Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TroyaMT2.PL [Dedyk] [Easy]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sasori®

Na moje, to nie zmieniaj wyglądu miast. Ludzie wbijają do Ciebie/Was bo jest to coś innego niż każdy serwer.

Ja również zagoszcze z w.w powodu. :)

POzdrawiam ;D 

no co ty :D te miasta odpychają oraz ciężko się tam odnaleźć! 

do poprawy, technik zrób cos z tym, bo gra bez tych poprawek nie jest taka przyjemna głównie "stackowanie". ;(

Naprawcie to, że jak dropią fasolki runy, żeby wpadały do jednego miejsca, bo trzeba łączyć je, troyanski mieszek tez leci do eq osobno, buletka rossy tak samo, te runy leca z fasolki run tez zamiast do jednego to lecą osobno.

Zmiencie w kodzie, aby ten pasek na górze ekranu, gdzie wyswietla sie info... nie miał jakis f66tfm66kif6ikf6ni6fi...

Misja "Dostarz książke do matki Ismeny" ta ikonka tez książki wytwarzanie pancerzy jest po za ramką, w innych misjach też jest ikonka po za ramką misji np. nasionko brzoskiwini czy dostarczenie wędki.

Klient ma jakis błąd tzw. mały szczegół 1. nie było ss (często tak sie zdarza) (czarno tak) na ładowaniu po teleportacji 

Mikstura pospiechu jak wypada z tej skrzyni serwerowej leci osobno zamiast do jednego miejsca    :)

Te wspomagacze typu "Życie Boga smoków" wgl sie nie łączy.

ZBROJA 61 NIECH MA 175 DEFA, BO TA NA 1 POZIOM MA WIĘCEJ!

prZYWRÓCENIE OPCJI UKRYJ SKLEPY, ZAWSZE MINIMILIZOWAŁA LEKKO LAGI NA EXPOWISKACH, CO DZIWNE    :D

MIKSTURA ATAKU +10 NIE ŁĄCZY SIĘ I WGL NIE LECI DO JEDNEGO MIEJSCA Z TYCH TROYAŃSKICH MIESZKÓW

wody ZIN ITP NIE LECA DO JEDNEGO MIEJSCA Z BUTELEK ROSY

Błogosławieństwo życia i te smoka co dają full pż/pe.. nie lecą do jednego miejsca.

Wspomagacze nie chcą się stackować te z tych int. boga smoków i nie lecą w jedno miejsce.

Dobrze, aby te złoto co leci na ziemie, automatycznie się podnosiło

Ogl. Dużo rzeczy sie nie łączy lub nie wpada w jedno miejsce w eQ i trzeba cały czas je łączyć smile.png

Zmiencie typ serwer na easy/medium, bo juz zaczyna się płacz.;.

x

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze itemki tylko z IS? Np. Ile kupie za 100 zł przelewem IS PvP?

Zbalansowane klasy?

Rekrutacja na SGM? (Doświadczenie. Na Cr@doS już nikt nie gra więc, mam troche czasu )

Opublikowano

na starcie było 600 online ponad, 5 minut temu 400 potem 300 i licznik tak skacze i rosnie i maleje. Serwer przy braku utrzymania klimatu metina ;( Może cos z teog jeszcze wyjdzie, tylko te poprawki wprowadzić (wyżej są) po za tym  zastąpić samochody na normalnego wierzcha., miasto na standardowe (bo w tym co jest to tak ciezko sie odnalezc) oraz zastąpić konia startowego jakims upiornym, bo ten tez nie pasuje jakos ;l Dużo ludzi uciekło np. z Ter*os i wróciło tam ;c

x

Opublikowano

Serwer hu*owy szkoda tylko internetów na pobieranie 0 metina samo g*owno ale co się dziwić jak p**** robi serwer to i pedalski serwer wychodzi ... 1/10 szkoda gadać 

imetin_logo.png

Opublikowano

Serwer kompletnie odbiega od klimatu metina, na serwerze troszkę jest błędów, które psują przyjemną grę, z tego powodu ludzie w małym stopniu uciekają z serwera po zapoznaniu się z serwerem.

Troya ma bardzo ciężką konkurencje,a już swoje pierwsze wrażenie zrobiła, no przykro ;(

Obecnie nie polecam.

Możliwe, że wróce gdy serwer się ogarnie ;(

x

Opublikowano

Serwer kompletnie odbiega od klimatu metina, na serwerze troszkę jest błędów, które psują przyjemną grę, z tego powodu ludzie w małym stopniu uciekają z serwera po zapoznaniu się z serwerem.

Troya ma bardzo ciężką konkurencje,a już swoje pierwsze wrażenie zrobiła, no przykro ;(

Obecnie nie polecam.

Możliwe, że wróce gdy serwer się ogarnie ;(

prawda tez nie polecam to co tam jest nie pasuje do serwera metin

expowiska w m1? wtf

sam exp tez nie bardzo pasuje jak na serwer easy szamanem wbic 30 lvl troche sie schodzi 

jak na razie nie polecam ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Uczeń
Opublikowano

do poprawy, technik zrób cos z tym, bo gra bez tych poprawek nie jest taka przyjemna głównie "stackowanie". ;(

Naprawcie to, że jak dropią fasolki runy, żeby wpadały do jednego miejsca, bo trzeba łączyć je, troyanski mieszek tez leci do eq osobno, buletka rossy tak samo, te runy leca z fasolki run tez zamiast do jednego to lecą osobno.

Zmiencie w kodzie, aby ten pasek na górze ekranu, gdzie wyswietla sie info... nie miał jakis f66tfm66kif6ikf6ni6fi...

Misja "Dostarz książke do matki Ismeny" ta ikonka tez książki wytwarzanie pancerzy jest po za ramką, w innych misjach też jest ikonka po za ramką misji np. nasionko brzoskiwini czy dostarczenie wędki.

Klient ma jakis błąd tzw. mały szczegół 1. nie było ss (często tak sie zdarza) (czarno tak) na ładowaniu po teleportacji 

Mikstura pospiechu jak wypada z tej skrzyni serwerowej leci osobno zamiast do jednego miejsca    :)

prZYWRÓCENIE OPCJI UKRYJ SKLEPY, ZAWSZE MINIMILIZOWAŁA LEKKO LAGI NA EXPOWISKACH, CO DZIWNE    :D

MIKSTURA ATAKU +10 NIE ŁĄCZY SIĘ I WGL NIE LECI DO JEDNEGO MIEJSCA Z TYCH TROYAŃSKICH MIESZKÓW

Błogosławieństwo życia i te smoka co dają full pż/pe.. nie lecą do jednego miejsca.

Wspomagacze nie chcą się stackować te z tych int. boga smoków i nie lecą w jedno miejsce.

Ogl. Dużo rzeczy sie nie łączy lub nie wpada w jedno miejsce w eQ i trzeba cały czas je łączyć smile.png

Trudno sie odnaleźć kuźwa, 10 minut i już wiem co i jak. To jest coś nowego, a Ty od razu to wyśmiewasz bo po prostu nie umiesz się odnaleźć ;D 

Prosze Cie, wygląd jest wręcz cudowny :) Jak zmienią to ja i moich 5 kumpli nie bedziemy tam grali, więcej stracą niż zyskają ;p

Oferuję reklamę i dobry start serwera METIN2, TIBIA (ots),kanał na yt, witryne, sieć serwerów cs oraz inne. 
W zamian oczekuję: PLN, YANGI, WALUTA W GRZE.
Więcej info w temacie: 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Opublikowano

Z czego dropi stal, bizu 54, truta? bronie 65? dungi solo?

exp jest c*****y pozdrawiam. tylko 2 ch dzialaja - p******e taki drop i exp zegnam serwer

Opublikowano

Trudno sie odnaleźć kuźwa, 10 minut i już wiem co i jak. To jest coś nowego, a Ty od razu to wyśmiewasz bo po prostu nie umiesz się odnaleźć ;D 

Prosze Cie, wygląd jest wręcz cudowny :) Jak zmienią to ja i moich 5 kumpli nie bedziemy tam grali, więcej stracą niż zyskają ;p

5 gimbów odejdzie, a 25 ogarniętych graczy przybędzie. Żegnam. Dobiłes mnie swoja odpowiedzią hahaha..  :O-.-

Jestes po prostu bezmózgiem, którego ciągną tylko zbędne nowosci, kompletnie odbiega od klimatu co to jest jakies GTA czy sredniowieczny metin? Po za tym samochód tutaj odgrał jeszcze smieszniejsza role, ale dobra.. ten talerz to nwm co to jest.. bez tych psujących klimat głupich bajerów, na spokojnie na liczniku widziałbys 700 graczy online+.

x

Opublikowano

ludzie ugryźcie się w dupę ._. 
ileż można grać na mediumach z syriuszami i zbrojami z pl'a 
nie podoba się, okej możecie napisać negatywną opinię, a nie od razu "c*****e 2/10, miasta c*****e, c*****y serwer dla p****ów" bo gorszego dna i wodorostów nie widziałam. 
jak dla mnie serwer jest okej, lecz te pierdółki mogłyby się stackować, gdyż to trochę denerwujące. dawno nie widziałam serwera z tyloma nowościami.
ludzie najwyraźniej umieją tylko siedzieć i piździć.

Opublikowano

prezentacja ładna, tylko co autor miał na myśli pisząc "koń trojański wśród serwerów"?

że klient ma wirusa? czy może że jest ukrytym niebezpieczeństwem, tak jak w mitologii greckiej?

autor chyba nie wie, że koń trojański to nic innego jak podstęp, pułapka, coś niebezpiecznego ukryte pod pozorem dobra

nie wiem jak wam, ale mi się to źle kojarzy  :mellow:

//

ile online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Sasori, czemu licznik podkręcacie? wczoraj obserwowalem licznik od startu 510 online - a kont bylo 300, ale spoczko.

@topic

gdzie dropne trute?

sory bardzo to jakies zle info masz  

10 minut po wlaczeniu rejestracji bylo zarejstrowanych okolo 450 kont  a dzisiaj juz jest  okolo 1200

Opublikowano

10 minut po wlaczeniu rejestracji bylo zarejstrowanych okolo 450 kont  a dzisiaj juz jest  okolo 1200

Obserwowalem liczbę osob Online, oraz postaci, postaci bylo 300, a online 510, no spoko.

Opublikowano

Wiekszośc z tego juz ponaprawiane a raczej wszystko  

Opublikowano

a aktualnie licznik jest podkręcony o współczynnik: 3.0 ( $online = $online_praw * 3.0; )

czyli 3x więcej 

Pozdrawiam cię sasori nie wiem czemu ci to robię ale tak dla jaj ;) 

DLA GRACZY JAK NA RAZIE SAMI MOŻECIE SPRAWDZAĆ NA KANALE 1 I 2 KOMENDAMI

/O oraz /W 

6077214338648391180318.jpeg

Opublikowano

Czy z serwerem mieli coś wspólnego ludzie od serwera At*eya.eu, który też był "dziwolągiem" pod względem wyglądu npc/miast itd.? oczywiście, który dopiero co upadł i szykują niby rework w imię sprawiedliwości :P Bo ten mi trochę tym wygląda jak patrze na npc.

Opublikowano

Czy z serwerem mieli coś wspólnego ludzie od serwera At*eya.eu, który też był "dziwolągiem" pod względem wyglądu npc/miast itd.? oczywiście, który dopiero co upadł i szykują niby rework w imię sprawiedliwości :P Bo ten mi trochę tym wygląda jak patrze na npc.

To są gotowe miasta z epvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...