Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] EPICGAMES

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie naprawiona zmiana herbu?

Kiedy będzie portal?

Kiedy będzie portal w gildii?

Kiedy będą pomocnicy?

Kiedy będą evntowe epiki?

Jak będę miał czas na naukę php, teraz serwer jest dla zabawy, oczywiście tak pozostanie. Jak tylko skończę program w c++ do szkoły, to zabiorę się za php i zacznę działać.

Opublikowano

@ [/size]GrabsonPL[/size]

Robisz serwer bez znajomości php? Hah. Można i tak.

Nie żeby coś, ale najlepszy programista php nie zrobi skryptu do sf bez długiego zapoznania się z mechaniką gry.

Uczyć a douczać to różnica, uczyłem się już PHP, ale nie do końca.
Opublikowano

Tak jakby chwilowo zbankrutowałem, bo na początku miesiąca wydałem całą kasę i trochę mi brakło.

Chwilowo zbankrutowałeś? Co masz na myśli przez słowo ,, Chwilowo''? Kiedy zamierzasz włączyć serwery, bo fajnie się grało, co prawda dzień ale fajnie :P

Opublikowano

Chwilowo zbankrutowałeś? Co masz na myśli przez słowo ,, Chwilowo''? Kiedy zamierzasz włączyć serwery, bo fajnie się grało, co prawda dzień ale fajnie :P

Zabrakło 6.15, śmieszne to jest, ale tyle zabrakło :D (sms), spróbuję komuś sprzedać tsa 32 sloty za tyle i wtedy przywrócę serwer.

Opublikowano

Zabrakło 6.15, śmieszne to jest, ale tyle zabrakło :D (sms), spróbuję komuś sprzedać tsa 32 sloty za tyle i wtedy przywrócę serwer.

A na oko kiedy serwer znów będzie ON? i Mam nadzieje ze konta  nie będą usuwane i wszystko będzie na swoim miejscu :)?

Opublikowano

A na oko kiedy serwer znów będzie ON? i Mam nadzieje ze konta  nie będą usuwane i wszystko będzie na swoim miejscu :)?

Jak zdążę do 7 dni przywrócić, to konta zostaną.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGrabsonPL

Dla mnie to noproblem.

Chciałem Ci tylko pomóc użyczając hosting.

VPS nie jest wymagany na SF.

Dzięki, fajnie, że chcesz pomóc, wiem także, że vps nie jest wymagany, ale nie pobrałem swoich plików z niego i wielu stron oraz serwerów, które na nim stały.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGrabsonPL

"Swoich plików"? Masz autorskie pliki?

Ile je pisałeś?

@Norbertsons

chodziło mi o moje pliki, czyli pliki sfgame, które pobrałem z mpc i moje laoyouty stron, które pisałem dosyć chwilę, nie chodzi o te z głównej sf, bo je pisałem 2 minuty

Opublikowano

Serwer jako taki średni.

Nie widzę tu nic autorskiego.

Aczkolwiek da się grać, serwer dla czystej zabawy.

4/10, gdyż serwer słaby, ale admin coś tam robi (podobno).

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...