Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client 6h przed startem ? lol troche to dziwne jak mial być 48 h temu :C

Co za różnica? chyba 48h nie będziesz pobierał..

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey są osoby co maja radiówkę i pobiera im po 15 kb/s więc pomyśl zanim coś napiszesz :) Jeżeli obiecywali 24/48 h przed startem to tak powinno być bo w tym momencie ludzie przestają im ufać :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey są osoby co maja radiówkę i pobiera im po 15 kb/s więc pomyśl zanim coś napiszesz :) Jeżeli obiecywali 24/48 h przed startem to tak powinno być bo w tym momencie ludzie przestają im ufać :)

Ty tak na serio? 

Opublikowano

Ty tak na serio? 

Azprime śledzę sytuacje serwera cały czas bo chcę na nim zagrać ale zaczyna mnie już denerwować podejście do graczy ;) co to za problem wrzucić klienta? skoro Youtuberzy go mają to nam też możesz udostępnić, Pamiętaj jeżeli serwer zostanie zamknięty  po miesiącu  to zacznij szukać pracy bo na nas więcej razy nie zarobisz... I nie mów że nie chodzi Ci o hajs bo wszystko na to teraz wskazuje :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ty tak na serio? 

On na serio, ale czy ty jesteś poważny? Mam coraz większe wątpliwosci. Tak jak debiutant wg. mnie może sobie pozwolić na pewne nagięcia i triki ( np. ten, który ty stosujesz, czyli promocja na is przed startem + przedłużanie startu), tak ty masz już swoje za uszami. Radzę Ci - uważaj. ;]

Opublikowano

Czekam do jutra, jesli nie wystartuje, nie zagram

Jutro Ci powiedzą "w Piątek bez bugów"

nie hejtuje serwera bo jest cudny ale administracja kanalie bo na hajs lecą już 2/3 razy ;)

h0tn7t.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

On na serio, ale czy ty jesteś poważny? Mam coraz większe wątpliwosci. Tak jak debiutant wg. mnie może sobie pozwolić na pewne nagięcia i triki ( np. ten, który ty stosujesz, czyli promocja na is przed startem + przedłużanie startu), tak ty masz już swoje za uszami. Radzę Ci - uważaj. ;]

Nie zmieniaj tematu, bo rozmawiamy tu o radiówce. Kto z niej korzysta w 2015 roku? Proszę Cie. 

Opublikowano

Nie zmieniaj tematu, bo rozmawiamy tu o radiówce. Kto z niej korzysta w 2015 roku? Proszę Cie. 

Mam dwóch kolegów którzy do tej pory mają radiówkę bo mieszkają w małych miastach :) zresztą widać jak dbacie o graczy :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mam dwóch kolegów którzy do tej pory mają radiówkę bo mieszkają w małych miastach :) zresztą widać jak dbacie o graczy :)

mozesz pogratulowac zacofania i zycia w sredniowieczu

Opublikowano

@Azprime pety trzeba expic czy nie:)?

Ludzie xD ... Czy Wam tak ciężko jest czytać prezentacje ? Nie trzeba :P

@A serwer polecam, aby tylko jutro już na 100% wystartował i przyjemnie się grało :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

mozesz pogratulowac zacofania i zycia w sredniowieczu

W małych miastach "wsie" tysięczne miastko/ nie ma takiego internetu jak My miastowi :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

W małych miastach "wsie" tysięczne miastko/ nie ma takiego internetu jak My miastowi :)

:)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

:)

Jeżeli wioska jest bogata to są, ale jeżeli biedna to nie ma proste? :) niestety niektórych nie stać by zakupić internet + za sponsorować na wiosce nadajnik na pro elo internet 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jeżeli teraz nie wypali, to ja podziękuje.

W każdym razie, zapraszam na server. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jeżeli teraz nie wypali, to ja podziękuje.

W każdym razie, zapraszam na server. ;> 

Jeśli jutro nie wystartuje to nie wystartuje wcale.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Jeśli jutro nie wystartuje to nie wystartuje wcale.

Bo nie będzie komu grać :D

sysuniadangos.png

Opublikowano

Nawet jakby wystartowali za tydzień, i tak byście grali płaczki. ;)

A kto tu płacze ? ;)

Ja wbiję tak czy siak "kotku"

sysuniadangos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...