Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] Fantassia - Powered by EpicGames

DaltooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swoje serwery? jak ja nie mam serverów, dziwny jesteś. Jak coś to 1 server ale dopiero start za 3 miesiące, kto ma screen z tymi linkami z innych serverów proszę bardzo wysyłajcie mi tu na pw. Jak nie zobaczę w ciągu 30min to ci nie uwierzę. 

Szczerze, mam to gdzieś czy mi uwierzysz czy też nie. Ja zakończyłem z Tobą dyskusje. Wystarczy tylko popatrzeć na Twoje wypowiedzi, by zobaczyć jaki reprezentujesz poziom.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź się ogarnij myślisz ze jak masz swój server to cie każdy uwielbia. 

Nie. Po prostu jak widzę dzieci po 12-14 lat, które rozpowiadają jakieś głupstwa, to robi mi się ich żal. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia to zachowaj to dla siebie, porozmawiamy jak podrośniesz. A tymczasem zakończ tą żałosną dyskusję, bo już ani ja ani nikt inny nie ma ochoty jej słuchać.

Opublikowano

Gdybyś chciał wiedzieć to mam 15 lat nie 12. 

Sam jesteś żałosny. 

Wow, naprawdę dużo, żebyś tylko z butów nie wyrastał zbyt bardzo.  Po Twoim poziomie wypowiedzi sądził bym że masz mniej, ale cóż, nie każdy rodzi się idealnym. Koniec dyskusji dziękuję Panu za jakże imponującą dyskusję, proszę iść, napić się wody i ochłonąć. Do widzenia Panu.

Opublikowano

Czy my gadamy na temat servera czy o rozmiarze moich butów? Po twoim poziomie wypowiedzi sądził bym ze masz naście lat. Koniec tematu, nie mam czasu na dyskusję z tobą.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Czy my gadamy na temat servera czy o rozmiarze moich butów? Po twoim poziomie wypowiedzi sądził bym ze masz naście lat. Koniec tematu, nie mam czasu na dyskusję z tobą.

a ty będąc z rocznika 2000 nie jesteś nastolatkiem?

Opublikowano

Dziś do godz. 22:30 trwa all event, czyli wszystkie eventy dostępne są na serwerze. Zapraszam i życzę miłej gry :)

Opublikowano

I nigdy nie będzie. A jak będzie to zbugowane.

Skąd ta pewność ? Aż tak Cię boli to że mamy już swój 2 serwer ? Twój serwer również ma bugi, więc o czym my gadamy ? Idąc tą drogą nie wypowiadaj się już, bo Twoje treści wiele nie wnoszą, a płacz na pewno Ci nie pomoże :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak ma bugi. A wiesz dlaczego? Najnowszej aktualizacji nie wgrałem jeszcze.

Jak wgram będzie mi brakować walki z pomocnikami oraz wojen gildii i albumu. Nic więcej, ale tego nie uważam za bugi, lecz za brak skryptu.

Nie boli mnie to, że masz ileś tam gotowców.

A dlaczego? Co to za różnica gówno w tą czy w tą? Gotowiec to gotowiec. Myślisz, że jak zmienisz kilka liczb to jesteś autorem skryptów?

Powyższa wypowiedź także wyjaśnia skąd ta pewność - widziałem już "miliony" gotowców. Może z 5 serwerów jest warte uwagi, ale one akurat nie są gotowcami.

Nie, nie płaczę, to było stwierdzenie.

Ach, zapomniałbym...

Co do tematu - nie polecam serwera.

logo.png

Opublikowano

Tak ma bugi. A wiesz dlaczego? Najnowszej aktualizacji nie wgrałem jeszcze.

Jak wgram będzie mi brakować walki z pomocnikami oraz wojen gildii i albumu. Nic więcej, ale tego nie uważam za bugi, lecz za brak skryptu.

Nie boli mnie to, że masz ileś tam gotowców.

A dlaczego? Co to za różnica gówno w tą czy w tą? Gotowiec to gotowiec. Myślisz, że jak zmienisz kilka liczb to jesteś autorem skryptów?

Powyższa wypowiedź także wyjaśnia skąd ta pewność - widziałem już "miliony" gotowców. Może z 5 serwerów jest warte uwagi, ale one akurat nie są gotowcami.

Nie, nie płaczę, to było stwierdzenie.

Ach, zapomniałbym...

Co do tematu - nie polecam serwera.

Ale co z tego że to gotowiec ? Ważne że ludzie dobrze się bawią i grają, nie to co Twój gotowiec. Więc nie rozczulaj się nam tutaj, bo lepszego serwera nie masz :) Ja z kończyłem z Tobą dyskusję, nie mam zamiaru płakać jak Ty, bo ktoś ma serwer. Twoja opinia liczy się akurat tyle co nic, ponieważ jesteś z konkurencji, więc każdy mądry Twoją opinie ma za przeproszeniem w d*pie :)

Opublikowano

Mój serwer nie jest gotowcem. Przy skryptach siedzę od grudnia. Mam prawie całego sf.

No ale skoro mierzysz innych swoją miarą to powodzenia.

Nie zamierzam się zniżać do Twojego poziomu.

Moja opinia się liczy, ponieważ jako człowiek mogę zagrać na twoim serwerze i wyrazić opinię, a że mam swój serwer to inna sprawa.

Ty nie jesteś dla żadnego serwera konkurencją. To pięt nie dorasta twój serwer topce serwerów.

Nie płaczę, jedynie stwierdzam fakty jak już wcześniej wspomniałem. 

Popraw pierw interpunkcję i orografię bo jest na tym samym poziomie co Twój serwer, jak nie niższym.

Kilkadziesiąt kont jest na serwerze. Jakby dobrze się bawili nie wbijali by tylko założyć konta.

Nie będę już się tu udzielał, szkoda odświeżać gówna.

Nie chcę też warna załapać, bo jak tak dalej pójdzie, będę się musiał w co drugim gotowcu udzielać, czyli prawie w każdym temacie w tym dziale.

Powiadasz, że masz 2 serwery. Czym one się różnią? 2 gotowce które mają pozmieniane kilka liczb? - Tyle. Nic więcej do dodania.

Elo, pro koderze.

P.S

Nie przyczepiłbym się gdybyś nie pisał, że zrobisz wojny gildii i z twoich postów by nie wynikało, że autorskie skrypty ponoć masz. Wg nawet nie wiesz co masz, co nie i co działa a co nie...

logo.png

Opublikowano

Mój serwer nie jest gotowcem. Przy skryptach siedzę od grudnia. Mam prawie całego sf.

Moja opinia się liczy, ponieważ jako człowiek mogę zagrać na twoim serwerze i wyrazić opinię, a że mam swój serwer to inna sprawa.

Ty nie jesteś dla żadnego serwera konkurencją. To pięt nie dorasta twój serwer topce serwerów.

Popraw pierw interpunkcję i orografię bo jest na tym samym poziomie co Twój serwer, jak nie niższym.

Kilkadziesiąt kont jest na serwerze. Jakby dobrze się bawili nie wbijali by tylko założyć konta.

Nie chcę też warna załapać, bo jak tak dalej pójdzie, będę się musiał w co drugim gotowcu udzielać, czyli prawie w każdym temacie w tym dziale.

Powiadasz, że masz 2 serwery. Czym one się różnią? 2 gotowce które mają pozmieniane kilka liczb? - Tyle. Nic więcej do dodania.

Elo, pro koderze.

P.S

Nie przyczepiłbym się gdybyś nie pisał, że zrobisz wojny gildii i z twoich postów by nie wynikało, że autorskie skrypty ponoć masz. Wg nawet nie wiesz co masz, co nie i co działa a co nie...

Jak tak umiesz php, to czemu marnujesz czas na kopiowanie czyjejś gry, zamiast stworzyć własną?

Opublikowano

Elo, pro koderze.

P.S

Po 1. Podaj chociaż jeden cytat, gdzie się pomyliłem.

Po 2. Jesteś z konkurencji i nie wmawiaj mi że Twoja opinia dużo się liczy, bo to nieprawda. Nie wszedłbyś na konkurencyjny serwer i nie powiedziałbyś że "To najlepszy serwer, lepszy od mojego", jeżeli Twój ból d*py jest na tyle duży by gadać taki bezsens to odpuść sobie komentowanie tego tematu, bo ja nie mam zamiaru słuchać Twoich wywodów, jak bardzo Cię coś boli.

Po 3. Jesteś ślepy, głupi czy nie do końca umiesz czytać ? Gdzie potwierdziłem że skrypty są mojego autorstwa ? Gdzie potwierdziłem że zrobię wojny gildii ? Naprawdę jesteś żałosny, znając życie masz ok. 14-15 lat i masz ogromny ból d*py.

Opublikowano

Panowie bez spin. Każdy wie, że to coś to gotowiec i kolega zmienił tylko kilka cyfr.

Proszę tego czegoś nie odświeżać.

Nie widzę przyszłości tego serwera.

Nawet herbu nie da się zmienić, cyrk a nie serwer.

baner.png

Opublikowano

Tak, umiem php. Nie zrobię własnej gry, bo to by wymagało pomysłu, grafika i wielu miesięcy prac! Wolę zrobić priva S&F gdzie jest większy popyt.

Pomyliłeś się. W niektórych serwerach nie piszę, że są gotowcami i że nie polecam chociaż są konkurencją. Alexandrine, walecznych czy też gosf obrażałem? NIE!!!

Te serwery jak najbardziej polecam. Nie mam nic przeciwko powstawaniu serwerom SF. Ale denerwuje mnie to jak ktoś się określa autorem danych plików czy też pisze, że zrobi to i to a 5 dni wcześniej całe forum zaspamił jak zrobić to i to.

Tak, popełniasz błędy pisowni. Jak masz słowo i znak interpunkcyjny to pomiędzy nimi nie można dać spacji inaczej jest to błąd interpunkcyjny.

Więcej tego nie odświeżam.

logo.png

Opublikowano

Tak, umiem php. Nie zrobię własnej gry, bo to by wymagało pomysłu, grafika i wielu miesięcy prac! Wolę zrobić priva S&F gdzie jest większy popyt.

Pomyliłeś się. W niektórych serwerach nie piszę, że są gotowcami i że nie polecam chociaż są konkurencją. Alexandrine, walecznych czy też gosf obrażałem? NIE!!!

Te serwery jak najbardziej polecam. Nie mam nic przeciwko powstawaniu serwerom SF. Ale denerwuje mnie to jak ktoś się określa autorem danych plików czy też pisze, że zrobi to i to a 5 dni wcześniej całe forum zaspamił jak zrobić to i to.

Tak, popełniasz błędy pisowni. Jak masz słowo i znak interpunkcyjny to pomiędzy nimi nie można dać spacji inaczej jest to błąd interpunkcyjny.

Więcej tego nie odświeżam.

On zrobił serwer dla zabawy. Nie każdy się pasjonuje kodami i nie każdy kocha informatykę i programowanie.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...