Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po tej przerwie nie działa już multhack chyba mi wgl nie chce sie połączyc z servem

A pobrałeś zaktualizowanego multihacka?

Opublikowano

Zastanawiam się czy mógłbyś zrobić tak aby używał także dopalaczy obrony życia roski też na zasadzie pelerynki ale z opóźnieniem 10 minut jakoś.

Opublikowano

Moglbys zrobic wersje zeby kon sie nie ruszal na boki przy autoatakowaniu?

Mógłbym, wyślę ci na PW w przeciągu kilku godzin.

Przypomnij się jak coś.

Opublikowano

Naprawdę fajny MH tylko czasami crashuje się gra i lipne jest to, że jak chce wyłączyć MH to przenosi na twój profil xD

Opublikowano

Co zrobić, gdy zrobiłem wszystko poprawnie i wyskakuje mi Błąd podczas łączenia z serwerem ? 

Antywirus off

Odpalam przez run..

Wczoraj (dzień wcześniej) mi działał..

Opublikowano

Jeżeli jest ktoś chętny to edytowana wersja, która stworzyłem dzięki pomocy Exile wygląda tak:

Stworzyłem ją bo mi osobiście bardziej się coś takiego widzi + nowa opcja która odpala nam wszystkie dopalacze (rosy, wody, błoga smoka)
gj0evk.jpg

PS. Jeżeli ktoś ma propozycje co można do takiego multihacka dodać jeszcze to piszcie bo sam jestem ciekaw co można wrzucić tutaj jeszcze.

Opublikowano

Ja mam wielką prośbę. Prosze o dodanie do niego czegoś, co go znowu uruchomi, bo zostawiam czasem postać na dosyć długi czas, i metina wywala, nie wylogowuje postać, poprostu zamyka mi metina... dlatego też fajnie jakby było w nim coś, co by go znowu włączało z zapisanymi ustawieniami.

Opublikowano

Ja mam wielką prośbę. Prosze o dodanie do niego czegoś, co go znowu uruchomi, bo zostawiam czasem postać na dosyć długi czas, i metina wywala, nie wylogowuje postać, poprostu zamyka mi metina... dlatego też fajnie jakby było w nim coś, co by go znowu włączało z zapisanymi ustawieniami.

Ja mam podobnie ale nie jest to wina tego hacka bez niego też zamyka czasami metina.

Opublikowano

Nie mówie że to wina tego hacka, mówie tylko żebyście dodali coś, co będzie go odpalało, mi też wyłącza nawete bez tego cheata...

No samo cie nie zaloguje i nie odpali cheata i nie włączy potrzebnych ci opcji.

xD

Opublikowano

Exile dało rade by jakoś ogarnąć to przenoszenie na Twój profil? Usunąć ew. raz na danych kliencie po uruchomieniu? W sensie, że uruchamiam klienta pierwszy raz zamykam przenosi a potem już nie? :)

Opublikowano

Po prostu przekierowywanie przy każdym wyłączaniu jest bardzo uciążliwe zwłaszcza jeżeli gra się na fullscreenie, raz okey rozumiem ale nie za każdym razem. 

Opublikowano

Exile przypominam sie o wersji bez ruszania sie konia :P

Przetestuj, bo nawet nie sprawdzałem. Lecę w ciemno.

http://www66.zippyshare.com/v/f0KRO1UJ/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/7c32a796d060adbe6cce983b8e9e9ab83084690361d47b2a647040f21d4d9d91/analysis/1435080728/

Po prostu przekierowywanie przy każdym wyłączaniu jest bardzo uciążliwe zwłaszcza jeżeli gra się na fullscreenie, raz okey rozumiem ale nie za każdym razem. 

No okej, zastanowię się. Zapamiętaj, żeby nie klikać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...