Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethanis.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD. Chodzi mi o to czy rzuca pvp tak jak np na plu. że ktoś bije hitami i się ruszyć nie można

Nie będzie lagów spokojnie :) 

Polecam, zagram na pewno.

Zapraszamy! 

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IS widzę od koloru do wyboru tylko brakuje opcji przedmiotów stworzonych przez gm'a no ale cóż zobaczę, może będzie da rady coś ugrać na maxie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

IS widzę od koloru do wyboru tylko brakuje opcji przedmiotów stworzonych przez gm'a no ale cóż zobaczę, może będzie da rady coś ugrać na maxie.

Przez pierwszy dzień kupowanie w  is off :)

Opublikowano

Przez pierwszy dzień kupowanie w  is off :)

Zrobcie peta żeby były stałe bony a nie jakieś zmianki co to ma być...perły w is co jeszcze...

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Zagrał bym ale serwer totalnie pod IS wszystko chyba tam jest co jest na serwerze szkaty ripa,perły,zbroje,przepustki rly ? 

Nie polecam serwera...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zagrał bym ale serwer totalnie pod IS wszystko chyba tam jest co jest na serwerze szkaty ripa,perły,zbroje,przepustki rly ? 

Nie polecam serwera...

lol przecież Itemshop jest wyłączony na 24h od startu :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

lol przecież Itemshop jest wyłączony na 24h od startu :O

No i co z tego że jest wyłączony. Jak wsadziliście wszystko co chyba jest możliwe... Perły zbroje pety zmianki do peta żenada..

qhnkxc.jpg

Opublikowano

No i co z tego że jest wyłączony. Jak wsadziliście wszystko co chyba jest możliwe... Perły zbroje pety zmianki do peta żenada..

chyba na większości jak nie wszystkich serwerach easy/4fun masz takie rzeczy w is :)

+ te itemy można zobyć w grze.  

Opublikowano

chyba na większości jak nie wszystkich serwerach easy/4fun masz takie rzeczy w is :)

+ te itemy można zobyć w grze.  

Proszę Cię.. Nie myl swoich serwerów z innym serwami. bo nigdy nie widziałem u kogoś innego takie rzeczy w is. U Ciebie wszedzie są. Na moriesie szkaty ripa na początku itd. Laneris cały is kupisz i dropić nie musisz..

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Proszę Cię.. Nie myl swoich serwerów z innym serwami. bo nigdy nie widziałem u kogoś innego takie rzeczy w is. U Ciebie wszedzie są. Na moriesie szkaty ripa na początku itd. Laneris cały is kupisz i dropić nie musisz..

Laneris, Mories nie są moimi serwera i nie mają nic wspólnego z tym...  

Opublikowano

Jak się komuś nie podoba - do widzenia! Serwer musi się z czegoś utrzymywać więc IS musi być. Są gracze którzy wolą sobie ułatwić grę walutą realną i IS jest właśnie dla tych osób. Kiedy wy to ludzie zrozumiecie? Co was interesuje w ogóle co w tym IS jest a czego nie ma.. Jak nie będziecie korzystać to się nie wtrącajcie - proste.

A co do tematu to ja osobiście zagram i już nie mogę się doczekać startu! Mam nadzieję, że start odbędzie się bez problemów i z dużym hukiem :D!

Oby było sporo ludzi i dobra ekipa!

Pozdrawiam serdecznie i czekam na start!

Opublikowano

Jak się komuś nie podoba - do widzenia! Serwer musi się z czegoś utrzymywać więc IS musi być. Są gracze którzy wolą sobie ułatwić grę walutą realną i IS jest właśnie dla tych osób. Kiedy wy to ludzie zrozumiecie? Co was interesuje w ogóle co w tym IS jest a czego nie ma.. Jak nie będziecie korzystać to się nie wtrącajcie - proste.

A co do tematu to ja osobiście zagram i już nie mogę się doczekać startu! Mam nadzieję, że start odbędzie się bez problemów i z dużym hukiem :D!

Oby było sporo ludzi i dobra ekipa!

Pozdrawiam serdecznie i czekam na start!

Zapraszamy i życzymy wysokich leveli :) 

Opublikowano

chętnie zagram lecz prezentacja się nie ładuje i czy będą zwracane sm z kariesa?

Z tego co mi iZumi mówił to jest Karies s2 pod nazwą Ethanis więc nie, a karies dalej stoi.

Widze duze zainteresowanie i  duzo pozytywnych informacji,  ja rowniez zawitam;)

No ja też już zauważam zainteresowanie zobaczymy ile osób wbije, sam sobie pogram chwilkę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

dobry pomysl. hmmm... pytanie, czemu prezentacja w calosci nie chce mi sie zaladowac?

U mnie wszystko działa poprawnie spróbuj na innej przeglądarce :)

Opublikowano

Do zobaczenia na starcie. Twoj server mam nadzieje ze znajdziesz wiecej czasu niz na karies. I poświecisz wiecej uwagi graczom. 
Mam nadzieje zeby surek nie bedzie mial dostępu do banowania.  Albo zeby byl normalny regulamin  a nie taki jak na Karies ze nie mozna sprzedawac kont bo sporo osob przez takie cos straciliscie

Do zobaczenia na starcie

Opublikowano

U mnie wszystko działa poprawnie spróbuj na innej przeglądarce :)

u mnie też nie ładuje a sprawdzałem na 3 przegladarkach ;v

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jak komuś prezentacja się nie ładuje to prosimy wcisnać ctr + F5

u mnie też nie ładuje a sprawdzałem na 3 przegladarkach ;v

Spróbuj teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...