Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] Fantassia - Powered by EpicGames

DaltooN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opinie każdy ma swoją :) Jeżeli ktoś chce mieć 100000 grzybków i 500000000 złota to niestety ale pomylił adresy. Jeżeli naprawdę, ktoś ma problem rozróżnić serwer HARD od Easy no to cóż.. ma problem ;) Ale szanuję oczywiście w 100% wszystkie opinie, lecz tak jak mówię, trzeba mieć jakąś wiedzę na temat serwerów by je oceniać.

co ty gadasz ? ;) , na start przy hardzie nie trzeba 100000 grzybków, wystarczy 200 i już jest lepiej.... 

Opublikowano

co ty gadasz ? ;) , na start przy hardzie nie trzeba 100000 grzybków, wystarczy 200 i już jest lepiej.... 

To była przenośnia :)

Opublikowano

Przestrzegam innych adminów serwerów SFGame !

Dzieciak Hurrican2000 wchodzi na serwery tworzy konta i wysyła wszystkim graczom reklamy innych serwerów.. Radzę uważać na niego.

Opublikowano

Dzieciak Hurrican2000 wchodzi na serwery tworzy konta i wysyła wszystkim graczom reklamy innych serwerów.. Radzę uważać na niego.

Na EpicGames to nie przejdzie, już go załatwiłeś :)

Opublikowano

Na EpicGames to nie przejdzie, już go załatwiłeś :)

Tak, ale przestrzegam tylko innych i zalecam aby go pobanowali na reszcie serwerów, niech dzieciak sobie nie myśli że może reklamować jakieś badziewie po serwerach.

Opublikowano

Tak, ale przestrzegam tylko innych i zalecam aby go pobanowali na reszcie serwerów, niech dzieciak sobie nie myśli że może reklamować jakieś badziewie po serwerach.

u ciebie 21 zarejestrowanych coś ciężko, u mnie tyle w godzinę sie rejestruje ;p

Opublikowano

@DaltooN

Jest. Mój miał tyle w 2 edycji. xD Prawie 1k w 1 dniu.

Serwera nie polecam z tego powodu iż: pliki to totalny gotowiec, brak graczy do rozgrywki, mało grzybków na start. Jak ktoś chce pograć na hard to idzie na globala...

logo.png

Opublikowano

@DaltooN

Jest. Mój miał tyle w 2 edycji. xD Prawie 1k w 1 dniu.

Serwera nie polecam z tego powodu iż: pliki to totalny gotowiec, brak graczy do rozgrywki, mało grzybków na start. Jak ktoś chce pograć na hard to idzie na globala...

Hard, lecz nie taki jak Global. Ciąglę pracujemy nad tymi plikami więc z czasem wszystko się rozwinie.

u ciebie 21 zarejestrowanych coś ciężko, u mnie tyle w godzinę sie rejestruje ;p

@gks0770

Haha dojeb*eś. W godzine ? Policzmy, twój serwer stoi ok. 9 dni (start 5 czerwca), 9x24 (24 bo tyle godz. ma dzień jak by co) co nam daje 216 godz. a więc 216x21 (21 tyle graczy napisałeś) to nam daje 4536 graczy, tymczasem na twoim serwerku widzę tylko 217. Cienko.. Żałosne, następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

DaltooN Ja dzieciak? nawet nie wiesz ile mam lat, nie wysyłam linki do innych gier, dlatego nie polecam ten server. Wolę grać u norbertsa i gilu bądź gruchy czy gks bo przynajmniej spoko są, masz dowód ze wysyłam linki do innych serwerów? niby kiedy miałbym wysyłać? podaj godzinę, datę itd. 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

DaltooN Ja dzieciak? nawet nie wiesz ile mam lat, nie wysyłam linki do innych gier, dlatego nie polecam ten server. Wolę grać u norbertsa i gilu bądź gruchy czy gks bo przynajmniej spoko są, masz dowód ze wysyłam linki do innych serwerów? niby kiedy miałbym wysyłać? podaj godzinę, datę itd. 

Choćby po tym wie, że nie potrafisz poprawnie pisać i masz w nicku 2000

Opublikowano

Choćby po tym wie, że nie potrafisz poprawnie pisać i masz w nicku 2000

Dokładnie tak, w dodatku wszyscy gracze mi pisali o Twoim dziecinnym zachowaniu :) Dlatego serio.. przestań kłamać.

Opublikowano

Ja kłamać? jesteście zabawni. 2000 to rocznik. Piszę poprawnie, może wy macie problemy ale nie ja. Masz screeny? bo wam nie wierze. 

Daltoon: Jesteś nieuczciwy, nagrałem odc 1. Czekałem 20 min aż się prześle na yt. Dlatego nie nagrywam już nic z twojego serwera bo nawet się nie spytasz czy jest gotów. + Nic nie dostałem. 

GrabsonPL:  Teraz piszesz ze nie potrafię pisać, i jesteś za daltoonem. Nie będę już mówił nic bo się wkurzycie i zrobicie coś głupiego. 

Opublikowano

Ja kłamać? jesteście zabawni. 2000 to rocznik. Piszę poprawnie, może wy macie problemy ale nie ja. Masz screeny? bo wam nie wierze. 

Daltoon: Jesteś nieuczciwy, nagrałem odc 1. Czekałem 20 min aż się prześle na yt. Dlatego nie nagrywam już nic z twojego serwera bo nawet się nie spytasz czy jest gotów. + Nic nie dostałem. 

GrabsonPL:  Teraz piszesz ze nie potrafię pisać, i jesteś za daltoonem. Nie będę już mówił nic bo się wkurzycie i zrobicie coś głupiego. 

Nie mam 14 lat jak ty dlatego nie wybucham emocjami, dlatego nie musisz się bać że coś głupiego zrobię ja lub Grabson. Jestem nieuczciwy ? Zostawiasz opis swojego konta, w którym napisałeś "Nie polecam tego serv" i jeszcze mam się pytać czy wrzuciłeś jakiś żałosny film na YouTube ? Nie rozśmieszaj mnie, naprawdę.. A co wgl. miałeś dostać za ten film, który był nagrywany:

a) Z twojej inicjatywy, ponieważ nic o nim nie wiedziałem (myślałem że zrezygnowałeś)

b )Mam Ci dawać nagrodę za antyreklamę ? Haha, żałosne. Naprawdę przemyśl czasem to, co chcesz napisać.

Opublikowano

Domin, nie polecam, nie złamałem regulaminu a bana dostałem, niby reklamowanie jakiegoś servera. Admin nie ogarnięty. 

Opublikowano

Domin, nie polecam, nie złamałem regulaminu a bana dostałem, niby reklamowanie jakiegoś servera. Admin nie ogarnięty. 

Haha, chłopcze skończ, naprawdę :) Dostałem ogrom zgłoszeń na Ciebie, i dzieciaku naprawdę nie udzielaj się, bo Twoje wypowiedzi są śmieszne i żałosne :)

Opublikowano

Gracze mają screeny i ich proś o nie :) Ja nie zamierzam nikomu psuć zabawy wołając od nich znów screeny, bo jakiś dzieciak bawi się w fajnego i rozpowiada głupoty. Najlepiej dzieciaku pomiń ten wątek wgl. i reklamuj swoje żałosne serwery, bo ja i reszta ludzi ma naprawdę dość Twoich wywodów.

Opublikowano

Swoje serwery? jak ja nie mam serverów, dziwny jesteś. Jak coś to 1 server ale dopiero start za 3 miesiące, kto ma screen z tymi linkami z innych serverów proszę bardzo wysyłajcie mi tu na pw. Jak nie zobaczę w ciągu 30min to ci nie uwierzę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...