Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethanis.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trwają teraz jakieś prace? Mam błąd połączenia. :(

Był pewien problem z serwerem który został już naprawiony.  

Serwer Online zapraszamy 

Opublikowano

Ten serwer nie ma ani grama sensu :X
-Jeżeli nie zrobimy misji odrazu to już po biologu:) 
-DMG mobów jest za duże jak dla profesji Sury BM.
-0 zabezpieczeń
-Bony nie wchodza max co moim zdaniem to kipna
-Sztabki trzeba zbierać, bo do eq nie wpadaja
-Jest mnóstwo bugów, co około 15min widzę, że ktoś zgłasza buga...
-Nie zawsze wchodzą zęby orka ;)

Bez obrazy ale jesli chcecie miec graczy to zrobcie easy/4fun a nie medium/easy.
4fun inaczej mówiąc serwer do zabawy.. A w ten serwer trzeba zainwestować mnóstwo czasu.

xD  - ta emotka opisuje cały serwer xD 
Reklamy macie chociaz?
Cos nowego na tym serwerze jest? oprócz stopu adidas? XDD

Opublikowano

Ten serwer nie ma ani grama sensu :X

-Jeżeli nie zrobimy misji odrazu to już po biologu:) 

-DMG mobów jest za duże jak dla profesji Sury BM.

-0 zabezpieczeń

-Bony nie wchodza max co moim zdaniem to kipna

-Sztabki trzeba zbierać, bo do eq nie wpadaja

-Jest mnóstwo bugów, co około 15min widzę, że ktoś zgłasza buga...

-Nie zawsze wchodzą zęby orka ;)

Bez obrazy ale jesli chcecie miec graczy to zrobcie easy/4fun a nie medium/easy.

4fun inaczej mówiąc serwer do zabawy.. A w ten serwer trzeba zainwestować mnóstwo czasu.

xD  - ta emotka opisuje cały serwer xD 

Reklamy macie chociaz?

Cos nowego na tym serwerze jest? oprócz stopu adidas? XDD

- Biologa robi się od początku na wszystkich serwerach tak było jest i będzie.  

- Jak zrobisz eq dmg mobów nie będzie za duże

- Jakich zabezpieczeń przepraszam bardzo? 

- Tak trzeba zbierać sztabki do eq i to uważasz, za błąd?

- Jest klika błędów takich jak (nie widzicie tego co pisze druga osoba z innego królestwa na (pw) 

- A gdzie masz powiedziane, że zęby orka mają wchodzić? 

W 24 da się wbić maksa i zrobić połowę eq czego ty oczekiwałeś? Że wszystko u npc będzie? 

Więcej nie odpowiem na twój komentarz bo on nie ma żadnego sensu.  

Witam wszystkich już po pierwszym dniu mamy wojownika który wbił maksymalny poziom jest nim Siom3k.

Za wbicie 250 lv zostało mu przyznane 10 tyś smoczych monet!

Gratulujemy i czekamy na resztę!

team ethanis.pl

19:09 05-06-2015

Opublikowano

Jakich zabezpieczen?

Pierwszy lepszy hack dziala na waszym serwerze...

Tego sie oczekuje od serwerow easy, zeby nie bylo trzeba spedzac 300h na dropie :_:

Ile macie graczy? 200? 250? i nadal myslicie ze wszystko jest dobrze?

Nowosci to podstawa.

Dobija mnie to easy/4FUN hah :D

gdzie tu 4fun jest?

Ehh, juz chyba nie powstana stare dobre serwery tylko gotowce powstaja z bledami w dodatku ;-;

Opublikowano

Jakich zabezpieczen?

Tego sie oczekuje od serwerow easy, zeby nie bylo trzeba spedzac 300h na dropie :_:

Nowosci to podstawa.

gdzie tu 4fun jest?

Ehh, juz chyba nie powstana stare dobre serwery tylko gotowce powstaja z bledami w dodatku ;-;

Co do tego dropu - na starej odsłonie ( Senthia.pl ) na Diabelską dropiło się tyle godzin, że nie policzysz. To samo szabla. Więc niczym nie odbiega od tamtej edycji

­

Opublikowano

Jakich zabezpieczen?

Nowosci to podstawa.

gdzie tu 4fun jest?

Nie podoba się, to opuśc tą prezentację.

Powiedz mi, na którym serwerze easy, są poblokowane jakieś hacki? NA ŻADNYM. Graczy nie ma jeszcze, bo nie ma reklamy.

Jak byś grał na senthii to byś wiedział jak to było, to jest reaktywacja senthii, tam bonusy nie wchodziły max i miec perfekt runa to było coś, a tutaj chcecie miec wszystko podane na tacy.

@topic iZumi kiedy będziesz miał czas na rozmowę na TS3 ?

Opublikowano

Powiedz mi, na którym serwerze easy, są poblokowane jakieś hacki? NA ŻADNYM. Graczy nie ma jeszcze, bo nie ma reklamy.

Jak byś grał na senthii to byś wiedział jak to było, to jest reaktywacja senthii, tam bonusy nie wchodziły max i miec perfekt runa to było coś, a tutaj chcecie miec wszystko podane na tacy.

Na zadnym? na arianea do teraz nie ma hackow ;) bugow a graczy ponad 1500

Nie na tacy, ale na tym polega easy (łatwy) tak dla jasnosci.

Nie rozumiem po co robic reaktywacje nie zmieniajac nic, zazwyczaj jak ktos robi reaktywacje to cos

doda od siebie a tu nic nie ma oprocz tak jak mowilem stopu adidas.

Reklama juz powinna byc przed startem...

Opublikowano

Jutro między godziną 15 a 17 będę dostępny na ts.  

Ale jak masz jakąś sprawę pisz na forum co godzinę dwie tam zaglądam i odpisuje wszystkim.  

Jaki sens jest robić zabezpieczenia w kliencie jak i tak prędzej czy później zostaną złamane dowodem jest metin globalny tydzień po dodaniu zabezpieczeń były mody dostępny za free. A są też płatne na których grają wyższe levele i zarabiają.  

Opublikowano

Jutro między godziną 15 a 17 będę dostępny na ts.  

Ale jak masz jakąś sprawę pisz na forum co godzinę dwie tam zaglądam i odpisuje wszystkim.  

Jaki sens jest robić zabezpieczenia w kliencie jak i tak prędzej czy później zostaną złamane dowodem jest metin globalny tydzień po dodaniu zabezpieczeń były mody dostępny za free. A są też płatne na których grają wyższe levele i zarabiają.  

Okey mam rozumiec ze wh, sh jest legalne ;) dobrze tak moge grac (sarkazam dla nieswiadomych)

Jest sens w zabezpieczeniach, na arianea tak jak pisalem nie ma i nie bedzie hackow

Tak samo na pompamt2 :)))

Opublikowano

Okey mam rozumiec ze wh, sh jest legalne ;) dobrze tak moge grac

Jest sens w zabezpieczeniach, na arianea tak jak pisalem nie ma i nie bedzie hackow

Tak samo na pompamt2 :)))

Od tego są admini żeby banowac.  

A jeśli wychwalasz tamte serwery, to idź graj tam i daj spokój, bo dyskusja, z tobą do niczego nie doprowadzi i tak Ty wiesz lepiej doświadczony administratorze.  

Opublikowano

Od tego są admini żeby banowac.  

A jeśli wychwalasz tamte serwery, to idź graj tam i daj spokój, bo dyskusja, z tobą do niczego nie doprowadzi i tak Ty wiesz lepiej doświadczony administratorze.  

Czemu musze byc odrazu administratorem? :)

" i tak Ty wiesz lepiej doświadczony administratorze" - Napisales to tak jakby wam cos nie wychodzilo, przyjamniej ja odczytalem taki podtekst :)

Nie mialem na mysli obrazic was, po prostu krytyka, ktora powinniscie przyjac na klate i cos wykminic w zwiazku z serwerem.

Sam sobie zaprzeczasz XDD

Powodzenia w rozwoju, naprawcie te bugi oraz wprowadzcie cos nowego ;) zrobcie reklame, zeby cos ludzi bylo bo nie ma nawet z kim pogadac :D

Tylko nie u Malysza, bo ona wam nie wypromuje serwera :_:

//EDIT zablokujcie chociaz te hacki z tych najbardziej znanych stron :) lalaker1.net itd.

Opublikowano

Chłopie idź już spać ;). Gubisz się w tym co piszesz.

Jestem zwykłym graczem i jest to według mnie jeden z najlepszych obecnie działających serwerów.

Jeśli ktoś zauważa bug, zostaje on wyeliminowany tak szybko jak to możliwe. Moby nie biją dużo jeśli ma się choć trochę mózgu, włoży odpowiednie KD oraz dobrze dopasuje bony. To, że serwer jest "EASY", nie znaczy, że musisz mieć wszystko podane na tacy. Trzeba się trochę pomęczyć z EQ, expem i misjami.

Biolog pali itemy.. Dziwneeee :O? To chyba normalne. "Sztabki trzeba zbierać" - No wymiękam jak czytam co piszesz. Nikt Ci nie karze ich zbierać. Poza tym to takie ciężkie wciskać "Z" podczas bicia mobów, metków? 

Jeśli jesteś wiecznie nie zadowolony na każdym serwerze to zarób trochę pieniędzy, opłać ludzi i zrób swój idealny serwer marzeń. Zobaczysz, że nie jest to takie proste.

Ja serwer polecam jak najbardziej. Jest miła atmosfera, administracja robi swoje no i przede wszystkim przyjemnie się gra ;)!

Opublikowano
Dzisiaj o godzinie 13 odbędzie się event tobołkowy. 

Możliwe, że ktoś nie wie o co chodzi dlatego w skrócie wytłumaczę.

[GM] Wystawia sklepik z jakimś cennym przedmiotem na mapie podaje, wskazówki i kto pierwszy znajdzie [GM] Wygra, to co jest w tym sklepiku.

Po evencie tobołkowym odbędzie się szukanie GM, 3 rundy

1. runda do wygrania 3000 SM

2.runda do wygrania 2000 SM

3.runda do wygrania 1000 SM

Opublikowano

Chłopie idź już spać ;). Gubisz się w tym co piszesz.

Jestem zwykłym graczem i jest to według mnie jeden z najlepszych obecnie działających serwerów.

Jeśli ktoś zauważa bug, zostaje on wyeliminowany tak szybko jak to możliwe. Moby nie biją dużo jeśli ma się choć trochę mózgu, włoży odpowiednie KD oraz dobrze dopasuje bony. To, że serwer jest "EASY", nie znaczy, że musisz mieć wszystko podane na tacy. Trzeba się trochę pomęczyć z EQ, expem i misjami.

Biolog pali itemy.. Dziwneeee :O? To chyba normalne. "Sztabki trzeba zbierać" - No wymiękam jak czytam co piszesz. Nikt Ci nie karze ich zbierać. Poza tym to takie ciężkie wciskać "Z" podczas bicia mobów, metków? 

Jeśli jesteś wiecznie nie zadowolony na każdym serwerze to zarób trochę pieniędzy, opłać ludzi i zrób swój idealny serwer marzeń. Zobaczysz, że nie jest to takie proste.

Ja serwer polecam jak najbardziej. Jest miła atmosfera, administracja robi swoje no i przede wszystkim przyjemnie się gra ;)!

Kolejny, ktory przedstawia swoj poziom mowiac "zebym stworzyl swoj serwer" - to juz nie mozna wypowiedziec sie na dany serwer?

Tak zbierac mozna ale z smieciami razem a potem to wyrzucac.. Wiec niech chociaz to zrobia

Powiem ci tak, jesli administratorzy cos chca osiagnac to niech go ulatwia; ) Powiedz mi co tu jest stworzone przez nich? zwykle podstawy ;) i w wiekszosci nie dostosowane, dmg w av to przesada.

200osob na serwerze to niektorzy podczas beta testow na hamachi maja :)

Juz nie bede tu pisal, jak ktos chce sie wyzalic czy cos to pw; )

Opublikowano

Kolejny, ktory przedstawia swoj poziom mowiac "zebym stworzyl swoj serwer" - to juz nie mozna wypowiedziec sie na dany serwer?

Tak zbierac mozna ale z smieciami razem a potem to wyrzucac.. Wiec niech chociaz to zrobia

Powiem ci tak, jesli administratorzy cos chca osiagnac to niech go ulatwia; ) Powiedz mi co tu jest stworzone przez nich? zwykle podstawy ;) i w wiekszosci nie dostosowane, dmg w av to przesada.

200osob na serwerze to niektorzy podczas beta testow na hamachi maja :)

Juz nie bede tu pisal, jak ktos chce sie wyzalic czy cos to pw; )

Już mnie zaczynasz irytować.  Pokaż mi jaki serwer  hamachi, na beta testach miał + 200 online wymień mi jeden.

Rusz w końcu dupe z przed komputera hejterku i pokaż co Ty potrafisz.  

O godzinie 23 odbędzie sie przerwa techniczna potrwa do 15 min.  

Opublikowano

Już mnie zaczynasz irytować.  Pokaż mi jaki serwer  hamachi, na beta testach miał + 200 online wymień mi jeden.

Jest planowana reklama dzisiaj/jutro? w 200 osób troche ciężko handel prowadzić.

gdzie dropią klucze na demona?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Żałosny serwer typowo pod IS , śmieszny dzik zamiast konia , sztabki nie lecą do eq tylko trzeba zbierać. Zagrałem ale nic mnie nie przyciągnęło do serwera do tego ta śmieszna administracja z kariesa. Zdecydowanie nie polecam , są lepsze serwery.

Seorian miał 200+ :D , my nie zajmujemy się rzeczami o których nie mamy pojęcia tak jak technicy tego serwera. Serw jest skopany spójrzcie prawdzie w oczy , nikt mądry u was nie zagra.

Opublikowano

Prezentacja całkiem, całkiem lecz nie przyuważyłem nic co by trafiło w me gusta. Bronie już każdy widział i każdy zna, zbroje również. Podsumowując 6/10 prezentacja, 6/10 serwer + za to, że Easy. ;) 

Powodzenia! 

Opublikowano

Prezentacja całkiem, całkiem lecz nie przyuważyłem nic co by trafiło w me gusta. Bronie już każdy widział i każdy zna, zbroje również. Podsumowując 6/10 prezentacja, 6/10 serwer + za to, że Easy. ;)

Powodzenia! 

O Gustach się nie dyskutuje, dzięki :) 

Jak wygląda grywalność na serwerze?

Skad truta?

Jest się z kim bić z kim expic itd :) 

Bronie 75 z metków w red lesie 

Szkoda, że aż tak wyjebane masz w tą reklame:x

Nie mam wyjeb** reklama spokojnie chwile musicie poczekać.  

Żałosny serwer typowo pod IS , śmieszny dzik zamiast konia , sztabki nie lecą do eq tylko trzeba zbierać. Zagrałem ale nic mnie nie przyciągnęło do serwera do tego ta śmieszna administracja z kariesa. Zdecydowanie nie polecam , są lepsze serwery.

Seorian miał 200+ :D , my nie zajmujemy się rzeczami o których nie mamy pojęcia tak jak technicy tego serwera. Serw jest skopany spójrzcie prawdzie w oczy , nikt mądry u was nie zagra.

Z tego roku podaj lub z 2014.  A nie 2011 gdzie bez reklamy miało się lekko 700 online.  I żałosny, to jest twój komentarz.  

Opublikowano

zobaczymy,client pobrany konto zrobione,teraz zobaczymy,czy serwer jest coś warty...

"Dodaje notkę"

Czy easy/4fun nawiązije 50% szansy na zrobienie kd z +4 na +5 pali jak smok + do tego dodam że nie ma 100% że wejdzie już 20 kd spaliłem dodatkowo 10 zrobiło i nie wbiło śmiech jakiś powiem tak jeśli to easy/4fun to zmieńcie na należyte parametry te ulepszanie kd lub zmieńcie nazwę tematu na medium...

Tak samo biolog żal ściska nazbierałem 25 ksiąg klątw... 15 oddać trzeba,dodam że z tych 25 muszę jeszcze 5 baranowi oddać/donieść bo nie przyjął świerszczyków mówił że za bardzo podarte te księgi -,-...

Kolejną rzeczą dajcie normalnego konia lub możliwość z dzika schodzenia po przez kombinacje klawiszy "Ctrl + h"

Najlepiej gdyby sztabki wpadały od razu do Eq...

Administracja widzę ma wyebane i nie odpowie na posta w MPC :),już minęło kilka dni :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...