Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TroyaMT2.PL [Dedyk] [Easy]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podobają mi się miasta, ss'y niewyraźne, rozmazane, podobno miałeś zmienić ten syfiasty interface z zielonego i co?

Przesadzone jak dla mnie, nie zagram.

PS. Nie hejtujcie bo Sasori dostanie bulwersa i Was zacznie hejtować bo napisaliście, że serwer kijowy  xD  xD

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są gotowe miasta z epvp

miasta nie sa gotowe  tyko modele od kfworksa miasto robione przez znajomego edytowane przezemnie 

Nie podobają mi się miasta, ss'y niewyraźne, rozmazane, podobno miałeś zmienić ten syfiasty interface z zielonego i co?

Przesadzone jak dla mnie, nie zagram.

PS. Nie hejtujcie bo Sasori dostanie bulwersa i Was zacznie hejtować bo napisaliście, że serwer kijowy  xD  xD

Nie nie napisze ;) nie obchodzi mnie to co o mnie sądzicie i o serverze nie chcecie nie grajcie a to co cycu pokazal i tak nie dzilaa  bo poakzuje tylko core1 wyjasnilem to w innym temacie ze spiną ... z jego strony 

pytam poraz kolejny czemu są 2 channele online ? :)

Poniewaz mamy problem z dedykiem z winy  strony hostingowej ktora nam tego dedyka przygotowywala  zjebali przy dodawaniu dysków i po instalacji wyebalo dyski 

" Przepraszamy za zaistniałą sytuacje jeden z naszych pracowników popełnił błąd dodając parametry które pan wybrał.. Postaramy się w możliwie szybkim czasie naprawić ten błąd.."

I tak już kuhwa czekam 3 dzień 

Mam nadzieje ze zaspokoiłem twoją ciekawość

Opublikowano

Serwer odstrasza samą grafiką ja nie rozumiem jak można zepsuć metina który jest na tym poziomie.....

koleś który tworzył wygląd miast zapewne jest fanem minecraft'a 

odstrasza to bardzo, i nie wstyd wam robić coś takiego??

prezentacja? 

lepsze były w 2010 roku

nie polecam

56928084622805469272.png

Opublikowano

Serwer odstrasza samą grafiką ja nie rozumiem jak można zepsuć metina który jest na tym poziomie.....

koleś który tworzył wygląd miast zapewne jest fanem minecraft'a 

odstrasza to bardzo, i nie wstyd wam robić coś takiego??

prezentacja? 

lepsze były w 2010 roku

nie polecam

Cieszy mnie twoje zdanie ;)  i nie nie wstydzę się - a w minecrafta nigdy nie grałem 

Opublikowano

TroyaMT2 - Czyli Sasori i banda złodzieji. Dostali od znajomego zabezpieczenie na ts , licenjce , mieli zapłacić lecz chyba nie znają słowa uczciwość więc teraz polegną , jak sama nazwa mówi Troya czyli gówniany mur . Chłopaki tak się nie robi , szykujcie dobre zabezpieczenia bo będzie źle ! Sasori dopilnuje aby każdy twój nowy pseudo serwerek osiągał maksymalnie 50 osób online , a darmowe pakiety na cloudflare Ci nie pomogą .

Więc możecie szukać nowego serwera , no może że chcecie ładować w is dla złodzieja , tak czy tak serwer będzie leżał !

@Edit - TroyaMT2 : Tango down ! prawdopodobnie z konia trojańskiego wyjebał różowy kucyk i dojebał ich swoim porożem ! pozdrawiam Sasori !

Opublikowano

TroyaMT2 - Czyli Sasori i banda złodzieji. Dostali od znajomego zabezpieczenie na ts , licenjce , mieli zapłacić lecz chyba nie znają słowa uczciwość więc teraz polegną , jak sama nazwa mówi Troya czyli gówniany mur . Chłopaki tak się nie robi , szykujcie dobre zabezpieczenia bo będzie źle ! Sasori dopilnuje aby każdy twój nowy pseudo serwerek osiągał maksymalnie 50 osób online , a darmowe pakiety na cloudflare Ci nie pomogą .

Więc możecie szukać nowego serwera , no może że chcecie ładować w is dla złodzieja , tak czy tak serwer będzie leżał !

@Edit - TroyaMT2 : Tango down ! prawdopodobnie z konia trojańskiego wyjebał różowy kucyk i dojebał ich swoim porożem ! pozdrawiam Sasori !

Wybacz kolego ale nie wiem o czym mówisz ;) o jakiej zaplacie za ts ? jak to robil kosciu ktorego zwerbowalem ?

ps nie mam cloud flare bo to gówno ...

I nie znam cię gościu nwm oco ci chodzi... Admin ts ktory mi robil ts dostal odemnie SM za robote ts-a i ktos mu tam pomagal ale nic nie slyszalem o zadnych "pjeniondzach"

Kiedy beda dostepne przelewy online?

Na dniach juz bedą przelewy dostępne

Opublikowano

haha a to jest groźba a groźby są karalne no to kolego jak by to było kierowane w moja stronę to spotkalibyśmy się i to bardzo szybko :) na miejscu saroriego już bym się zaczął starać o twoje dane i zgłosił ten fakt do odpowiednich instytucji

Opublikowano

a gdzie tu masz groźby oczojebie lol ! Sasori zapraszam na ts kolego

no widzisz ja widzę groźbę i to wprost kierowana a to ze jesteś analfabetom i nie potrafisz zrozumieć tego co napisałeś to twój problem chłopcze ja bym z tobą zaszalał czasem żałuje ze takie rzeczy nie tycza się mnie bo twoi rodzice by się nie wypłacili i ci to mówię wprost każda osoba mająca jakąkolwiek wiedze o prawie student,prawnik etc. również zauważy w tym groźbę i tu masz 2 zarzuty od reki groźbę i czyny wykonane :) jeszcze jesteś na tyle idiotom ze piszesz o tym wprost na publicznym forum :) eh te dzieciaki rodzicie to ci zakaz siadania do komputera powinni dać albo odciąć internet bo jesteś totalnym imbecylem

Nawet sasoriemu proponuje zrobić ss tego co napisał owy osobnik + skontaktować się z administracja forum o dane w/w osobnika i udanie się do obojętnie jakiego adwokata/prawnika o poradę tutaj masz już wygrane bo prawnik ci jasno powie ze są to groźby a następnie nie na policje a do prokuratury o wszczęcie ścigania owego osobnika + z urzędu zostanie ci przydzielony adwokat jeśli napiszesz odpowiedni wniosek i o wytoczenia kolejnej sprawy z postępowania cywilnego koszt 250pln (osoba winna po ogłoszeniu wyroku i jego winie zwraca ci wszystkie koszta postępowań + to o co rościłeś )z uwzględnieniem roszczeń :) w skrucie masz 100 % sprawę wygrana a owy osobnik nie wychodzi z domu bo pasek na jego tyłku odbijał by się przez jeansy/dresy jeśli ma mądrych rodziców

Opublikowano

Wybacz kolego ale nie wiem o czym mówisz ;) o jakiej zaplacie za ts ? jak to robil kosciu ktorego zwerbowalem ?

ps nie mam cloud flare bo to gówno ...

I nie znam cię gościu nwm oco ci chodzi... Admin ts ktory mi robil ts dostal odemnie SM za robote ts-a i ktos mu tam pomagal ale nic nie slyszalem o zadnych "pjeniondzach"

Na dniach juz bedą przelewy dostępne

Chłopie nie leć sobie w c***a bo robiłem wam TSa  bo ten twoj pseudo technnik czy admina  nic nie potrafil nie potrafiliscie nawet portow odblokowac takie z was z*******e majstry.. I nie wal w c***a bo jeszcze jak nadawalem sobie wszystkie rangi na ts  testujac to mi je sciagales potem do cb wbilem na kanal i mowilem ze robie i zabezpieczam tsa .... Pozdrawiam DejmieN

Opublikowano

Chłopie nie leć sobie w c***a bo robiłem wam TSa  bo ten twoj pseudo technnik czy admina  nic nie potrafil nie potrafiliscie nawet portow odblokowac takie z was z*******e majstry.. I nie wal w c***a bo jeszcze jak nadawalem sobie wszystkie rangi na ts  testujac to mi je sciagales potem do cb wbilem na kanal i mowilem ze robie i zabezpieczam tsa .... Pozdrawiam DejmieN

Mysli ze shad by nie umiał portów odblokowac?.... Lepszej bajki downo nie slyszalem.

33748387117269464751.png

Opublikowano

a aktualnie licznik jest podkręcony o współczynnik: 3.0 ( $online = $online_praw * 3.0; )

czyli 3x więcej 

Pozdrawiam cię sasori nie wiem czemu ci to robię ale tak dla jaj ;)

DLA GRACZY JAK NA RAZIE SAMI MOŻECIE SPRAWDZAĆ NA KANALE 1 I 2 KOMENDAMI

/O oraz /W 

6077214338648391180318.jpeg

Jak juz dodałes tak podniecajace cie zdjecia to mozesz isc sobie zwalic konia na showup.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Prezentacja ładna oraz czytelna zachęcająca do gry jedynie mogę polecić serwer ale nie zagram,z powodu że nie lubię serwerów easy gdzie jest nawalone dużo nie wiadomo jakich cudów,gust to gust,życzę miłej gry.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie polecam, słaby interfejs, słaba oprawa graficzna miast, nazwy lokacji ściągnięte z wiedźmina 3 (plagiat), różnorakie afery z administracją, mało ludzi w dodatku tylko 2ch są dostępne. Lepiej poczekać trochę czasu i poczekać na start lepszych serwerów, w końcu wakacje. Według mnie, serwer należy do "syfu"

Opublikowano

Nie polecam, słaby interfejs, słaba oprawa graficzna miast, nazwy lokacji ściągnięte z wiedźmina 3 (plagiat), różnorakie afery z administracją, mało ludzi w dodatku tylko 2ch są dostępne. Lepiej poczekać trochę czasu i poczekać na start lepszych serwerów, w końcu wakacje. Według mnie, serwer należy do "syfu"

Ohh serio, plagiat powiadasz? Czyli Twoim zdaniem wzięliśmy nazwy królestw i moobów i powiedzieliśmy, że sami wymyśliliśmy? (nie polecam używania słów, których znaczenia się nie zna) ;D Kilka stron wcześniej sama pisałam, że zarówno ja jak i Sasori jesteśmy fanami sagi i chcieliśmy dołożyć do serwera trochę nutki Wiedźmina. Afery? Ciekawe bardzo. Ludzi mało bo pajace jak cycu muszą rozpowiadać jakieś bzdury i tak wyszło. Przykre trochę, ale jak nie potrafią być sami to trzeba innych ciągnąć na swój własny poziom (czyt. dno), choć widzę, że z marnym skutkiem.

Opowiadajcie więcej głupot, proszę bardzo.

Edit. Od siebie jeszcze dodam, że przykro jest mi bardzo czytać to jak niesłusznie oczerniacie nas albo serwer. Opinie - okej, każdy ma swoje i nie wszystko musi się podobać, ale nie rozumiem jak bardzo trzeba się uwziąć na kogoś żeby niszczyć całą jego prace. Chyba nigdy nie przyzwyczaję się do takiego skrajnego prostactwa.

Opublikowano

Mam pytanie. Jak serwer się trzyma po tej całej akcji z Cycem ? :3

Trzyma, a jemu serdeczny środkowy palec myliłem się co do niego 

Opublikowano

Ładny hosting (pobieranie ze stronki prosto od Was), miasta wyglądają jakby fan WoWa się za nie zabrał :D BS może dałoby radę zmienić na kilku-slotowy? (taka tylko propozycja wstępna), ilość kostiumów mnie przeraża choć ciekawy pomysł z wbijaniem bonów, mam nadzieję że dungi solo.
Wbijam lada moment ;d

edit: co z ch3/4? ;p
edit2: sura nie dostaje kolczyków na start - dostaje tylko te na 22lvl (łyso się biega - można dać te na 1lvl ze zręcznością ;p)

Opublikowano

Nie polecam, masa bugów, administracja ma totalnie w 4 literach serwer. Nikt nic nie robi. Pada serwer czasem potem strona. 0 pomocy, 0 organizacji. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...