Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TroyaMT2.PL [Dedyk] [Easy]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Opłaca się grać na tym serwerze ? jeśli nie to napiszcie powód 

Powody masz wyżej napisane.

Serwera nie polecam, syf na plikach mortyriusza. ( milion bugów )

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może napiszesz konkretne powody, bo jak na razie podajesz argumenty z d*py? Może posmaruj tyłeczek maścią, bo coś chyba zaczyna boleć :)

Opublikowano

Królestwo "Nilfgard"? :D Na pewno zawitam na serwerze. Będę po stronie czarnych.

Edit:

Lokacja Kaer Morhen i Blaviken? Może od razu m1 nazwiecie Wyzima, a m2 Flotsam, co? xD

Opublikowano

Nom skończyłem grę już po starcie ponieważ te miasta są ohydne... 

Ale czytałem i widziałem na FP serwera że będą nowe miasta i kilka poprawek...

Po tym chętnie wbije na serwer znowu bo straszna nudaaaaa 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Królestwo "Nilfgard"? :D Na pewno zawitam na serwerze. Będę po stronie czarnych.

Edit:

Lokacja Kaer Morhen i Blaviken? Może od razu m1 nazwiecie Wyzima, a m2 Flotsam, co? xD

Pomyslimy ;D

Opublikowano

@Sasori® i Jak tam serwer się trzyma? Poprawiona grafika? Dałeś te porozwalane npc z m1 do M2 jako kopie? Pamiętam jak miałem problem by coś odnaleźć hehe, mapa m1 poprawiona? Była w niej dziura w którą wpadała postać i stawała się niewidzialna. Oczywiście moby widoczne ;>

Nie denerwuj się, nie zagram ale trzymam kciuki. Trochę się napracowałeś :D

Polecam

Opublikowano

@Sasori® i Jak tam serwer się trzyma? Poprawiona grafika? Dałeś te porozwalane npc z m1 do M2 jako kopie? Pamiętam jak miałem problem by coś odnaleźć hehe, mapa m1 poprawiona? Była w niej dziura w którą wpadała postać i stawała się niewidzialna. Oczywiście moby widoczne ;>

Nie denerwuj się, nie zagram ale trzymam kciuki. Trochę się napracowałeś :D

Polecam

Będzie nowe królestwo oraz beda poprawieni MPC 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile osob gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Autora serwera można posądzić o kradzież praw autorskich. W pajęczej zatoce jest archane ze Smite :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ile osob gra?

100  z tego co widać na liczniku i w miastach praktycznie pustka

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

I jak tam, wbijacie do nas? Niedługo niespodzianka! :D

Mam problem z klientem, mimo odpalania przez patcher po kliknięciu "Uruchom gre" okno klienta pojawia się na ułamek sekundy i znika, oto zawartość syserr'a

Odpalam z prawami admina, nic nie daje. przy trybie zgodności Win XP SP2 mam coś w stylu "FATAL ERROR PYTHON LIBRARY DOES NOT EXIST"

0716 01:09:00209 :: Failed to load script file : UIScript/PopupDialog.py

0716 01:09:00209 :: error  : No file or directory

0716 01:09:00211 ::

ui.py(line:2804) LoadScriptFile

system.py(line:192) execfile

system.py(line:161) Run

system.py(line:176) __LoadTextFile__

system.py(line:61) __init__

LoadScriptFile1 - exceptions.IOError:No file or directory

0716 01:09:00211 :: ============================================================================================================

0716 01:09:00211 :: Abort!!!!

0716 01:09:00221 :: ============================================================================================================

0716 01:09:00221 :: Abort!!!!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

szkoda, że nikt nie potrafi popracować nad ekwipunkiem (zbroje, bronie) WŁASNORĘCZNIE. 

otóż wszystkie itemki 2014+ są brane z gry (Tera Online).. 

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Autora serwera można posądzić o kradzież praw autorskich. W pajęczej zatoce jest archane ze Smite :D

szkoda, że nikt nie potrafi popracować nad ekwipunkiem (zbroje, bronie) WŁASNORĘCZNIE. 

otóż wszystkie itemki 2014+ są brane z gry (Tera Online).. 

Ktoś nie dawno napisał mi ciekawą rzecz, na którą głupi sam nie wpadłem.

Jakby chwilę się zastanowić, to WSZYSTKIE PRYWATNE SERWERY TO JEDEN WIELKI PLAGIAT, :) Tak więc nie ma co tu mówić o prawach autorskich

Także że jest zerżnięte to nie fajnie, że nie potrafią myśleć samodzielnie, tylko zrzynać, to świadczy o Nich.

Nie mam zdania o serverze, ale z prezentacji to wygląda.... jak te wszystkie MMO typu Last Chaos, Tera i inne tego typu, można wymieniać w nieskończoność.

Pozdrówki :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...