Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH / Nie odpychanie z konia / DMGhack + MultiHack na Terios.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej ten wallhack nie dziala na wszystkie mapy . Jak dodac na przyklad mapke od 150 ?   :rolleyes:

Najważniejsze jest, by działały takie cheaty jak wh/nok/dmg... Ten multi hack/ wall hack to takie dodatki.

Opublikowano

Jeśli ktoś może, to niech podeśle rooty, index, oraz run.exe, zrobię update(może coś zmieniali) i przy okazji dodam tego mobber hacka.(Nie mam clienta, a nie pobiorę aktualnie, bo mam 120 kb/s, więc pobranie clienta 2-3, a mam inne sprawy na głowie, niż czekanie aż pobierze się client.

Opublikowano

@___Homix     nie dasz rady zrobić samego Multihacka/mobberhacka ? beż żadnych dodatków typu `wh, `dmg hack, czy `nieodpychanie z konia...

Zwykły metin, tylko i wyłacznie z mobberem / multihackiem? PROSZE:)

Opublikowano

AKTUALIZACJA 12.07.2015

PACZKA CHEATÓW, ZNAJDUJE SIĘ TAM WAIT HACK, NIE ODPYCHANIE Z KONIA, DMG HACK + MULTI HACK POD F5.

DOWNLOAD: http://www44.zippyshare.com/v/tOELPKDM/file.html

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/b59ffdb764c26b713cc9ca8dd80f207683d3bbc7414adba84d64b9565933d386/analysis/1436730637/

Paczke z cheatami otwieramy, mamy 3 pliki, przenosimy je do folderu z teriosem i otwieramy co chcemy, do wybory mamy Wait hack, Nie odpychanie z konia, Dmg hack + Multi hack pod f5(Dmg hack polega na mnożeniu hitów ninja oraz wojownik).

Jakieś wirusy wykrywa, naprawdę, nie mam pojęcia skąd... Ogólnie plik jest czysty, a te wirusy są w 100% nie groźne.

Opublikowano

Wstawię nie długo update, tylko wszystko zrobię.

Homix , liczymy na Ciebie. Jesteś konkretny Ziomek. Można na PW kontakt z Tobą ;) ?? Liczę ze wyrobisz sie do jutra proszE: (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...