Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TroyaMT2.PL [Dedyk] [Easy]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki hype na server a tu co okazuje się troszeczkę niewypałem.Skupiliście się na mapach a zabezpieczenia wyjebaliście w pizdu haha

Opublikowano

Taki hype na server a tu co okazuje się troszeczkę niewypałem.Skupiliście się na mapach a zabezpieczenia wyjebaliście w pizdu haha

Zabezpieczeniach ? Server chodzi bez laga 

kiedy wkoncu ON? mialo byc juz dawno a tu lipa w dodatku client mi sie pobiera w 20min a normalnie sie pobiera 1min

Już onnline

Opublikowano

Serwer różni się od pozostałych, to na plus. Przy okazji całkiem ciekawie się prezentuje. 

Oby było warto wbijać. ;)

~ ~

Opublikowano

wbilem, zobaczylem ze na stal +8 trzeba 30 ulepszaczy ( niełatwo je zdobyć) i jest 50% i podziękowałem, mimo wszystko wytrwałym graczom zyczę powodzenia Administracja miała dobry pomysł, lecz wykonanie spierdolili.

Opublikowano

wbilem, zobaczylem ze na stal +8 trzeba 30 ulepszaczy ( niełatwo je zdobyć) i jest 50% i podziękowałem, mimo wszystko wytrwałym graczom zyczę powodzenia Administracja miała dobry pomysł, lecz wykonanie spierdolili.

No i tak jest dobrze, idź na serwery 2-3 dniowie to jest serwer może na miesiąc :D

x

Opublikowano

Proszę was zmieńcie ten ohydny wygląd miast...

Alasnie myslimy nad standardowym m1 jinno 

Drop jest ogromny tylko na starcie zawsze trudniej...

Na metinach na wyzszym poziomie dropi od 2-3 ulepek 

Dla ludzi, którzy chcą wh, to mają http://www.mpcforum.pl/topic/1423402-wait-hack-troyamt2/

Żeby nie było spamu na serwerze mi więcej :D

Impinujące zrobiles WH  order uśmiechu na freestyle

Opublikowano

Alasnie myslimy nad standardowym m1 jinno 

Drop jest ogromny tylko na starcie zawsze trudniej...

Na metinach na wyzszym poziomie dropi od 2-3 ulepek 

Impinujące zrobiles WH  order uśmiechu na freestyle

Nie myslcie tylko zróbcie standardowe miasta, w tych to się idzie tak pogubić, że to mała bania, jedynie co w tych standardowych miastach moglibyscie zmienic to podłogę na kółku  :D

x

Opublikowano

No i tak jest dobrze, idź na serwery 2-3 dniowie to jest serwer może na miesiąc :D

nie, to nie jest serwer na miesiąc, jakbyś czytał wypowiedzi administracji to pisali, ze wszystko mozna osiagnac w 2-3 dni. 

Opublikowano

nie, to nie jest serwer na miesiąc, jakbyś czytał wypowiedzi administracji to pisali, ze wszystko mozna osiagnac w 2-3 dni. 

Dla Ciebie na miesiąc, dla noł-lajfów na 3 dni  bez misji i robienia eQ :D  dla nich max. tydzień z wszystkim, dla nas max. 2 tygodnie z wszystkim. zobaczymy :D

szkoda słów gdzie tu jest metin ? 

SERWER BYŁBY IDEALNY ALE Z TYMI POPRAWAMI :)

Tak z samochodem przesadzili, jeszcze tylko niech miasto zmienią na standardowe, samochód czyms zastąpią i może przyjdzie jeszcze więcej graczy, to odpycha.

Ten koń startowy tez tak nie pasuje do klimatu, ale jeszcze mało co przejdzie tanto jest ważniejsze, mógłby jakis byc czarny (upiorny) :P  :D   :(

x

Opublikowano

Nie, nie, nie, miasta muszą zostać. Są mega tAk jak cały serwer.

To niech rozstawią wszystkich NPC z m1 w m2, dla tych co wolą standard, a dla tych co wolą gubić się pójdą do m1 :P

x

Uczeń
Opublikowano

@Sasori®

Na moje, to nie zmieniaj wyglądu miast. Ludzie wbijają do Ciebie/Was bo jest to coś innego niż każdy serwer.

Ja również zagoszcze z w.w powodu. :)
POzdrawiam ;D 

Oferuję reklamę i dobry start serwera METIN2, TIBIA (ots),kanał na yt, witryne, sieć serwerów cs oraz inne. 
W zamian oczekuję: PLN, YANGI, WALUTA W GRZE.
Więcej info w temacie: 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...