Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH / Nie odpychanie z konia / DMGhack + MultiHack na Terios.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Homix , liczymy na Ciebie. Jesteś konkretny Ziomek. Można na PW kontakt z Tobą ;) ?? Liczę ze wyrobisz sie do jutra proszE: (

Można na pw, tylko konkretnie.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd masz dmg na wojownika?

Mam zrobione dmg na wszystkie klasy z buta i z konia, akurat na teriosa nie chce mi się wszystkiego robić, więc tylko wstawiam ninja hacka i warrior hacka, akurat tutaj dałem ninja hacka i dmg na 1 reke z buta moje, a na 2 reke sword dmg, które było udostępnione na tym forum. Ogólnie, każde dmg działa podobnie, nawet tak samo, więc możesz się przyczepić, że twoje(które i tak wyciągnąłeś z warrior hacka od true faith), ale nie. Zgłaszam post(spam), ale staram się odpowiedzieć na pytania, nawet te bez sensowne, którym przykładem jest pytanie, które zadałeś.

Opublikowano

A multihack skąd wziąłeś? Pytam tylko dlatego, że kradniesz prace wszystkich wokół nie umiejąc nawet zrobić podstawowego bota. Dopisz w takim razie skąd wszystkie 'twoje' cheaty podpierdoliłeś w temacie i będzie git.

J**** już kolejny post, ale skomentuję to tak;

Ty - swoje? haha.

Opublikowano

A multihack skąd wziąłeś? Pytam tylko dlatego, że kradniesz prace wszystkich wokół nie umiejąc nawet zrobić podstawowego bota. Dopisz w takim razie skąd wszystkie 'twoje' cheaty podpierdoliłeś w temacie i będzie git.

Nie które cheaty wstawiam moje, a nie które takie, które były udostępnione w internecie. Wszystko robię na prośbę graczy, a Ty mi się tu wpierdalasz, jakbym Tobie kiełbasę obiecał. #Wypierdalaj

Opublikowano

nie chce mnie zalogować.

Dobra poradziłem sobie, wszystko działa w 100% polecam :D

:)

Czasem nie loguje, bo są ddosy + przeciążenie serwera, a gdy jest błąd podczas połączenia z serwerem, to dopiero wtedy muszę robić update, chyba, że serwer tymczasowo wyłączony.

Opublikowano

:)

Czasem nie loguje, bo są ddosy + przeciążenie serwera, a gdy jest błąd podczas połączenia z serwerem, to dopiero wtedy muszę robić update, chyba, że serwer tymczasowo wyłączony.

Mnie nie chce zalogować, mam błąd połączenia z serwerem. Na oryginalnym cliencie/patcherze teriosa mogę się zalogować bez problemu. :( 

Opublikowano

Mnie nie chce zalogować, mam błąd połączenia z serwerem. Na oryginalnym cliencie/patcherze teriosa mogę się zalogować bez problemu. :(

pobierz od nowa czity. albo serw jest off

Opublikowano

pobierz od nowa czity. albo serw jest off

Prosze zrób update, bo na normalnym "RUN" działa, a przez run_dmg(Twojego cheata) nie działa.

Opublikowano

"Błąd połączenia" na run_dmg z wallhackiem, w paczce ze wszystkimi cheatami działa ale nie ma tam wallhacka. Jeśli mógbyś zaktualizować run_dmg z wallhackiem było by super.

Opublikowano

Pewnie pobrałeś nie ten plik, albo w cliencie masz jakieś wgrywane wh do pack...

Nie. Odpaliłem dmg i zrobiłem na 1 koncie woja i sure. Na surze było wh a brak dmg a na woju brak wh ale dmg działał.

Opublikowano

Na postacie z PC2 (wojka baba, sura baba, ninja facet, szaman facet) nie działa dmg hack, gdy odpalamy run_dmg jest wait hack zamiast dmg hacka. Mógłbyś to poprawić

Opublikowano

Na postacie z PC2 (wojka baba, sura baba, ninja facet, szaman facet) nie działa dmg hack, gdy odpalamy run_dmg jest wait hack zamiast dmg hacka. Mógłbyś to poprawić

Dokładnie proszę napraw to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...