Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethanis.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda servera tego ze nie bylo reklamy ledwo 100 graczy;v

no widzisz administratorze tego serwera co zrobiles i co nie chcesz zrobic ;)

Nie potraficie sie przyznac, że robicie cos źle, a to jest blad. Jak sobie czytam, ze 0 pozytywnych komentarzy to mi sie was szkoda robi.

Czemu wy nie chcecie dzialac? moim zdaniem gotowy serwer bez dodatkow od wlascicieli nie ma sensu.

Opublikowano

Problem leży po stronie hosteam.  Gdy serwerownia zacznie działac serwer będzie online. 

Przepraszamy ale w tym momencie nie jesteśmy w stanie nic zrobić.  Wszystkie serwery które stoją w hosteam również wywaliło.  

Jutro zostaną włączone raty +50% na 72h w ramach rekompensaty.  

Opublikowano

Przejrzałem prezentacje i zachęciła mnie do grania, jednak te komentarze odrzucają ;/

Wejdę i zobaczę co i jak, bo ludzi mało a dawno nie grałem na takim serwerze. 

Opublikowano

To serwer Surka i iZumi? Bo jak tak to sobie podziękuję a z tego co widziałem na YouTube to tak­

Opublikowano

To serwer Surka i iZumi? Bo jak tak to sobie podziękuję a z tego co widziałem na YouTube to tak­

SureK jest tlyko sponsorem a iZumi technikiem o ile można go tak nazwać bo do tej pory bugi co były nadal są, on chyba mysli, ze jak wypisał w prezce 7 bugów to reszta 100 nie wyjdzie na światło. Serwera nie polecam, pełno bugów, balansu klas tutaj nie ma oraz pobugowane dmg broni (zobaczymy kiedy iZumi się o tym dowie które).

Opublikowano

Zagrałbym ze względu na Surka (mówcie co chcecie że jest baranem i tak dalej, ale fakt faktem Jego Laneris stoi i stoi... i stoi... i stoi.. oraz inne jego projekty), iZumi odpycha.. Komentarze odpychają, tak jak kilka postów wyżej wygląda wbijanie KD to paranoja o.O

Graczy online: 35 - lipa.. Aczkolwiek obczaję, przynajmniej licznik nie kręcony..

Opublikowano

Czy to nie jest aby reaktywacja starego serwera " Ethana.eu" ? Moim zdaniem kiepskie te bronie bo nadal a wierzchowce podkoszone z Lanerisa.

Zagram zobaczę jak jest, powodzenia :)

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Gdy wchodzę na stronie Ethanis.pl to wyskakuje ts serwera. Gdzie jest rejestracja ? Gdzie Download ? Trzeba udać się na ts i pogadać ?

Server pewnie padl ostatnio bylo online 20

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...