Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TroyaMT2.PL [Dedyk] [Easy]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ustawienia mapy, startowego respu i ustawienia mobów w m1 macie beznadziejne.

Respi kolesia bez żadnego eq. na około żadnych mobów, a ta paczka w której rzekomo jest eq. Nie da się otworzyć.  Bynajmniej u mnie.

Oczywiście "testerzy" to oczywiście jakieś małolaty które choćby nie wiem co, nie pomogą i nie dadzą chociażby tego miecza na 1lvl. Bo przecież muszą testować pyvypy, a że to społeczność buduje każdy serwer a admin utrzymuje, zdaje się że nie będzie stał długo. <peszek> To co piszę, to jest oczywiście moja ocena po wbiciu i nic nie robieniu Bo niby jak?

Beta wygląda słabo.. Ale powodzenia na starcie.

Opublikowano

Ustawienia mapy, startowego respu i ustawienia mobów w m1 macie beznadziejne.

Respi kolesia bez żadnego eq. na około żadnych mobów, a ta paczka w której rzekomo jest eq. Nie da się otworzyć.  Bynajmniej u mnie.

Oczywiście "testerzy" to oczywiście jakieś małolaty które choćby nie wiem co, nie pomogą i nie dadzą chociażby tego miecza na 1lvl. Bo przecież muszą testować pyvypy, a że to społeczność buduje każdy serwer a admin utrzymuje, zdaje się że nie będzie stał długo. <peszek> To co piszę, to jest oczywiście moja ocena po wbiciu i nic nie robieniu Bo niby jak?

Beta wygląda słabo.. Ale powodzenia na starcie.

Paczka startowa na becie jest zablokowana

Ciekawe skąd testerzy mają wziąć broń na 1 lvl :P

Było wbić szybciej na betę to byś dostał lvl i eq... 

Mówisz beta wygląda słabo a pewnie byłeś na niej 5 min no to możesz się wypowiadać na ten temat... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Paczka startowa na becie jest zablokowana

Ciekawe skąd testerzy mają wziąć broń na 1 lvl :P

Było wbić szybciej na betę to byś dostał lvl i eq... 

Mówisz beta wygląda słabo a pewnie byłeś na niej 5 min no to możesz się wypowiadać na ten temat...

Byłem 40, nie wbiłem nawet 2lvla, zwiedzałem m1 i m2 Mapa ładna nie powiem. Ale jak to na @mpcforum mówio, "wolę kiedy gra ma świetną fabułę niż super grafikę" Bugów z tą połączoną mapą nie było? Zazwyczaj takie serwery kickają bez względu na to, jak się nim zajmujesz ...

Beta wyglądała słabo bo testowałem tylko mapę na 1lvlu, więc dziwisz się człowiek?

Mało mobów w m1.

Rozgrywka postawiona na grafikę. Ale cóż, tak pacze dajecie start dziś. Zobaczymy Miszczu czy się wyrobiłeś/aś(liście)

Wbiję, pewnie. Czemu nie? A jak będzie działać to czasami wejdziemy poklikać. i live. wiadomo o co chodzi.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Boże jak to wygląda. Nie wiem co ludzie w tym widzą. Zresztą 40osób online będziecie mieć max po zainteresowaniu prezentacja to widać. Teraz serwery easy to same 40online porażka

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Co to za ataki na ts3?

Już po problemie ;D

Czy można zmienić skille z dagera na archera w czasie gry?

Można za TP albo w IS

zawitam ,a rejestracje od której będzie ?

powinna pojawić się razem z clientem ok. 19:30

Opublikowano

Mam pare pytań :D

Serwer postawiony na plikach mortyriusz?

Skąd truta?

Skąd pd?

Nawet jak powiem, że nie to inni i tak będą wiedzieć swoje :P ale - nie

Trute łatwo zdobyć - cytuję "w av2 lecą jak głupie"

PD z metinów albo za TP

Opublikowano

Tylko mi strona nie działa czy co? Bo chciałem wejść na serwer ale nic mi nie działa.

@top Latwo tutaj  o eq, ulepszacze?

Opublikowano

Ja to bym się żegnał, nie dość że serwer kiczowaty to jeszcze mieli masę bugów na chwilowej becie, pvp kompletnie nie zbalansowane dochodzą do tego problemy z startem.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...