Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethanis.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie płaczcie z dropem w red lesie.. To, że macie jakiegoś pecha to nie wina serwera.

Nawet jeśli drop jest słaby to nie wszystko musi być łatwe.

Serwer easy, ale nie przesadzajmy.. z czymś chyba trzeba się pomęczyć?

Opublikowano

K***a gdzie tu widzisz izi/4fun ?

30 metków i tylko 1 j****y bojowiec k***a...zwiększcie drop czy coś ...

Ale na easy/4fun też musi mieć coś swoja wartość nie wszystko u npc

Opublikowano

Te uleprzenia 50% na +5 troszkę bolą, ale serwer fajny :3. Jakby co shinsoo szamann smok  MorswinJotPe :)

28bb3w1.png

Opublikowano

Nie polecam. Zrobili reset w celu zmiany statystyk. Tylko że połowa graczy straciła jakieś itemy. Zbroje, miecze itp. A co na to administracja? Nic....

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Bedzie jakas reklama?

Tak

80% serwera lata na wh, moglibyście pobanować...

Banujemy

Czekam na zwrot mojego lvl...

109 cofło na 104.

Nick omom.­

Nie coffamy leveli.  

- Dzisiaj od godziny 14 zostaną włączone wszystkie raty serwerowe na 72h +30%

Życzymy wysokich poziomów team ethanis.pl 

Opublikowano

witam, chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się tutaj zaczynać, czy jest jakas konkretna reklama? Wczoraj o 22:30 widziałem tylko 190 online ;(

Opłaca się :)

Sam zobaczysz za kilka dni ile będzie osób :) 

Opublikowano

Dacie konary certy i.czerwone do biologa w.npc. To kpina.żeby Po 1 sztuce dropic

Jak damy wszystko co chcecie u npc, to jaki sens gry będzie? 

Opublikowano

Tak

Banujemy

Nie coffamy leveli.  

- Dzisiaj od godziny 14 zostaną włączone wszystkie raty serwerowe na 72h +30%

Życzymy wysokich poziomów team ethanis.pl 

No ale k***a, z każdym wbiciem lvl powyżej 104 mi cofa...

Zrobicie coś z tym.

­

Opublikowano

Spokojnie chłopaki olejcie ten syf co nawet na source nie stoi I WYPI*DALAC NA DZISIEJSZEGO nowy serwer ... to jest dopiero bomba :) !!!(srać na jakieś syfy) :)

Opublikowano

Jednak lipny ten serwer :( Co chwile ktoś na wh lata w red lesie jest tego pełno. Ze względu na to że administracja nie ogarnia ich nie polecam

Opublikowano

Jednak lipny ten serwer :( Co chwile ktoś na wh lata w red lesie jest tego pełno. Ze względu na to że administracja nie ogarnia ich nie polecam

Przecież cały czas banujemy boty.  

Spokojnie chłopaki olejcie ten syf co nawet na source nie stoi I WYPI*DALAC NA DZISIEJSZEGO nowy serwer TERIOS.pl to jest dopiero bomba :) !!!(srać na jakieś syfy) :)

Nie reklamuj u mnie żadnych serwerów

Opublikowano

Jakie bugi były, takie bugi są, pisałem do Ciebie iZumi już parę razy na GG, zero odzewu, no cóż, chciałem pomóc.

@topic Kiedy rusza reklama?

Opublikowano

Jakie bugi były, takie bugi są, pisałem do Ciebie iZumi już parę razy na GG, zero odzewu, no cóż, chciałem pomóc.

@topic Kiedy rusza reklama?

Reklama będzie na dniach.  

Jeśli piszesz do mnie na gg w dniu startu, to chyba nie ma się co dziwić, że nie odpisze nie spałem całą noc tylko pilnowałem serwera. 

Wieczorem odczytam wszystkie wiadomości jakie mam na gadu.  

Opublikowano

Reklama będzie na dniach.  

Jeśli piszesz do mnie na gg w dniu startu, to chyba nie ma się co dziwić, że nie odpisze nie spałem całą noc tylko pilnowałem serwera. 

Wieczorem odczytam wszystkie wiadomości jakie mam na gadu.  

poprawicie drop itemow do biologa zeby mozna z 40 sztuk albo wiecej dropic ? bo to porażka jest ze konar 1 mozna dropnac i do biologa leciec,

drop z generala jest beznadziejny i nie oplacalny tak jak z silnej lodowej wiedzmy  poprawicie ? 

Opublikowano

poprawicie drop itemow do biologa zeby mozna z 40 sztuk albo wiecej dropic ? bo to porażka jest ze konar 1 mozna dropnac i do biologa leciec,

drop z generala jest beznadziejny i nie oplacalny tak jak z silnej lodowej wiedzmy  poprawicie ? 

Z generała lecą klucze do komnaty smoka.  

A z wróżki poprawimy drop.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...