Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dałoby się tak zrobić, że jak nie ma mobów to auto-atak jest nieaktywny?

A jak mam wykryć, że nie ma mobów obok mnie?

Opublikowano

Exile, kiedy wrzucisz wersje zeby nie wywalalo na autoataku i moberze?

ja nawet nie mam pomysłu jak to naprawić, a co dopiero już wrzucać xp

Opublikowano

wyłącz antywirusa, odpal patchera, spatchuj i dopiero wrzuć rooty do /pack i odpal przez ten run.exe

Wszystko wg Twoich instrukcji i wciąż to samo. Może sobie tego hacka odpuszczę :D

Opublikowano

Po zaktualizowaniu clienta i wrzuceniu hacka (obojętnie czy pod f5 czy pod f6) nie mogę włączyć klienta gry. Właczając run.exe jest tylko czarny ekran na krótką chwilę, a patcherem wiadomo że mi wywali tego hacka.

Opublikowano

Po zaktualizowaniu clienta i wrzuceniu hacka (obojętnie czy pod f5 czy pod f6) nie mogę włączyć klienta gry. Właczając run.exe jest tylko czarny ekran na krótką chwilę, a patcherem wiadomo że mi wywali tego hacka.

co masz w syserr.txt.

wrzuć go na wklej.to i daj tutaj link

Dodaj Opcje Auto Pelerynki Bo MobberHack Nie dziala ;/

Pelerynka ma być na 1 slocie w 1 zakładce eq.

Opublikowano

Kilka propozycji:

1.) Auto wstawanie.

2.) Używanie czarowanego / aury / buffów  po porostu timer na klawisze xD co kto ma to ustawi.

3.) Sygnał dzwiekowy gdy ktoś napisze na czacie, pw czy też pojawi się w okolicy.

4.) Zakładanie PD / używanie monetki.

5.) Możliwość wyłączania rotatora jest przypałowy ^^

6.) Używanie cięcia z siodła, na zasadzie - Ustawiamy postać w kierunku którym ma użyć. Używa co X sec, cięcie, pelerynki, obrót z powrotem, cięcie, pelerynki dalej. Chodzi o to że big spoty są tak duże, że stojąc w miejscu mamy zwykły spot nie big ^^

Najbardziej przydatne będzie 2 / 3 oraz 6 <3

Opublikowano

Kilka propozycji:

1.) Auto wstawanie.

2.) Używanie czarowanego / aury / buffów  po porostu timer na klawisze xD co kto ma to ustawi.

3.) Sygnał dzwiekowy gdy ktoś napisze na czacie, pw czy też pojawi się w okolicy.

6.) Używanie cięcia z siodła, na zasadzie - Ustawiamy postać w kierunku którym ma użyć. Używa co X sec, cięcie, pelerynki, obrót z powrotem, cięcie, pelerynki dalej. Chodzi o to że big spoty są tak duże, że stojąc w miejscu mamy zwykły spot nie big ^^

i 4 :D

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Kilka propozycji:

1.) Auto wstawanie.

1. Nad tym pomyślę.

2. nie

3. nie

4. pomyślę.

5. okej

6. nie

Większość propozycji nie umiem zrobić, te co dodam to w przyszłości te wstawanie, zakładanie pd no i wyłącze całkowicie rotację.

Weź nowy folder, wklej tam teriosa, spatchuj go maksymalnie i wgraj to do /pack:

http://www70.zippyshare.com/v/UpnyF2PG/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/a1b8b077f2399bfe4bcd221a583ea626b37cd003a57e74a934ab73d4e0c23269/analysis/1435222435/
Opublikowano

@Exile czekam na update gdzie dodasz możliwość wyłączenia kręcenia się na tym koniu jak porąbany ...... BTW dasz ss gdzie jest najwiekszy spot w nefrytowej zatoce?

Opublikowano

Bo bocić trzeba potrafić. ;p Ja na PL wbiłem 93lvl używając od 1lvl mobbera i nie dostałem bana, jedynie na innym koncie za fb dostałem. ;d Najbardziej przypałowe jest używanie auto ataku, gdzie się kręci jak głupi na tym koniu. ;d

Niedługo wrzucę jak będę miał czas wersję bez tej rotacji.

Opublikowano

Tak rotację wek albo dać kolejną opcję jedna z rotacją druga bez. 

A używanie skilli da się zrobić żeby co X sec nadusił CTRL + H po czym 1 po 3sec 2, 3sec 3, 3 sec 4 ctrl + h.

sss

Przerobić na inne id tudzież klawisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...