrobić bo jak auto clicker używałem to mnie wywalało a jak nie używam to wszystko ok ale mi się nie chce podnosić samemu co teraz mam zrobić?

Nie Zbieram + ani - dajcie co chcecie nie obchodzi mnie to

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

e a jak tu sie robi zeby ustawic ze chce zbierac tylko blessy solule itp ??

działa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze wam to pomoze, ale zauwazylem ze zawsze dostawalem dc jak mialem zaznaczone dla kamieni move to. wylaczenie tego pomagalo i nie dostawalem dc, ale taki sm moze miec problem z podniesieniem danej rzeczy.

Cześć :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Otóż mam problem z tym bocikiem. Ogólnie wszystko śmiga i bardzo ladnie działa ten bot, ale czesto przy wybieraniu postaci gra po prostu znika :/, nie wiem czemu się tak dzieje ale wygląda to tak jak bym po prostu wyłączył grę... Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi z tym pomógł bo trochę mnie to denerwuje, bo muszę odpalać grę ok 3 razy zanim się normalnie włączy. Z góry dzięki wszystkim i pozdrawiam.

Opublikowano

czy komuś z powodzeniem udaje się stosować bot na mu philippines ? ja dostaje okazjonalnie (gdzieś po 30 min) DC :s

EDIT: i po problemie, to server daje mi dc, więc skonczyłem gre na mu philippines równie szybko co ją zacząłem

Opublikowano

Mam problem co mam zrobic zeby pick mi dzialal w Mu Autoclicker poniewaz dziala wszystko super ale nic nie chce podnosic. Czy to wina braku jakiegos programu czy bledna konfuguracja jezeli tak to prosze zeby ktos napisal prawidlowa konfiguracje. mam Win Xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...