Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jednak to nie Multihacka wina. to Terios wariuje. w sumie swoje zarobili mozna wylaczyc server :D

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam nic takiego jak spatchuje metka ;v jest ze pobiera tego run.exe ale nic nwoego nie mam

wyłącz antywirusa

Opublikowano

jeśli mobberhack nie chce mi mobów przyciągać to co jest nietak?

pelerynka musi być na 1 slocie w 1 zakładce eq.

Mober nie działa, pomoze ktos?

pelerynka musi być na 1 slocie w 1 zakładce eq.

Ma ktoś działającego mobbera?

tutaj jest działający.

skad wziac te run.exe k***a

patchujesz z wyłączonym antywirusem

Dobra robota, ale autoatak już się nie kręci :(

było dużo próśb to tak zrobiłem.

Opublikowano

Cheat działa bez zarzutów leczy czy @Exile mógłbyś "odbugować" przyciski stop? Bo gdy włącza sie mobberhacka to nie można już go wyłączyć, trzeba resetowac clienta. Tak prośba :v

Opublikowano

Cheat działa bez zarzutów leczy czy @Exile mógłbyś "odbugować" przyciski stop? Bo gdy włącza sie mobberhacka to nie można już go wyłączyć, trzeba resetowac clienta. Tak prośba :v

Jak odpalisz jakąś funkcję, a potem zamkniesz okno cheata to już później nie będą działać te przyciski, po prostu nie zamykaj okna.

Opublikowano

Cheat przestał działać, po wrzuceniu plików i odpaleniu gry jest Błąd podczas połączenia z serwerem. Grałem na tym cheacie i wszystko było w porządku chyba wprowadzili jakieś zabezpieczenia . Po spatchowaniu działa normalnie proszę o pomoc :)

EDIT//

Sorry juz doczytałem ;) 

Opublikowano

Ehh wszystko ładnie chodzi prócz mobber hacka . Jakieś propozycje ? /////////////// Już mam położyłem pele na 1 miejscu thx za chacka wymiatasz :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...