Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethanis.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam antywirusa ;v

A klient pobrał Ci się na 100% do końca spróbuj albo pobrac jeszcze raz albo wypakować ponownie :) 

Opublikowano

co jakis czas wywala mi klienta i pojawiaja sie znaki zapytania , wkurwiajace jest to -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

dobrze bony wchodza  jest anty exp ?

Antyexp w is będzie dostępny jak i z konkursów ox.  

SM jest łatwo wygrać na fb :) 

co jakis czas wywala mi klienta i pojawiaja sie znaki zapytania , wkurwiajace jest to -.-

Oke postaramy się naprawic ten błąd :)

Opublikowano

Pytam ostatni raz bo mnie już denerwujesz ;). Będą bony max wchodziły czy zostanie tak jak jest?

Nie popisaliście się 290osób 

Denerwujesz, to Ty nas swoim wulgarnym zachowaniem za co zostałeś ukarany banem na naszym forum.  

Bony zostają tak jak są :) 

Opublikowano

Denerwujesz, to Ty nas swoim wulgarnym zachowaniem za co zostałeś ukarany banem na naszym forum.  

Śmieszny jesteś człowieku. Napisałem KU*** I  że ma zamknąć Mo*** A ty mi perma dałeś xDDDD? Zresztą co ty proponujesz ludziom serwer z 290online, możesz najwyżej policzyć grosiki z is'a bo tylko to umiesz. 

NIE POLECAM 2/10 

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Śmieszny jesteś człowieku. Napisałem KU*** I  że ma zamknąć Mo*** A ty mi perma dałeś xDDDD? Zresztą co ty proponujesz ludziom serwer z 290online, możesz najwyżej policzyć grosiki z is'a bo tylko to umiesz. 

NIE POLECAM 2/10 

Itemshop jest wyłączony :) ,, Bogaczu''  

pamiatki do biologa nie dropia :)

W nocy odbędzie się przerwa techniczna i po niej pojawią się pamiątki u npc więcej zostanie opisane na forum.  

nie podoba mi sie biolog, czemu  nie ma 100% i  pojedynczo trzeba slenczyc i oddawac?   czy to nie easy/4fun?

Easy/4fun Nie znaczy, że wszystko jest za free :) 

Biolog nie zajmie Ci dużo czasu więc spokojnie sobie poradzisz :) 

Opublikowano

@Ethanis 

od kiedy bony na Easy/4fun nie wbijają max ^.^? jak bedziecie tą przerwe techniczna robić to zróbcie żeby maxy wbijały ...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Te bony to porazka .. Radze to zmienic ...

4uc581.jpg

Opublikowano

O godzinie 23 odbędzie się przerwa techniczna która potrwa do 15 mi

Po przerwie zostaną zmienione bonusy które będą wchodzić maksymalnie.

Pozdrawiamy team ethanis.pl 

Opublikowano

Przejdziecie na source ?

4uc581.jpg

Opublikowano

O godzinie 23 odbędzie się przerwa techniczna która potrwa do 15 mi

Po przerwie zostaną zmienione bonusy które będą wchodzić maksymalnie.

Pozdrawiamy team ethanis.pl 

no i to mi się podoba wielki + macie odemnie jak i zapewne od większości graczy :D!

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mnie co chwile loga i wyskakują jakieś znaki zapytania...

Mam to samo . Mowili ze sprobuja to naprawic

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...