Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takie pytanie gdzie się zmienia ustawienia bo chce przypisać inny klawisz to otwierania tego bota w metku niehce F5, 

Opublikowano

Bo po spatchowanym dziala, a z rootami juz nie

wrzuć te rooty jeszcze raz i działa normalnie.

po prostu myślisz, że to wina cheata, a to serwer cały czas pada i leży na plecach.

Opublikowano

Jakos z czitem zadne ch nie dziala. Spatchuje to wszystkie w jedną sekunde sie lacza.

Opublikowano

Jakos z czitem zadne ch nie dziala. Spatchuje to wszystkie w jedną sekunde sie lacza.

A pobrałeś nowego cheata z pierwszego linku?

Bo śmiga jak talala.

Opublikowano

ciagle blad mam z rootami. a bez loguje normalnie 

mam dwa klienty, czysty i z rootami, w jednym się zalogować nie mogę i w drugim też nie.

zresztą jakby były inne porty czy też ip to byłby błąd, a nie stało na 'zostaniesz połączony...'

Opublikowano

Mi bez rotow loguje normalnie jak wklejam rooty to przez run nie loguje ciagle pisze ze trwa laczenie z serwem jak spatchowalem to loguje normalnie znow wkleilem root i dalej nie dziala ciagle to samo ;D

Opublikowano

Mi bez rotow loguje normalnie jak wklejam rooty to przez run nie loguje ciagle pisze ze trwa laczenie z serwem jak spatchowalem to loguje normalnie znow wkleilem root i dalej nie dziala ciagle to samo ;D

ja spatchowałem teraz klienta i dalej się zalogowac nie mogę, wiec co?

Opublikowano

CHeaty jakie robi exile są bez zawodu ni ewiem po co spamujecie że coś wam nie działa. Szkoda serwera męki twórców i męki twórcy czita. I męki oczywiście graczy. Ale ja nie widze przyszłości po 3 dniach ciągłego ddosu to sensu większego nie ma.

Opublikowano

a to jest roznica moze jak uruchamiamy przez patchera albo przez run

Nie ma żadnej, po prostu z serwera w********a i logowanie na pleckach, pod żadnym pozorem nie jest to wina multihacka.

Opublikowano

mam pytanie pisze 3 raz,  gdzie mogę ustawić by z f5 włączało bota pod innym klawiszem bo gram aktualnie na takim priwku agaries, i w nim właśnie jest takie coś że mają wbudowany swichbot pod f5, wiec bot ten mi no wiadomo nie odpala pod f5, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...