Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] EPICGAMES

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbijam, patrze sklep, a tam jakieś śmieszne resety piwek... ale najlepsze jest co? Są one za doładowania tel. 5 lub 10zł... ciekawe ile postoi. Nie pogram :)

Tego i tak nikt nie kupuje, nie graj, nie zaszkodzi nam to, to jest dla zabawy, serwer stoi zaledwie pół roku ;) (różne edycje były)

Opublikowano

Tego i tak nikt nie kupuje, nie graj, nie zaszkodzi nam to, to jest dla zabawy, serwer stoi zaledwie pół roku ;) (różne edycje były)

Szkoda, że top jest już zajęte, ponieważ z chęcią bym zagrał z ekipą 50 osób, tak jak kiedyś :D !

Opublikowano

Wiem że nie zaszkodzi, życze powodzenia, ale po coś to zostało dodane :)

Opublikowano

Czekam na s2 ;)

Edit: Wchodząc na s1 pisze, że dziś o 21 startuje s2, lekka pomyłka ?

Nie, to nie pomyłka. Nie aktualizowałem tego, bo mam za mało czasu. Za dużo stron do ogarnięcia i serwerów i o tym zapomniałem.

Opublikowano

I tak topka bd moja JohnyBaton

Przypominam ci, że to ja byłem w top, a ty włóczyłeś się niżej i obrażałeś innych graczy, którzy byli od ciebie lepsi na pw.

I tak topka bd moja JohnyBaton

Przypominam ci, że to ja byłem w top, a ty włóczyłeś się niżej i obrażałeś innych graczy, którzy byli od ciebie lepsi.

Opublikowano

Mhm...

Ja czekam na s3 HARD <3 !

Znów będzie zacięta walka, o top 1.

Może by tak zrobić reedycję Fantassi po mojemu?

Ps. epicgames się rozrosło, 98 kont na s2 bez reklamy na mpc :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGrabsonPL

WTF! Dlaczego na chacie mogę mieć inny nick niż w grze o.O ?

Bo nie mam czasu na zabawę z sql, czyli z jednym kontem i do gry i do serwera. Ponadto jest jeden czat na 3 serwery, jak będzie za dużo ludzi to zrobię różne chaty, teraz jest jeden wspólny.

Opublikowano

Mocno polecam serwer, Admin same zalety. Jedyny serwer nie robiony pod pieniądze, Jak naprzykład Alexandrine czy jakoś tak. :)
Administrator wyrozumiały i ogarnięty. Można z nim pisać na prze różne tematy. Godny rozmówca, i jeszcze raz polecam ++ !

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...