Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przelew za SM na osobiste konto bankowe? 

CTzQTPK.png

Przelewy są bez homepay? :O

Nie zmieniaj tematu, bo rozmawiamy tu o radiówce. Kto z niej korzysta w 2015 roku? Proszę Cie. 

A co do ciebie - jesteś trochę jak ci gangsterzy z filmu "chappie". Taka perła w rękach świni..

Opublikowano

Jeśli jutro nie wystartuje to nie wystartuje wcale.

K***a patrzcie, wróżbita Maciej.

Warto poczekac, też nie jestem z powodu przesunięcia startu zadowolony, ale i tak już nic nie zrobimy, więc skończcie pierdolic i nie róbcie niepotrzebnego spamu.

@anty Kiedy będę mógł się zalogowac na strone główną by sprawdzic czy doszły SM z przelewu, itd itp ? :)

Opublikowano

K***a patrzcie, wróżbita Maciej.

Warto poczekac, też nie jestem z powodu przesunięcia startu zadowolony, ale i tak już nic nie zrobimy, więc skończcie pierdolic i nie róbcie niepotrzebnego spamu.

@anty Kiedy będę mógł się zalogowac na strone główną by sprawdzic czy doszły SM z przelewu, itd itp ? :)

Na co sie pytasz kilka razy?

Na co sie napinasz?

Na co ten spam?

Pomyśl za nim coś napiszesz.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Na co sie pytasz kilka razy?

Na co sie napinasz?

Na co ten spam?

Pomyśl za nim coś napiszesz.

Hejterku, niby co się pytam kilka razy tępaku, daj mi post - zrób ss'a gdzie powtarza się moje pytanie, mózgu.

A co do myślenia, polecam Tobie włączyc mózg, o ile go masz.

@anty Skąd bronie 30?

Opublikowano

Hejterku, niby co się pytam kilka razy tępaku, daj mi post - zrób ss'a gdzie powtarza się moje pytanie, mózgu.

A co do myślenia, polecam Tobie włączyc mózg, o ile go masz.

@anty Skąd bronie 30?

Po pierwsze j****y nieuku poczytaj zapowiedź, masz tam 60 stron. Miłej lektury.

Co do mózgu to ty go niestety nie posiadasz bezmógzu więc możesz już skikać.

A skąd mogą być bronie na 30 jeśli nie ma ich u handlarzy? ZAPOWIEDŹ LEKTURA CZYTAJ ANALFABETO

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Może 19.06 bez bugów na dobry start wakacji? :P Zaraz ktoś wyjedzie bym nie był wróżbitą maciejem, miałem zagrać na starcie, ale ogólnie całokształt rozmów azprime z graczami, niedociągnięcia, przeciąganie startu z powodu bugów, przedłużanie promocji w itemshopie (jednak azprime dba o graczy) ok koniec hejtów ^^

Opublikowano

Oo fistajszo wreszcie się zdecydowaliście na wystartować jutro, okej pasuje będzie co robić z niedzieli na poniedziałek :333

Moszna Moszna i macie +1 gracza więcej :) ;> .

Opublikowano

wbijam i mam nadzieje że sie nie zawiode.
mam takze nadzieje ze nie bedzie duzo dzieci w albanii, gdyz to moje ulub. krolestwo ;//

Opublikowano

Zacytuję niezwykle zabawnego pana z forum : 

" Przepraszamy, spełniły się wasze najczarniejsze spekulacje, ktoś nasrał nam do maszyny. Start w piątek bez bugów"

Opublikowano

Szczerze mówiąc co raz mniej przekonuje mnie ten serwer no ale jak to mówią "nawet najlepszym się zdarza". Jeżeli jutro cokolwiek zostanie w jakikolwiek sposób przełożone od razu podziękuję za serwer bo robienie ludzi tak w uja to już BĘDZIE totalne przegięcie i brak jakiejkolwiek godności z waszej strony. Na tą chwilę, można przyjąć wasze przeprosiny i pójść spać, ale jak jutro coś odwalicie podobnego to serdeczny/e ... pozdrowienia.

Opublikowano

Zacytuję niezwykle zabawnego pana z forum : 

" Przepraszamy, spełniły się wasze najczarniejsze spekulacje, ktoś nasrał nam do maszyny. Start w piątek bez bugów"

A cóż to za śmieszek  B)

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

@Azprime, odpowiadam na Twoje pytanie: tak, ja w XXI wieku mam internet radiowy .

Natomiast ja na moje pytanie odpowiedzi z Twojej strony się nie doczekalem.

1. Na teamspeaku będzie konkurs tj. Idol?

2. W niedziele miał być OX, będzie?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Przypominam, że dyskutujemy i wypowiadamy się tylko na temat serwera a nie na temat tego kto jaki ma internet, jaki mecz dzisiaj etc. bo

mnóstwo postów takich się pojawiało. Nie zastosowanie się skutkuje warnami, %.

;)

Opublikowano

Jeżeli ogarną się i wystartuje  , to te czekanie będzie warte ;d  Się nie denerwujcie tak , ja zachowuje spokój pomimo tego , że od poniedziałku do piątku mam robotę od 7 do 16 i nie pogram zbyt wiele i też nastawiałem się na dwie nocki z piątku na sobotę i z soboty na niedziele , ale wyszło jak wyszło i nie ma co roztrząsać.  Wy i tak macie dobrze , ci którzy się uczą bo teraz to już nikt normalny do szkoły już nie chodzi , chyba , że dla towarzystwa albo się nudzi ewentualnie coś po prawić , swego czasu już się w maju odpuszczało , co dopiero w połowie czerwca toż to już wakacje , chyba , że czasy się zmieniły i uczniowie chodzą do końca dni szkolnych hehe ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer neutral. 

Nic ciekawego i nowego na nim nie ma -.- Kolejny lekko edytowany Ascarial od Azprime.

Kasa się kończy to trzeba coś nowego postawić, skończy jak wszystkie tego typu serwery na początku w chu* ludzi 1-2 miesiące i ucichnie. 

Chociaż sądząc po Asc s2 to nawet i te 1-2 miesięcy nie wytrzymie :P 

Opublikowano

Ty najmniej masz do powiedzenia, latasz z serwera na serwer  <_<

Praktycznie każdy teraz lata z serwera na serwer bo padają. Byle gówno się stanie i gracze odchodzą niestety.

Jakiś konkretny wytłumaczenie jeśli chodzi o przelewy na konto bankowe? Nie że się czepiam ale będzie trzeba czekać, wiadomo na starcie to nie ale potem? Wiadomo jak było wcześniej

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Azprime, odpowiadam na Twoje pytanie: tak, ja w XXI wieku mam internet radiowy .

Natomiast ja na moje pytanie odpowiedzi z Twojej strony się nie doczekalem.

1. Na teamspeaku będzie konkurs tj. Idol?

2. W niedziele miał być OX, będzie?

OX raczej przesuniemy na poniedzialek, ale podejmiemy decyzje po starcie serwera, zapewne wiekszosc z Was bedzie chciala leciec w topke po starcie, wiec nie chcemy Wam w tym przeszkadzac. Co do TeamSpeaka, z czasem z pewnoscia bedzie ; )

Opublikowano

Jak na razie mam dobre zdanie o tym wszystkim i z niecierpliwoscia czekam na start ;) powodzenia ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...